O gece ne yapacağım ?

çok güzel yargılamışsınız da zaten pskolojim normal olmadığının bende farkındayım düşünün böyle bi kafayla dört yıl yasıyorsunuz ve kimseye bişe anlatmadan ikinci göz yorumu olmadan . Ben burada yaptığım şeyi savunuyorum dediğimi hatırlamıyorum ilk yazdığım mesaj benim kafamdan geçen düşünceler olduğu gibi aktardım size doğru olduğunu da savunmuyorum neden bu kadar dalga konusu oldu anlamadım . Sadece birilerine artık anlatmam gerektiğini ve silkelenmem gerektiğini fark ettiğim için yazdım lütfen “sağlıklı düşüncelerinizi “ güzel anlatın sizden tek ricam bu

Benim ilk gece yarım yamalak bisey oldu korkudan,heyecandan falan. Kan falan gelmedi eşim ne dönüp baktı kan var mı diye nede sordu geldi mi gelmedi ise neden gelmedi diye daha sonra 1 ay yapamadık bisey 1 ay sonra yaptığımızda normal bir kaç damla geldi. Bekarete önem vermek ile ilgili değilde bazı erkekler sormuyor bile esnektir ,geridedir illa ki kanama olmayacak diye düşünüyorlar.

Yarı elbise nasıl oluyor? Pantolonun bir paçası, kazağın bir kolu falan mı? Yarım tam farketmez üzerinizde kıyafet benzeri herhangi bir şey varsa penetrasyon gerçekleşemez.

isteyen istediği gibi yorum yapar. Gerekli mi gereksiz mi siz belirleyemezsiniz. Konuyu açtıysanız yorumlara katlanacaksınız.
Alt taraf tamamen çıplak üst taraf giyinik diye yorumladım ben , hem yarı elbise, hem devamında gerçekleşenleri açıklamaya yetiyor😂😂😂

Bende 30 yaşındayım sürtünme nasıl oluyor onu bilmiyorum... baya baya bir birinize sürtünüyomusunuz? Ben kilo alınca bacaklarım bir birine sürtüyor iki gün acısı geçmiyor yahu...
Yapacağın tek şey,o gece salağa yatmak olacak esnek galiba falan dersin,birde sen beni neyle suçladığının farkındamısın diye fırçayla karışık trip işe yarayabilir

Burdan anladığım kadarıyla bu olayı aileme veya nişanlıma anlatsam sizler gibi bile isteyerek bi aletin vajinaya girdiğini ve o şekilde bozulduğunu düşünecekler . İşte yıllardır kimseye anlatamama sebebim buydu . Evet sürtünme yaşadım o an yaş 20 ve o anki duyguyla bunu inkar etmiyorum . Benim nişanlımda biliyor ondan önce sevgilim olduğunu illa ki biseyler yaşadığımı ama bazı toplumlarda sadece önemli olan Kızlık zarı bunu neden anlamıyorsunuz ? Kızlık zarı bozulunca çok ileri derece bisey yaşanmış gibi anlaşılıyor ve ben o olaydan sonra bu isi hiç yapmadığımı nasıl inandıracağım ? Anlat diyen kesime sölüyorum . ama ben durumun beni bu noktaya getireceğini bilmiyordum . Sizlerin bu olayın böle olmadığına olan inancınız benim nişanlım için de geçerli olcak . İste bazı durumda insan az önce buraya açtığım konu gibi noktasından virgülüne dürüst bi şekilde anlatsa da geçerli olmuyor .

Nasıl inandıracağım demişsiniz, sizi seven size güvenen insan inanır. İnanmak için sizden kanıt isteyen insan size güvenmiyordur.

Eski erkek arkadaşım ayakta dururken kucağına atlamıştım, tam tutamadı, kavrayamadı, kalçalarımı baya bir ayırarak tuttu, aşağıda inanılmaz bir acı hissettim. Tamamen giyiniktik üstelik, normal ilişkiye bir türlü giremezken adam elleriyle çözdü sorunu 😂 eve gittiğimde pespembe kanamam olduğunu gördüm. Kızlık zarındandı bu kanama. Öncesinde de sonrasında da bir şeyler yaşadık ama tam olarak ilişki olmadı.

Şimdiki erkek arkadaşımla birliktelik yaşadığımızda yine kanadı. Kanı o görmedi, ben prezervatifte görüp söyledim, “hani bir de ben bakayım bile” demedi. Ama ben ona söylemiştim biz bir şeyler yaşadık ama tam olarak ilişkiye giremedik diye. O da sen olmadı diyorsan olmamıştır dedi. 5 yıldır birlikteyiz, bir kere bile “ya o kanı ben görmedim acaba bana yalan mı söyledin” gibi bir şey demedi. Deseydi zaten bu kadar zaman birlikte olmazdık. Önemli olan dürüstlük. Size güvenen insan bunu anlattığınızda size inanır.

Anlatmak istediğimi tam anlatamamışm sanırım burada bahsettiğim şey planlı bi şekilde sevişip bakireligi bozalım ne ben nede karsı taraftan böyle durumun icinde değildim demek istedim . O an zevke geldik ve olay gelişti ve ne acı nede icine girdiğini hissetmedim . Ben herseyi olduğumu yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış
Alt taraf tamamen çıplak üst taraf giyinik diye yorumladım ben , hem yarı elbise, hem devamında gerçekleşenleri açıklamaya yetiyor😂😂😂

İlişkiye girmeni ya da girmemeni yargılayamayız, ahlaki kurallarımı sana ya da başkasına dayatamam. Lakin dalga konusu olmasının birincil sebebi tutarsızlıklar, yani belki de geçen dört yılda ne yaşadığını umuttun🤷🏻‍♀️ Ama (1) sürtünmeyle zar bozulmaz, yani sürtünmyle penetrasyonu ayırt edemiyorsun. (2) kızlık zarı (zorlama vs yoksa) öyle oluk oluk kanayan bi şey değil gerçek hayatta, zorlama olsa bilirsin herhalde di mi

Tepki çekmenin ikinci nedeni de her şeyi yaşayım yeterki zarım sağlam kalsın kafasından artık bıkkınlık geldi. Ya yaşa ve ben böyle inanıyorum, bu benim doğrum size ne de ya da yaşama ve ben bunu doğru buluyorum size ne de!
Ama işte bu kafa ikiyüzlülük oluyor

çok güzel yargılamışsınız da zaten pskolojim normal olmadığının bende farkındayım düşünün böyle bi kafayla dört yıl yasıyorsunuz ve kimseye bişe anlatmadan ikinci göz yorumu olmadan . Ben burada yaptığım şeyi savunuyorum dediğimi hatırlamıyorum ilk yazdığım mesaj benim kafamdan geçen düşünceler olduğu gibi aktardım size doğru olduğunu da savunmuyorum neden bu kadar dalga konusu oldu anlamadım . Sadece birilerine artık anlatmam gerektiğini ve silkelenmem gerektiğini fark ettiğim için yazdım lütfen “sağlıklı düşüncelerinizi “ güzel anlatın sizden tek ricam bu

Burdan anladığım kadarıyla bu olayı aileme veya nişanlıma anlatsam sizler gibi bile isteyerek bi aletin vajinaya girdiğini ve o şekilde bozulduğunu düşünecekler . İşte yıllardır kimseye anlatamama sebebim buydu . Evet sürtünme yaşadım o an yaş 20 ve o anki duyguyla bunu inkar etmiyorum . Benim nişanlımda biliyor ondan önce sevgilim olduğunu illa ki biseyler yaşadığımı ama bazı toplumlarda sadece önemli olan Kızlık zarı bunu neden anlamıyorsunuz ? Kızlık zarı bozulunca çok ileri derece bisey yaşanmış gibi anlaşılıyor ve ben o olaydan sonra bu isi hiç yapmadığımı nasıl inandıracağım ? Anlat diyen kesime sölüyorum . ama ben durumun beni bu noktaya getireceğini bilmiyordum . Sizlerin bu olayın böle olmadığına olan inancınız benim nişanlım için de geçerli olcak . İste bazı durumda insan az önce buraya açtığım konu gibi noktasından virgülüne dürüst bi şekilde anlatsa da geçerli olmuyor .
Aynen dediğin gibi olacak anlatırsan nişanlın kafasında kurdukça kuracak. Acaba dediği gibi mi gerçekten neler oldu kimler oldu vs vs. Zaten hep dalga geçmez mi erkekler “aşkım sen ikincisin” geyiğiyle . Ee anlatmazsan da için içini yiyecek dürüst olamadığın için belki hep tedirgin olacaksın. Zor durum kolaylıklar🤨

Hiçbirimiz cinsellik veya sürtünme yaşayınca birine anlatıp ikinci bir göz yorumunuza ihtiyaç duymuyoruz. Bütün mesele zaten yaptığınız şeyi savunmuyor oluşunuz. Yaptığınız şeyin arkasında duracak cesaretiniz olmayışı. Sürtünmeyle kızlık zarının oluk oluk kanamasına asla inanmıyorum ama hadi diyelim öyle bile isteye bir şeyler yaşamışsınız. Vajinanıza girilmemiş olması bu gerçeği değiştirmez. Seviştiniz mi seviştiniz nokta.

Anlatmak istediğimi tam anlatamamışm sanırım burada bahsettiğim şey planlı bi şekilde sevişip bakireligi bozalım ne ben nede karsı taraftan böyle durumun icinde değildim demek istedim . O an zevke geldik ve olay gelişti ve ne acı nede icine girdiğini hissetmedim . Ben herseyi olduğumu yazıyorum inanıp inanmamak size kalmış
Bak bu söylediğin tamam, mantıklı.
İnsan sevgiliyken hadi bakireliğimi bozalım demez herhalde zaten, etkileşim olur, dediğin gibi zevke gelirsin ve iş ilerler.
Öyle sürtünmeyle falan da zar bozulmaz.
Acı olmadı diyorsun, çünkü çok zevk almışsın, yeteri kadar ıslanmışsın ve orda sen fark etsen de etmesen de bir birleşme olmuş.
Evliliğin ilk gecesinde birliktelik planlı olduğu için insanlar gerilip acı çekiyor.
İlişkiye girmedim demen bu kadar tepkiye sebep oldu, daha nasıl ilişki olacak.

Bu ülkede herkes istediğini yapabiliyor bir çok insan gibi nefsine hakim olamamışsin
Ya sana inancak o gece
Ya sen gerçeği anlatcan
Pek seçenek yok yani
Yaşadığın şey küçük yerde yaşayan bir genç kız için açıklaması zor bir şeydir eminim.

X