qusel İnci Tanem Kayıtlı Üye 20 Şubat 2007 2.699 291 38 6 Mart 2013 Konu Sahibi berkuncan #361 berkuncan .!.: Canımm nasılsınn sanırım tüp bebek deniyeceksin profilinden öyle bir izlenime kapıldımm inşallahh çaren ordadır hayatımm bebişin gelirr hemencecikkk Genişletmek için tıkla... ııyım cnm sen nasılsın cnm. dusunuyorum cnm yaptırmayı. ılk önce kredi cekıcem kuzum . bu topıc cok sessızlesmış
berkuncan .!.: Canımm nasılsınn sanırım tüp bebek deniyeceksin profilinden öyle bir izlenime kapıldımm inşallahh çaren ordadır hayatımm bebişin gelirr hemencecikkk Genişletmek için tıkla... ııyım cnm sen nasılsın cnm. dusunuyorum cnm yaptırmayı. ılk önce kredi cekıcem kuzum . bu topıc cok sessızlesmış
berkuncan Gel bebişim..... Kayıtlı Üye 15 Eylül 2012 1.116 21 6 Mart 2013 Konu Sahibi berkuncan #362 qusel .!.: ııyım cnm sen nasılsın cnm. dusunuyorum cnm yaptırmayı. ılk önce kredi cekıcem kuzum . bu topıc cok sessızlesmış Genişletmek için tıkla... evet canım yaa baya yanlız kaldımm benn canları sağolsunda varsın gelmesinlerr maliyetli iş tabikidee inşallahh bu yol çaren olur kuzucumm yaa çok sevinirim senin adına varmı bu ay belirtinn 9 unda sanırım batın
qusel .!.: ııyım cnm sen nasılsın cnm. dusunuyorum cnm yaptırmayı. ılk önce kredi cekıcem kuzum . bu topıc cok sessızlesmış Genişletmek için tıkla... evet canım yaa baya yanlız kaldımm benn canları sağolsunda varsın gelmesinlerr maliyetli iş tabikidee inşallahh bu yol çaren olur kuzucumm yaa çok sevinirim senin adına varmı bu ay belirtinn 9 unda sanırım batın