kimsecikler yokkiii yanlız kalmış benim topiğimmm :2::2:
Hoşgeldin canımbebek isteyen herkese allah hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...kızlar stress yapmayın sakı bu konuda...hormonlarınız etkilenmesin:)
canım merhaba sende mi topik açtın şimdi gördüm hayırlı olsun, nisanbu topiği açtığı ay hamile kalmıştı darısı sana inşallah :)))ilk batta benden gelsin o zmn kimse batları söylememiş benimki 30 ocak ya da 1 şubat rötar yaşamazsam eğer :)))
Canım hoşgeldin evet ilk bat senden geldi inşallah nisanbunun şansı hepimize gecer de bu ay bebişlerimiz bizimle olur
sende hoşgeldin canım şu an kaç gün geçti seninn??ay benide ekleyin bende geldim kızlaaar
benim bat 16 aralıktı henüz sonuç belli değil
dediğin gibi bi gelsinler popişlerini ıssıralım insan annesini babasını bu kadar bekletir mi demi ama
sende hoşgeldin canım şu an kaç gün geçti seninn??
7 gün geçti canım
AAAAAA eeeee test yapmadınmııı??? yapsana kız belki bu topiğinde ilk hamişi sen olursunnnn....
hadi bakalım inşallah umutların boşa çıkmaz canım benim benim işler biraz karışık ilk sayfada biraz bahsettm hikayemden ama toplamda 5 ay oldu sanırımyapmadım canım yaaa yarın yapcam inşallah öyle olurum7 aydır hep hüsran olduğu için bu ay kendimi sakin tutmaya çalışıyorum canım:18:sen ne zamandır istiyorsun
hadi bakalım inşallah umutların boşa çıkmaz canım benim benim işler biraz karışık ilk sayfada biraz bahsettm hikayemden ama toplamda 5 ay oldu sanırım