- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
- Konu Sahibi Aysetutac12345
Bu diğer üyeden resim isteyen. Siz hatta bu erkek olabilir, saçmalamayın ne resim göndermesi demişsiniz. Erkek hesapSüntünmekle o kan akmaz... Saçmalamayın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu diğer üyeden resim isteyen. Siz hatta bu erkek olabilir, saçmalamayın ne resim göndermesi demişsiniz. Erkek hesapSüntünmekle o kan akmaz... Saçmalamayın...
Ozelden bise dicem la kos geldiktirip diktirip doktora kaç gün sonra sürtünebilirim diye soruyormuş
nası dikiş tutsun
Fake arkadaşım. Erkek üye.Yerinde olsam evlenmeden önce üyeliği kaldırırdım. Adam bir şekilde hesabına girse açtığın konuları okusa tüm kirli camasirlarin çıkar ortaya. Iki kere başarısız diktirme falan Sordugun soruya da cevap vereyim bari. DÜRÜST ol. Nişanlını kaybetsen bile kendine olan saygını muhafaza etmiş olursun.
Omg tecrubeye gelYaptırabilirsen düğün öncesi geçici yaptırmayı dene ve asla nişanlına söyleme geçen burda bi arkadaş söyledi nişan attılar. Yaptıramazsan da kanama herkeste olmuyor zaten tam birleşme olmadığı için de dardır şüphelenmez bence
Ama yarı giyinikmis !! Sanırım giyinik bölümü belden aşağısı değildi Ekleme:zaten erkek üye çikmişSüntünmekle o kan akmaz... Saçmalamayın...
Doktor ne yapsın o diktikçe bu sürtüneceği günü hesaplamış2 kez dikiş tutturamayan doktoru da şikayet etmeyi unutma fake kardeş
Fakemiş zatenDoktor ne yapsın o diktikçe bu sürtüneceği günü hesaplamış
Paralel olarak değdirince de fokur fokur kan bilemedim nasıl olurFakemiş zaten
Ama diktirme işlemi yapılsa bile sürtünme ile bozulmaz ki yine de?
Ha içeri doğru sürtünüyorsa bilemem
Bakış açıları farklı olabilir
Benim için sürtmek paralel olarak değdirmek demek
Derinlemesineyse bilemicem sfghjk