O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

yaa iş için falanmı yoksa gezmek maksatlımı hoş burada gezilecek bişey yoktur ama

kardesımın burdurda yemın töreni vardı.n dönuste kutahya ya ugradık gezık. cınıcıler çarşısını fılan dolastık. d evet fazla yer orda. kurak oralar

kardesımın burdurda yemın töreni vardı.n dönuste kutahya ya ugradık gezık. cınıcıler çarşısını fılan dolastık. d evet fazla yer orda. kurak oralar

Kurak değilde kısır desek daha doğru olur ama geçen seneye göre çığır atladık bu sene resmen 2 tane alışveriş merkezi yapıldı bizi baya oyalıyor atık

yaa birde şu altta çıkan evlilik tarihinizle ilgili yazıyı nasıl çıkartıyorsunuz kaç gündür karıştırmadığım yer kalmadı bulamıyorum

Bu arada teşekkür ederim ben biraz evimle ilgileneyim görüşürüz kolay gelsin sanada

Topiğin hayırlı olsun canım..Tesadüfen gördüm bende inşaallah uğurlu gelir sanada

merhaba kızlarrr nasılsınız ne var neyokk ya birşey sormak istiyorumm berkucanım dün demişdim yaa hayatım yumurtlama donemıne gırıyorum dıye 23-28 tarıhlerı arası ve 28.nde yumurtlamam gerekıyordu
ama ben bugun uzayan akıntı gordum yahu
nasıl oldu anlamadım erken yumurtlamıs mı oldum acaba erken yumurtlama dıye bırsey varmı acep???

kızlar benım adetım daha olmadı bı olsunda bıdahakı bata benıde eklersınız artık

kızlar ya surekli ruyamda hamur yoogurdugumu bişey pişirdiğimi goruyorum....bide topraga yeşillik bişey ekiyodum.boncuk goruyorum bunlar ne yaa18::18::18:

foto eklemeye çalışıyorum ama olmuyor yaaa offff :18::18::18:ya yanlışsa olmaz dimi öyle bişey:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…