O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

hooooooooooooooop benı cagırmak yokmuu?????
Gel hayatım gelll bana gellll bana gellll
ohhh yemeğimide yedim kocişide işe yolladım geçtim netin başına ama kimsecikler yok :126:

bizde daha sofradan yeni kalktık bulaşıkları falan hallettim şimdi beş dk bir bakayımda sonra bir abdest alıp oturayım dua edeyim birazcık

Gel hayatım gelll bana gellll bana gellll

bizde daha sofradan yeni kalktık bulaşıkları falan hallettim şimdi beş dk bir bakayımda sonra bir abdest alıp oturayım dua edeyim birazcık

aaa evet aynen bende dua edicem Allah kabul etsin canım tüm dualarını :26:

Hepimizin duaları aynı aslında bu gün önce sağlık mutluluk ve huzur sonra evimize neşe getirecek bir miniş....

evet aynen öyle dualarımız bir bugün...Rabbim hepimize hayırlısını versin sağlık mutluluk birde dediğin gibi evin neşesii

buna bnde katılmak ısdıorum cicişler su anda adetlıyım ama belkı tutar ne malum bnmkıde 21 subat tatlım

kızlar bu ayki maceramı anlatmak ısdıorum sıze bu ay adet gunm 12 ocaktı bglenen gun geldı çattı ve ben adet olmadım taki usdunden 10 gun gectı allahm cok kötü bişile karsılaştım 10.gunumn akşamı bıde ne göreyim benım mısafırım gelmş otrmş sefasını suruo.. ben hiç anlamadan bnden gzyaşları süzüldü zaden öyle morelim bozukki hala etsisindeyım

ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığıbende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…