O gece ne yapacağım ?

Aslında şimdi düşününce şuda bir soru dikilip dikilmediğini kendi deyimiyle tutup tutmadığını tekrar birliktelik olmadan nasıl anlamış
İşte yerinde bir tespit daha.çok haklısınız valla,gözle de görülür değil ki bakasın anlayasın.mutlaka test edilmiş bu

Dikiş tutmaması nedenmiş pikiiii ?
Doktorun eki
Hayaim, adamla yakinlasmissin. Üzerinde "yarı giysi" varmış. Yani bile isteye cinsellik adı altında bir şeyler olmuş. Bir erkeğin cinsel organının senin cinsel organınin yörüngesinde olmasinin adı her türlü cinsel birliktelik oluyor. İstersen on kat koruyucu giy.

Biraz daha sürtünseydiniz ateş çıkardı
Anlıyorum evladım seni karantina ağır geldi canın sıkıldı. Ama senaryonda çok saçma yerler var. Bunları düzeltmen lazım

Aaa doğru böyle şehir efsaneleri varr, bir de kitlenmişler de ambulansla üst üste hastaneye götürmüşler var. Yok dimi öyle bir şey ahahahah
Hahahaha evet onu ben de duymuştum zamanında. Ya kitlenir rezil olursam demiştim ergen aklımla battaniye ye sarıyorlarmış falan. İğne yapınca ayrılıyormuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…