- 3 Ocak 2012
- 2.138
- 89
olsun bacım nolcak sankiya tatlım senin 2 bebişin vardı yanlış hatırlamıyorsam hamileyken nasıl belirtilerin oldu anlatırmısın biraz:126:
ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığıbende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler[/QUOTE
hyr cnm hiç gecıkmem olmamıştı nasıl ümitlendım gel bıde bana sor test usdune test yaptım negatıflerı grnce otrdum ağladım başka bişi yapamadım
herşeyde bir hayır vardırr..Rabbim sadece senı sınamışş
oturup ağlamaklaaa günaha girerız..
Rabbımızın gucune gıder..
herseyın hayırlısı bır tanemm..sabırr edeceksın..sükunetle beklemek düşerr hepimize..
ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığıbende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler[/QUOTE
hyr cnm hiç gecıkmem olmamıştı nasıl ümitlendım gel bıde bana sor test usdune test yaptım negatıflerı grnce otrdum ağladım başka bişi yapamadım
çok kötü yaaabenimde bu ay gecikti biliyo musun 8 gün ama bende kendimi kötüsüne hazırlıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama inşallah hamişimdir:26:
herşeyde bir hayır vardırr..Rabbim sadece senı sınamışş
oturup ağlamaklaaa günaha girerız..
Rabbımızın gucune gıder..
herseyın hayırlısı bır tanemm..sabırr edeceksın..sükunetle beklemek düşerr hepimize..
evet oyle tesekur edrım.. allah evlatlarınıza ömür versin
çok kötü yaaabenimde bu ay gecikti biliyo musun 8 gün ama bende kendimi kötüsüne hazırlıyorum hayal kırıklığı yaşamamak için ama inşallah hamişimdir:26:
ayyy cnm bnm inş... ama bende ümitlendım ama ümtlenme yınede hayrlısı dycez
buna bnde katılmak ısdıorum cicişler su anda adetlıyım ama belkı tutar ne malum bnmkıde 21 subat tatlım
kim nereye eklenıyooo kızlarrrr...
benide ekleyinn bacılarımm
9 subat bat.
benıde lısteye eklermısın arkadaslar
tesekkurler canım neguzel bır karsılama. nasılsın canım
İyiym teşeşkkür ederim sen nasılsınnnn
bende ıyıyım tesekkurler. calısıyorum
i koca kafalı benim zatenöğlene kadar yatıp akşama geceyarılarına kadar dolanıyorum artık bende çalışmak istiyorum yaaaaaaaaaaaaaa
ayy keske vede olsamda yatmsam(( nerde yaşıyorsun canım
Ayy öyle isteme 3 yıldır evdeyim çalışırken hep senin gibi derdim ben evlencem çalışmıcam diye allahın gücüne gitti heralde evlendiğim gibi çalıştığım hastane iflas ettiondan beridir evdeyim ama artık patamak üzereyim Ben kütahyada yaşıyorum ya sen??
olsun canım bulursun ınsallah kafana göre bı ıs.
ben kocaelindeyım. kutahyaya geldım gecen sene martta ben :)