O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

hooooooooooooooop benı cagırmak yokmuu?????:KK52:
Gel hayatım gelll bana gellll bana gellll :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
ohhh yemeğimide yedim kocişide işe yolladım geçtim netin başına ama kimsecikler yok :126:

bizde daha sofradan yeni kalktık bulaşıkları falan hallettim şimdi beş dk bir bakayımda sonra bir abdest alıp oturayım dua edeyim birazcık :21::21::21::21::21::21:

Gel hayatım gelll bana gellll bana gellll :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bizde daha sofradan yeni kalktık bulaşıkları falan hallettim şimdi beş dk bir bakayımda sonra bir abdest alıp oturayım dua edeyim birazcık :21::21::21::21::21::21:

aaa evet aynen bende dua edicem Allah kabul etsin canım tüm dualarını :26:

buna bnde katılmak ısdıorum cicişler su anda adetlıyım ama belkı tutar ne malum bnmkıde 21 subat tatlım :nazar:

kızlar bu ayki maceramı anlatmak ısdıorum sıze bu ay adet gunm 12 ocaktı bglenen gun geldı çattı ve ben adet olmadım taki usdunden 10 gun gectı allahm cok kötü bişile karsılaştım 10.gunumn akşamı bıde ne göreyim benım mısafırım gelmş otrmş sefasını suruo.. ben hiç anlamadan bnden gzyaşları süzüldü zaden öyle morelim bozukki hala etsisindeyım :KK5:

kızlar bu ayki maceramı anlatmak ısdıorum sıze bu ay adet gunm 12 ocaktı bglenen gun geldı çattı ve ben adet olmadım taki usdunden 10 gun gectı allahm cok kötü bişile karsılaştım 10.gunumn akşamı bıde ne göreyim benım mısafırım gelmş otrmş sefasını suruo.. ben hiç anlamadan bnden gzyaşları süzüldü zaden öyle morelim bozukki hala etsisindeyım :KK5:

ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığı:KK50:bende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler

ah canım yaaa normaldede böyle gecikmelerin olur muydu :44:üzüldüm senin adına emininm çok ümitlenmişsindir ve hayal kırıklığı:KK50:bende 7 aydır hep kırmızıları görüyorum malesef yaa bu ay gelmesinler[/QUOTE

hyr cnm hiç gecıkmem olmamıştı nasıl ümitlendım gel bıde bana sor test usdune test yaptım negatıflerı grnce otrdum ağladım başka bişi yapamadım
:KK14:

X