- 1 Mart 2009
- 848
- 197
- 133
Eki Görüntüle 1345405 Kızlar genetık sonucları cıktı daha genetık doktoruma gısteremedım ayın 29 gostercam genetıgımde pıhtılaşma varmıs bebegımıde buyuzden kaybetmişim megerse moralım sıfır
doktorunun adı ne cnm.memnunmusun.birde fiyat olarak nedir yazarsan sevinirim...:)ben sisli memoriali tercih ettim. digerlerini ben de okudum ama daha mantikli geldi memoril
Şimdiden hoşgeldin Cnm ben ankRadayim ocak adetimle inş tüp bebek yaptıracağım özel ankara tüp bebekte kubilay vicdan drum.6 ay önce ilk tüp bebeğimi doğduktan sonra kaybettim bakalım inşallah rabbim tamamına erdirir bu defaKızlar ben 8 Ocak'ta Ankara'ya gidiyorum orada adet görücem büyük ihtimalle pcoslarda şans yüksek diyorlar benim gibi Ocak ortalarında başlayacaklarsa gün gün haberleşmek isterim Timur hocadan bilgisi olanlar paylaşımda bulunursa ayrıca çok memnun olurum
slm beni de ekle canım ben ilaçları kullanmaya başladım istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum bugün ilk kontrolüm var eşimde hareket sorunu varMerhaba arkadaşlar Ben Aralıkta tüp yaptıracaktım ama maalesef Ocak ayına kaldı.Benim gibi Ocak ayında yeni yılda tüp bebiş yaptıracak arkadaşlar varsa gelin beraber bekleyelim.
Grubumuzun adı : OCAKBAŞICILAR :)
Nick......................Sorun..............................Merkez..........................Sonuç
xyzxyz.................Sebepsiz İnfertilite..........................Zeynep Kamil...................Beklemede
zelis82.................Erkek infertilitesi..........................Umut tüp bebek.................Beklemede
jonguil.................Erkek İnfertilitesi......................Karadeniz hastanesi...............Beklemede
Halide25................Morfoloji...............................Şişli Memorial tüp bebek..........Beklemede
bulutefe.................pko+morfoloji............................Umut tüp bebek....................Beklemede
pearlheart...........Sebepsiz İnfertilite......................Anatolia tüp bebek..................Beklemede
Lovely35............Erkek İnfertilitesi.......................Özel Tınaztepe Hastanesi.........Beklemede
ilkgozagrim06......Sebepsiz İnfetrtilite..................Özel Ankara Tüp Bebek...........Beklemede
nurcan82.............Erkek İnfertilitesi.....................İzmir İrenbe Tüp Bebek...........Beklemede
filozofcan.............Sebepsiz İnfertilite......................Bahçeci Fulya Tüp Bebek.......Beklemede
Cudi......................Sebepsiz infertilite.....................Kadıköy Şifa............................ Beklemede
hayırlı olsun canım ekliyorum..inşallah ilk denemende tutarslm beni de ekle canım ben ilaçları kullanmaya başladım istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum bugün ilk kontrolüm var eşimde hareket sorunu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?