Ocak 2015 Tüp bebek yaptıracaklar !!

Inşallah canım bebeğin tutunmuştur sana negatif düşünme şuan tatlım az kalmış test sonucuna inşallah pozitif çıkar

Aa o zaman haftaya da vermezler raporu onay verildi mi bilmiyorum ki. Raporu biz mi imza icin gezdircez onlar mi hallediyor jongulum
onlar gezdiriyor canım ben tel ile aradım kuruldan geçti mi diye sordum geçti dediler bir hafta sonra gel al dediler.. gidince sadece 60 tl ödeme yaptık vezneye gittik tatlım sen gezmiyorsun

Inşallah canım bebeğin tutunmuştur sana negatif düşünme şuan tatlım az kalmış test sonucuna inşallah pozitif çıkar
ins canim oyle olmasini o kadar cok isterim ki ama sanki deil gibi ....bakalim rabbim neyler neylerse güzel eyler vardir bundada bir hayir ...cuma kesin ogrencez ins

Rabbim gönlüne göre versin canım inşallah 3 son olur cuma gün pozitifi alıp pırrr uçardın aramızdan sonra biz de seni hamiş topiğinde yakalarız:):)
Bu arada ben de geçen salı estrofem ile 2. Tedavime başladım cumartesi ilk kpntrolüm olacak sanıtım gün vercek dr.um transfer için....

Canimm cook gecmis olsunn..rabbim en kisa zamanda nasip etsin..

bende 9 aralikda transfer oldu..ama ben hala adet olamadim..kimyasal gebelikdi..dr um telde 1 ay bekleyelim dedi..sana bisi dedilermi hemen yapabiliyormuyuz yanii...

Ikimiz için de hayırlısı olsun canım inş güzel sonuçlar alırız benim var 1 tane dondurulmuş iilk denemem tuttu ama 11.hafta da Kalbi durdu kürtaj oldum şimdi dondurulmuş embriyo mu denicem canım

insallah canim insallah dediğin gibi olur ...tedavinde hayirli olsun canim rabbim tez vakitte evladini kucagina almayi nasip etsin sorununuz neydi canim ?

Kizlar gunaydin bnm de ikinci transferim gercklescekti ancak rahim duwarim incelmis kimi zaman olabiliyormus boyle. Bn ilk negatfimi aldigim adetimle basladik dr umun okeyiile tedawiye arada lekelenme gbi kanamam olunca dr um kesiyorz tedawiyi adet olcaksin dedi tarlusal verdi dun. Adet olunca bir daha cagirdi. Gercekten zor belirsz bi surec Allahim yardimcimiz olsun. Bn de bu basliktayim yni artik

bende inşallah şu merkezi bir seçeyim sonra benide ekleyin listeye:)Bende pco,prolaktinihaşimato ve kilo var((bu kadar sorun varken tutarmı bilmem tabi

Benzer sorunlar bendede var.Hasimato triod var.insulin direnci ve kilo sorunum var.Ancak kilo sorununa rağmen hamile kalan tanidim.Senle benziyoruz durumun hakkında yazarmisin.Benim uzun protokol ve 5 ocak`ta lucrin ile basliyoruz

keşke en azından bir dönem atlatsaydın arada ama hayırlısı böyledir inşallah bu defa güler yüzün. benim de cumartesi kontrolüm var sanırım önümüzdeki hafta da transfer olacak

Merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay tüp bebeğe başlıcaz bu ay adetimden sonra ilaçlara başlicaz eşimde morfoloji sorunu vardı ondan dolayı.Piskolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç çok ağlamıştım ilk normal yolla olma ihtimalinin az olduğunu söylediklerinde ama sonra dedim herşeyde bir hayır var .Ben bahçeci fulyada başladım tedaviye hepimiz için hayırlısı olur insallah.

Canimm cook gecmis olsunn..rabbim en kisa zamanda nasip etsin..

bende 9 aralikda transfer oldu..ama ben hala adet olamadim..kimyasal gebelikdi..dr um telde 1 ay bekleyelim dedi..sana bisi dedilermi hemen yapabiliyormuyuz yanii...

evet canm benımde 8 aralıktaydı transfer negatıf cıkınca ilaçları bıraktım adet oldum 4. gunu gitcem muayene etcek ona göre karar verıcez rahım temızse başlarız hiç bi sıkıntı olmaz dedi cok fazla ara vermeyı önermıyoruz zaten ama psikolojık olarak kötuyse bekle bır ay dedi ben istıyorum bu ay yapılmasını beklemek istemıyorum...

hayirli olsun tedavin canim tez vakitte kavusalim ins bebeislerimizeeee insalllllllaaaaaaahhhhhhhhhhhh

İnşallah canım sen nerde başladın tedaviye ? Benim ilk çok korkuyorum ve tedirginim
canim ben yurtdisindayim 3. kez denedim ama test gunum cumaydı dun hastalandim .inşallah ocakta tekrar nasip olurda deneriz

Bende hic beklemek istemiyorumm..ama dr ne der bilmiyorum..bi adet olsam gidicem...kafam allak bullakk..ayni merkezdemi yaptirmaliyim...sisli memoriali istiyorum ama dondurulmuslari tasimak sorun olurmuu..ufff cokk zorr kafam allak bullakk..rabbim dogru yolu gostersinn...

CANM MERKEZİ O KADAR SORUN ETME BENCE NASIPSE OLACAKSA HER YERDE OLUR DOKTOR BASARISI ÖNEMLI TABI AMA DONDURULMUSLARI TASIMAK SIKINTI OLABILIR RABBIM HAYIRLSIINI VERSİN İNŞ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…