O gece ne yapacağım ?

"İnanmıyorsunuuuuz" deyip duruyorsun da hangi birine inanalım Sayın AyşeTutAç?
Bekaretin kıyafetle sürtünerek gidebileceğine mi? (hymenin nerede olduğuna dair bir fikrin yok belli ki)
2 defa hymenopasti geçirip operasyonun başarısız olmasına mı? Başarısız olduğunu nasıl anladıysan artık sevişmeden... Doktor "dikiş tutmuyor" mu dedi ne dedi?
Penise "alet" demene mi? 30 yıllık insanım daha hiçbir kadının erkek cinsel organına alet dediğini duymadım. 15'lik ergenler dışında erkeklerin de dediğini sanmıyorum.
Birisi paylaşmış, ondan bundan fotoğraf da istemişsin.

Sen ne yapmak, nereye varmak istemektesin AyşeTutAç?

İki defa diktirdin neden tutmadı ki tutmama gibi bişey oluyo muynus ilk defa duydum

Üyelerden vagina resimleri isteyen sayın “fake hesap”, hymenoplastiyi merak edip hikaye uydurdunuz dayanamayıp tekrar neden iki defa hymenoplasti oldum diye yazıp sonra” hymenoplasti sonrası bilmem kaç gün sonra, tekrar sürtünme ile ilişki” mesajları yazarsınız?

Bayan arkadaşınız yok mu? Neden burada milleti rahatsız edip sapıklık yapıyorsunuz? Birileri uyandı diye de burada ayrı bir konu açıp dikkati dağıtmaya çalışıyorsunuz? Bir bitmediniz... @Mune @Kazen.
Vışş güzel yakalamışsınız.

Alala cinsel birleşmeyi anlamamış olman imkansız değil mi ya hu ? Sürtünürken , üstelik üzerinizde yarı giysiler varken henüz bakireyken nasıl o kadar kolay birleşme gerçekleşmiş olabilir kafam karıştı?

Doğru söylüyorum diyorsunuz ama anlattıklarınızda tutarsızlık var. Sürtünme ile yırtılacak birşey değil o. Bacaklardan akacak birşey de değil. Bu şekilde kime anlatırsanız anlatın inanmaz. Yalan söyleyerek te yaşanmaz. Bunu sorun etmeyecek biriyle olmak en mantıklısı.

Doğru söylüyorum diyorsunuz ama anlattıklarınızda tutarsızlık var. Sürtünme ile yırtılacak birşey değil o. Bacaklardan akacak birşey de değil. Bu şekilde kime anlatırsanız anlatın inanmaz. Yalan söyleyerek te yaşanmaz. Bunu sorun etmeyecek biriyle olmak en mantıklısı.
Erkek hesap. İki kere diktirdim tekrar sürtünme yaşanacak mesajları, diğer üyelerden vagina resimleri isteme vs bir sürü saçmalığı var.

Burada aslında çok açıklamadan sadece kızlar fake hesap yazıp, şikayet etmek lazım. Açıklayınca aylarca sessiz kalıp, öğrendikleri taktikleri uyguluyorlar. Ergen de olabilir, 20 yaşlarında amele de. Ama böyle insanların ruhsal tedavi olmaları gerekir.

X