O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

yaa iş için falanmı yoksa gezmek maksatlımı hoş burada gezilecek bişey yoktur ama :KK1:

kardesımın burdurda yemın töreni vardı.n dönuste kutahya ya ugradık gezık. cınıcıler çarşısını fılan dolastık. d evet fazla yer orda. kurak oralar

kardesımın burdurda yemın töreni vardı.n dönuste kutahya ya ugradık gezık. cınıcıler çarşısını fılan dolastık. d evet fazla yer orda. kurak oralar

Kurak değilde kısır desek daha doğru olur :KK1: ama geçen seneye göre çığır atladık bu sene resmen 2 tane alışveriş merkezi yapıldı bizi baya oyalıyor atık :nazar:

yaa birde şu altta çıkan evlilik tarihinizle ilgili yazıyı nasıl çıkartıyorsunuz kaç gündür karıştırmadığım yer kalmadı bulamıyorum:KK36::KK36::KK36:

Bu arada teşekkür ederim ben biraz evimle ilgileneyim görüşürüz kolay gelsin sanada :KK54::KK54::KK54::KK54:

Topiğin hayırlı olsun canım..Tesadüfen gördüm bende inşaallah uğurlu gelir sanada:KK16:

merhaba kızlarrr nasılsınız ne var neyokk ya birşey sormak istiyorumm berkucanım dün demişdim yaa hayatım yumurtlama donemıne gırıyorum dıye 23-28 tarıhlerı arası ve 28.nde yumurtlamam gerekıyordu
ama ben bugun uzayan akıntı gordum yahu:KK53::KK53::KK53:
nasıl oldu anlamadım erken yumurtlamıs mı oldum acaba erken yumurtlama dıye bırsey varmı acep???

kızlar benım adetım daha olmadı bı olsunda bıdahakı bata :KK17: benıde eklersınız artık:KK1:

kızlar ya surekli ruyamda hamur yoogurdugumu bişey pişirdiğimi goruyorum....bide topraga yeşillik bişey ekiyodum.boncuk goruyorum bunlar ne yaa:KK43::-)18::18::18:

foto eklemeye çalışıyorum ama olmuyor yaaa offff :18::18::18:ya yanlışsa olmaz dimi öyle bişey:18::18::18:

X