O gece ne yapacağım ?

Yerinde olsam evlenmeden önce üyeliği kaldırırdım. Adam bir şekilde hesabına girse açtığın konuları okusa tüm kirli camasirlarin çıkar ortaya. Iki kere başarısız diktirme falan 💆‍♀️ Sordugun soruya da cevap vereyim bari. DÜRÜST ol. Nişanlını kaybetsen bile kendine olan saygını muhafaza etmiş olursun.

Yerinde olsam evlenmeden önce üyeliği kaldırırdım. Adam bir şekilde hesabına girse açtığın konuları okusa tüm kirli camasirlarin çıkar ortaya. Iki kere başarısız diktirme falan 💆‍♀️ Sordugun soruya da cevap vereyim bari. DÜRÜST ol. Nişanlını kaybetsen bile kendine olan saygını muhafaza etmiş olursun.
Fake arkadaşım. Erkek üye.

Insanlar okadar ugrasiyor vaginismusla mucadele ediyor o is biturlu olmuyorda,siz yari kiyafetli! iken ve iliski olmaksizin bacaklardan aşağı kanlar bosaliyor ha?Hemde iki kez diktiriyorsunuz,Daha neler duyacagiz,Ergen bir fake uyesin, öyle olmasaydin oyle fosur fosur oluk oluk kan akmadigini bilirdin.

Doktor ne yapsın o diktikçe bu sürtüneceği günü hesaplamış
Fakemiş zaten
Ama diktirme işlemi yapılsa bile sürtünme ile bozulmaz ki yine de?
Ha içeri doğru sürtünüyorsa bilemem
Bakış açıları farklı olabilir
Benim için sürtmek paralel olarak değdirmek demek
Derinlemesineyse bilemicem sfghjk

Fakemiş zaten
Ama diktirme işlemi yapılsa bile sürtünme ile bozulmaz ki yine de?
Ha içeri doğru sürtünüyorsa bilemem
Bakış açıları farklı olabilir
Benim için sürtmek paralel olarak değdirmek demek
Derinlemesineyse bilemicem sfghjk
Paralel olarak değdirince de fokur fokur kan bilemedim nasıl olur :confused:

Size bir kavga da bekaretinizin lafını etme ihtimali olan bir adamla evlenmek mutlu edecek mi...

Kimseye açıklama yapmayacağım diye bu kadar çile çekiyorsunuz.
Ayrıca bir şekilde bir şeyler yaşamıssiniz sonuçta, zaten kaldıramayacak bir adamsa anlatmalisiniz.

Bu sürtünme nasıl oldu o kadar kan akıyor. Hele bu oluk oluk kan akma olayı saçma.cunku normalinde 1 2 damla gelir biter.oluk oluk olması için baya baya zorlanmış olması lazım.

Bak canım büyük ihtimalle eşin ilk yaptığında yine kanayacak ayrıca dikim işlemi ilişkiden bir iki gün önceden yapılır bence bisanlina dürüst ol

X