O tontiş bir gelsin popişini ısıracam....

Topiğin hayırlı olsun canım..Tesadüfen gördüm bende inşaallah uğurlu gelir sanada
Canım benimmm teşekkür ederimmm senin topiğin sana şans getirdi bende bir şansımı deneyeyim dedim olabilir canım yaa değerlendir bence boş geçirme bu günü
kızlar test yaptım pozitif soktayım yaaa inanamıyorum halaaa
Canımmm tebrik ediyorum seniii nasıl öğrendin evdemi test yaptın yoksa kandanmı öğrendin ayyy çok mutlu oldummm topiğimizin ilk hamişi sen oldun hadi bakalım arkası gelsinnnnn

kızlar ya surekli ruyamda hamur yoogurdugumu bişey pişirdiğimi goruyorum....bide topraga yeşillik bişey ekiyodum.boncuk goruyorum bunlar ne yaa18::18::18:

Canım benim bildiğim kadarıyla rüyalarında nimet görmek mutlu haberler demektir annanem hep öyle derdi

evde test yaptım canım hemen ilk dakikada çıktı çizgiler inşallah yanılmıyodur.çok sağol darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

evde test yaptım canım hemen ilk dakikada çıktı çizgiler inşallah yanılmıyodur.çok sağol darısı tüm isteyenlere olsun inşallah

hadi bize fotoğrafını yükle bakalımmmmm çok meraklandımmm bizim topik sana uğurlu geldi hemen durumunu değiştirdimm seni ilk hamişimiz olarak güncelledim cnm...

hadi bize fotoğrafını yükle bakalımmmmm çok meraklandımmm bizim topik sana uğurlu geldi hemen durumunu değiştirdimm seni ilk hamişimiz olarak güncelledim cnm...

canım ekleyemiyorum ya hata veriyo sürekli onunla uğraşıyorum daha kolay nasıl ekleyebilirim acaba albümmü yapsam.evet ya uğurlu geldiniz kızlar hala rüyada gibiyimherkesim göbüşü bebiş dolsun inşallah.birden korku oluştu bende ya yanlışsa test

Ne mutluu sana ya nekadardır uurasıyodunn
Canım işte ameliyatın öncesi sonrası toplamda 5 ay falan oldu ameliyat ne dersen ilk sayfada bahsetmiştim ama o sıkıntıları yaşadığım için bebişimin bana geleceğinden kaygım yok gelecek ama hemen ama biraz sonra

benimde geçen ay ve temmuz ayında 10 gün gcikmişti duygularını çok iyi anlıyorum ((

olabilir canım neden olmasın değerlendşrmene bak sen :)))

kızlar test yaptım pozitif soktayım yaaa inanamıyorum halaaa

topiğimizin ilk hamişi sen olacaksın demiştik berkuncan'la hadi hayırlı olsun canım

Korkma değildir inşallah bende bilmiyorumki nasıl yükleniyor sana akıl versem.
ama artık sen bir annesin canım arkadaşım kendini korumalısın çünkü sadece kendin için değil artık bir miniş içinde kendine hep iyi bakmalısın allah nazarlardan korusun uzun mutlu sağlık bir ömür versin bebişinede sanada

maaşallah bu topik fokur fokur kaynamış hamiş haberide var daha ne olsun ben dün uğramayı unutmuşum valla sadecesen35 eşi ve eşimin ailesi başlığına beni bir yönlendirdin kendimi ordan alamıyorum okuyorum okuyorum sinir oluyorum şu kaynanalara dün sanırım buraya uğramayı bile unuttum nasıl daldııysam oraya

evet canım inşallah darısı bizlere olur

evet canım söylemiştiniz öyle oldudarısı size inşallah.evet berkuncancım kendimi koruma vakti geldi.çok sağol dileklerin için Allah ım herkese nasip etsin bu duyguyu.kızlar herkes aynı şeyi söylüyor belki ama biz bu ay çok çalışma yapmamıştık yumurtlama günlerimde hiç çalışmamız olmadı diye üzülüyordum

İşte fazla üstüne düşmemek gerekiyor demekki diyorumya bunun bir vakti var vakit gelince ne yaparsan yap oluyor bu arada eşine nasıl söyleceksinn?????????

canım okuyup canını sıkma boşver ben öyle yapıcam artık

bu ay bizde tembeldik o zmn darısı bize diyelim canım zaten senin stres kaynaklıydı oldu Allahın izniyle bizim istediğimiz zaman değil Rabbimin uygun gördüğü zaman oluyor bencede:))) hadi daha oturma evde git bir yerde test yaptır kandan akşamada eşine süpriz hazırla hadi bakalım

İşte fazla üstüne düşmemek gerekiyor demekki diyorumya bunun bir vakti var vakit gelince ne yaparsan yap oluyor bu arada eşine nasıl söyleceksinn?????????

aynen öyle 7 ayın sonunda kavuştum inşallah bebeğime şükürler olsun :26:burda okumuştum canım bebek ayakkabısı alcam içine not yazcam kapının önüne koycam eşim geldiğinde okuyup şok olacak

evet stres kaynaklıydı bu ay herşeyi salladım oluverdi.hadi bakalım hayırlısı canım güzel haberler bekliyorum senden yarına randevu alabildim ancak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…