- 12 Temmuz 2012
- 849
- 0
Girip girip kaçmak yokk hadi kızlarrrr
O zaman ben kendi sıkıntılarımı paylaşayım sizlerle ben bundan 4 ay önce rahim kanseri teşhisiyle bir ameliyat geçirdim ömrümden ömür gitti çok kötü bir ay geçirdim
rahimin görüüntülenmesini bile engelleyen kocaman bir kitle tespit edildi ve ön tespitlere göre kötü olduğu söylendi %90 ihtimalle ameliyatta rahim ve yumurtalıklarım alınacaktı resmen hayattan kopmuştumanlayacağınız ağlaya ağlaya ameliyata girdim ve ameliyat sırasında önce kitle çıkartılmış ve bir ön pataloji yapılmış patalojide o küçücük %10 luk ihtimal tuttu ve temiz geldi kitle 1 kg ağırlığında 17-18cm çapında korkunç birşeydi ve sadece onu alarak rahim ve yumurtalıklarıma dokunmadılar çok şükür şimdi iyiyim allah yüzüme güldü sağlıklı bir kadın olarak çıktım girdiğim ameliyattan 1 aylık iyileşmeden sonra doktorum bebek için bize strart verdi işte son iki aydır deniyoruz tekrardan allahım inşallah bu kadar sıkıntıdan sonra yüzümüze tekrar gülerde birde bebişimiz olursa katmerli ekmek kadayıfı oluruz o zaman
O tontiş bi gelsin o tatlı popişini ısırmaya kıyamazsınız anneleriRabbim Peygamber Efendimizin doğumunu kutladığımız bu mübarek günde hepimize hayırlı ,sağlıklı ve salih evlatlar nasip eylesin inşallah...
inşallah hepimizin umutları boşa çıkmasın canım.anladım tatlım okucam şimdi benide listeye ekler misin uğur olsun
Hemen ekledim canım benim hemennn
O tontiş bi gelsin o tatlı popişini ısırmaya kıyamazsınız anneleriRabbim Peygamber Efendimizin doğumunu kutladığımız bu mübarek günde hepimize hayırlı ,sağlıklı ve salih evlatlar nasip eylesin inşallah...
ayy canım çok üzüldüm senin adına yaaaa ama şükür temiz çıkmış bunun için sevindimhiç takma kafana canım hamiş kalırsın inşallah bu topicde uğurlu gelir umarım hepmizeee
sizde herhangi bir soru varmıydı ??hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun hepimiz için
sizde herhangi bir soru varmıydı ??
yok canım bizde herhangi bi sorun.doktorada gittim hatta ve stresten dolayı olmadığını söyledi.eğer stres yaparsan sorunun olmasa bebk sahibi olamazsın dedi kızdı bana doktorum haklıdaben biraz eşimin ailesi ile problem yaşıyorum ve bunu çok kafama takıyorum malesef öyle oluncada bebişim gelmiyor
Yaşım çok ileri değil ama bu hastalık sırasında bir sürü şey öğrendim ve anladım hayat bizim için bizden başkası için değil ve çok kısa bakıyorsunuz bir anda ömrünüz bitivermiş onun için kimseyi düşünerek vaktinizi boşa harcamayın sizde bildiğinizi okuyun nasılsa gün gelecek sizede alışacaklar böyle
Artık bebişimiz gelisin dediğimiz anda türlü türlü aksilikler yaşadık sanırım haydi hep beraber paylaşalım birbirimize destek olalım bebişlerimizi beklerken dertlerimizi hep beraber savuralım ne dersiniz ???
umarım bu topikte benim uğurlu topiğim olur hep beraber hamiş kalırız:49
Haydi kızlar batlarınızı söyleyin güzel bir şubat listesi yapalım...
Evett beklenmeyen adet tarihlerimizzz
sadecesen35................16 Ocak??????????
mrvb...........................30 Ocak
berkuncan....................14 Şubat
benim bat 12 şubat, gelmesin eksik olsun istemem
bakarım canım ama sen genede koyvermiş biri ol gitsin sen üzüleceğine insanlar üzülsünevet kesinlikle öyle bu tarz sorunları düşünmekten zaman geçiyor ve yapmak istediğim bir çok şeyi yapamıyorum.artık bildiğimi okuyorum zaten ama yinede çok kafaya takan bir yapım var malesef.bebişim bir gelsin hiç birşey umrumda olmaz artık.hatta konu açmıştım bir derdim var bölümünde bir oturmaktan nefret ediyorum diye okumak istersen sıkıntılarımı oraya yazmıştım canım:26:
ay benide ekleyin bende geldim kızlaaar
benim bat 16 aralıktı henüz sonuç belli değil
evet kesinlikle öyle bu tarz sorunları düşünmekten zaman geçiyor ve yapmak istediğim bir çok şeyi yapamıyorum.artık bildiğimi okuyorum zaten ama yinede çok kafaya takan bir yapım var malesef.bebişim bir gelsin hiç birşey umrumda olmaz artık.hatta konu açmıştım bir derdim var bölümünde bir oturmaktan nefret ediyorum diye okumak istersen sıkıntılarımı oraya yazmıştım canım:26:
bakarım canım ama sen genede koyvermiş biri ol gitsin sen üzüleceğine insanlar üzülsün
zaten son yaşadıklarımdan sonra öyle yapıyorum canım
bu arada seninde bebişin hayırlı olsun canım benim allah hayırlı bir evlat nasip etsin sanada şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kolaycana doğum yapmanı sağlasın inşallahhh