Canım benimmm teşekkür ederimmm senin topiğin sana şans getirdi bende bir şansımı deneyeyim dedimTopiğin hayırlı olsun canım..Tesadüfen gördüm bende inşaallah uğurlu gelir sanada
olabilir canım yaa değerlendir bence boş geçirme bu günümerhaba kızlarrr nasılsınız ne var neyokk ya birşey sormak istiyorumm berkucanım dün demişdim yaa hayatım yumurtlama donemıne gırıyorum dıye 23-28 tarıhlerı arası ve 28.nde yumurtlamam gerekıyordu
ama ben bugun uzayan akıntı gordum yahu
nasıl oldu anlamadım erken yumurtlamıs mı oldum acaba erken yumurtlama dıye bırsey varmı acep???
kızlar test yaptım pozitif soktayım yaaa inanamıyorum halaaa
süperrrrr hadi halayımızı çekelimmm tey tey
tebrikler canım yaaa:)
kızlar ya surekli ruyamda hamur yoogurdugumu bişey pişirdiğimi goruyorum....bide topraga yeşillik bişey ekiyodum.boncuk goruyorum bunlar ne yaa18::18::18:
Canım benimmm teşekkür ederimmm senin topiğin sana şans getirdi bende bir şansımı deneyeyim dedim
olabilir canım yaa değerlendir bence boş geçirme bu günü
Canımmm tebrik ediyorum seniii nasıl öğrendin evdemi test yaptın yoksa kandanmı öğrendin ayyy çok mutlu oldummm topiğimizin ilk hamişi sen oldun hadi bakalım arkası gelsinnnnn
evde test yaptım canım hemen ilk dakikada çıktı çizgiler inşallah yanılmıyodur.çok sağol darısı tüm isteyenlere olsun inşallah
Canım benim bildiğim kadarıyla rüyalarında nimet görmek mutlu haberler demektir annanem hep öyle derdi
inşallah tek beklediğim haber bebekkkkkk
hadi bize fotoğrafını yükle bakalımmmmm çok meraklandımmm bizim topik sana uğurlu geldi hemen durumunu değiştirdimm seni ilk hamişimiz olarak güncelledim cnm...
Canım işte ameliyatın öncesi sonrası toplamda 5 ay falan oldu ameliyat ne dersen ilk sayfada bahsetmiştim ama o sıkıntıları yaşadığım için bebişimin bana geleceğinden kaygım yok gelecek ama hemen ama biraz sonraNe mutluu sana ya nekadardır uurasıyodunn
kızlar bu ayki maceramı anlatmak ısdıorum sıze bu ay adet gunm 12 ocaktı bglenen gun geldı çattı ve ben adet olmadım taki usdunden 10 gun gectı allahm cok kötü bişile karsılaştım 10.gunumn akşamı bıde ne göreyim benım mısafırım gelmş otrmş sefasını suruo.. ben hiç anlamadan bnden gzyaşları süzüldü zaden öyle morelim bozukki hala etsisindeyım
merhaba kızlarrr nasılsınız ne var neyokk ya birşey sormak istiyorumm berkucanım dün demişdim yaa hayatım yumurtlama donemıne gırıyorum dıye 23-28 tarıhlerı arası ve 28.nde yumurtlamam gerekıyordu
ama ben bugun uzayan akıntı gordum yahu
nasıl oldu anlamadım erken yumurtlamıs mı oldum acaba erken yumurtlama dıye bırsey varmı acep???
kızlar test yaptım pozitif soktayım yaaa inanamıyorum halaaa
canım ekleyemiyorum ya hata veriyo sürekli onunla uğraşıyorum daha kolay nasıl ekleyebilirim acaba albümmü yapsam.evet ya uğurlu geldiniz kızlar hala rüyada gibiyimherkesim göbüşü bebiş dolsun inşallah.birden korku oluştu bende ya yanlışsa test
benimde geçen ay ve temmuz ayında 10 gün gcikmişti duygularını çok iyi anlıyorum((
olabilir canım neden olmasın değerlendşrmene bak sen :)))
topiğimizin ilk hamişi sen olacaksın demiştik berkuncan'la hadi hayırlı olsun canım
benimde geçen ay ve temmuz ayında 10 gün gcikmişti duygularını çok iyi anlıyorum((
olabilir canım neden olmasın değerlendşrmene bak sen :)))
topiğimizin ilk hamişi sen olacaksın demiştik berkuncan'la hadi hayırlı olsun canım
Korkma değildir inşallah bende bilmiyorumki nasıl yükleniyor sana akıl versem.
ama artık sen bir annesin canım arkadaşım kendini korumalısın çünkü sadece kendin için değil artık bir miniş içinde kendine hep iyi bakmalısın allah nazarlardan korusun uzun mutlu sağlık bir ömür versin bebişinede sanada
evet canım söylemiştiniz öyle oldudarısı size inşallah.evet berkuncancım kendimi koruma vakti geldi.çok sağol dileklerin için Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu.kızlar herkes aynı şeyi söylüyor belki ama biz bu ay çok çalışma yapmamıştık yumurtlama günlerimde hiç çalışmamız olmadı diye üzülüyordum
maaşallah bu topik fokur fokur kaynamış hamiş haberide var daha ne olsun ben dün uğramayı unutmuşum valla sadecesen35 eşi ve eşimin ailesi başlığına beni bir yönlendirdin kendimi ordan alamıyorum okuyorum okuyorum sinir oluyorum şu kaynanalara dün sanırım buraya uğramayı bile unuttum nasıl daldııysam oraya
evet canım söylemiştiniz öyle oldudarısı size inşallah.evet berkuncancım kendimi koruma vakti geldi.çok sağol dileklerin için Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu.kızlar herkes aynı şeyi söylüyor belki ama biz bu ay çok çalışma yapmamıştık yumurtlama günlerimde hiç çalışmamız olmadı diye üzülüyordum
İşte fazla üstüne düşmemek gerekiyor demekki diyorumya bunun bir vakti var vakit gelince ne yaparsan yap oluyor bu arada eşine nasıl söyleceksinn?????????
bu ay bizde tembeldik o zmn darısı bize diyelim canım zaten senin stres kaynaklıydı oldu Allahın izniyle bizim istediğimiz zaman değil Rabbimin uygun gördüğü zaman oluyor bencede:))) hadi daha oturma evde git bir yerde test yaptır kandan akşamada eşine süpriz hazırla hadi bakalım