How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

O evli-ben evlenmek üzereyim 2

Çok güzel yazmışsın öncelikle teşekkür ederim.
zaten günden güne her şey değişti. 2' yi çok seviyorum. 1 eskisi gibi değil. ama yine de kafamı meşgul etmeye yetecek kadar aklımda.
ben burada bana övgüler yağdırılsın demedim.
ben çok şahane bişey yapıyorum da demedim.
BEN BİRAZ BAŞKA ŞEYLER YAŞAYANLARI DİNLEYİN İSTEDİM.

Kafanı meşgul etmesine izin verme zaten ilerleyen zamanlarda aklına bile gelmez. Eğer uzak kalırsan tabi. Yok arar hal hatır sorar nasıl olduğunu merak edersen sen kaybedersin.
Buradada bayanların sana karşı olan tutumunu anlıyorum. Birçoğumuz evli ve herkes kendi eşini düşünüp üstüne geliyor. (Haklılar) Ev li olmayanlar ise ilerde evleneceğini bunların başına gelebileceğini düşünüyor.
Buraya dersi olan arkadaşlarımız dertlerini anlatıyor. Onlarcca eşi tarafından aldatılmış kişiler var. Onların tepkisi elbetteki yerinde. Kimse aldatılmak istemez. Bırak yatak ilişkisini gözle bile aldatmak çok ağır. Düşünmek bile istemiyorum. Lütfen sen kendini o kadının yerine koy ve biran evvel düşüncelerindende çıkar.

Sırtındaki kambur sana hayatın boyunca ağırlık yapacak . Bir an evvel kurtul . Kendini hafiflemiş hissedeceksin.

Doğru yolu bulman dileği ile hoşçakal.

Orhun kitabeleri de yazdan yaptığınız iğrençliği temizlemez. 1. Nin karısı gelsin de bir de onun ağzından dinleyelim ister misin?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

1 i seviyor olabilirsn unutup hayatından da çıkaramayabilirsn ama unutma 2 de insan onunda duyguları var ve bu durumu hiç bir erkek hak etmez 2 ye de yazık okdar mükemmel biri diyosun o mükemmel biri bunu haketmiyor :20:

açıklaması olmayan bir durumu açıklamak için satırlarca yazı yazmışsın.

benim sana bakış açımla ilgili hiçbişey değişmedi.

istersen yarın 3. konuyu aç.

zannetmiyorum kimse hakkında başka şeyler düşünsün.

gider bir katille bile empati kurarım ama bir metres ile asla...

her şey göründüğü gibi olmayabilir diyorum. ön yargılar, ikinci kadınların şeytan oluşları vs. vs.

Orhun kitabeleri de yazdan yaptığınız iğrençliği temizlemez. 1. Nin karısı gelsin de bir de onun ağzından dinleyelim ister misin?

dün demiştim size,birazcık gururunuz varsa,karısına anlatırsınız herşeyi....

Çok merak ettim şu an 1 ile görüşmenizin boyutu ne sadece hal hatır soran iki arkadaş mı kaçamak buluşan sevişen sevgili mi ???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çoğu zaman çalıştığımız iş yerinin bahçesinde buluşan bi bankta hoş beş eden birileriz. 1 kere oldu tabi o dediğiniz.

Allah akıbetimizi hayır etsin bu ne ya? Kınamıyorum sizi ama bu hayat değil yani.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

leğen getirin kusicimmmmmmmmmm:120::120::120::120::120::120::120::120::120::120::120:

Denedim ama yine anlamadınız. Benim tarafıma koyamadınız kendinizi. dilerim bu tarafa geçmezsiniz.

1. Eğer sizi gerçekten sevmiş olsaydı maddiyat statü ailenin uyumunu sorun görmezdi sonuçta ona ayak uydurabildiğiniz için sizinleydi.. Gerçekten isteseydi sevseydi sizinle evlenebilirdi.. Yaptıklarınızı tasvip etmiyorum. Ama geçmişi artık geride bırakmanız gerekiyor bence..

Demek ki neymiş kırk küp zemzemle yıkanıp tövbe etmenden başka çaren yokmuş
Ben kibarım, diğer ikinci kadınlardan farklıyım süsü vermen daha komik oluyor
Sen ikinci kadın olmayı kendin seçmişsin ve öyle de devam ediyorsun, senin gibi hemcinslerimden ben utanıyorum senin utanacağın yok

Ben sizin bildiğiniz ikinci kadınlardan değilim onların daha kibarı ve edebiyat parçalayanındanım demek için mi açıldı bu konu :37:

Demek ki neymiş kırk küp zemzemle yıkanıp tövbe etmenden başka çaren yokmuş
Ben kibarım, diğer ikinci kadınlardan farklıyım süsü vermen daha komik oluyor
Sen ikinci kadın olmayı kendin seçmişsin ve öyle de devam ediyorsun, senin gibi hemcinslerimden ben utanıyorum senin utanacağın yok

hayır yani çeko hiçbir zaman ilk kadın olmamış ki zaten,ilk ilişkiye başladıklarında da adamın uzun bir ilişkisi varmış..sonra ayrılmış,sonra başkasını bulmuş,ama o hep ikinci kadınmış..adam yanına yakıştırmıyor demek ki seni bu kadar basit....

dün demiştim size,birazcık gururunuz varsa,karısına anlatırsınız herşeyi....

karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
sanmıyorum karısı bilince dengeler değişecek.
neden anlatayım?
sayfalarca yazılan şeyleri söyleyecek o da. alçak, o., metres vs. vs.

seninle datlı dille konuşacağım tontişimm seninle datlı diillleee konuşacağımm baaalll dudaklımmmm...

canım arkadaşım bak şimdi konuya aşağıdan üstten sağdan soldan bir daha baktım.. sansa sakince bir yorum yapacağım. onsuz yaşayabilirsin haber almadan nasıl dır ıyımıdr sormadan yaşayabilirsinn.. senınkı buyuk aşk olsa zaten hiç evlenmezdin ama evlenebilmei düşünüyorsun.. evlenirsen bu halde aklın o adamda olacağı için kocan corabını yere atsa kavga çıkarırsın hayatın zindan olur keşke evlenmeseydım dersin.. bence sen kendı kendını tedavi et..ama evlisin benim deilsini aç yak bı sıgara ağla zırla bugun bıttı de sabah içini arındırıp uyan valla ya ınsan beyni bu makine herseyı yapabılırsın onla... hadı bak dunn sana seytan kadının en guzel halı dedim kırıldın... yaanlışlar insanlar için gel dön şundan

2'ye ve 1'in hanimina (ki eminim sizinle kiyaslanmayacak kadar super bir kadindir) yasattiklarinizi yasamadan olmeyeceksiniz.
Bencilliginizde bogulun.

1. Eğer sizi gerçekten sevmiş olsaydı maddiyat statü ailenin uyumunu sorun görmezdi sonuçta ona ayak uydurabildiğiniz için sizinleydi.. Gerçekten isteseydi sevseydi sizinle evlenebilirdi.. Yaptıklarınızı tasvip etmiyorum. Ama geçmişi artık geride bırakmanız gerekiyor bence..

Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..

karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
neden anlatayım?

Yani gercekleri.....

Yapma bunu kendine, omur dediğin uç gün. 50 yasına geldiginde kucağında koca bir hicle ölümü mu beklemek istiyorsun?

neden anlatayım?

:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:

kendini niye vazgeçilemez olarak görüyor ben de ona anlam veremiyorum :))

yaw adam zaten evlenmeye layık görmemiş ki..

Back