How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

O evli-ben evlenmek üzereyim 2

Orhun kitabeleri de yazdan yaptığınız iğrençliği temizlemez. 1. Nin karısı gelsin de bir de onun ağzından dinleyelim ister misin?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ahahah elmi öldürdün beni ya orhun kitabeleri :9::9:
:

Son düzenleme:
karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
sanmıyorum karısı bilince dengeler değişecek.
neden anlatayım?
sayfalarca yazılan şeyleri söyleyecek o da. alçak, o., metres vs. vs.

bence ilk başta aşk bile olsa hissettiğiniz şu an aşk değil aşk böyle olmaz bu hastalıklı bir düşünce saplantılı..

karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
neden anlatayım?

İnsanin kendini bilmesi ne hos sey.
Egonuz batsin.

Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..

hayır hayır adam evliyken çiftleşmişler :))

neden anlatayım?

Empati yapıyoruzzki kendine yaptıklarına kızıyoruz....

denedim ama yine anlamadınız. Benim tarafıma koyamadınız kendinizi. Dilerim bu tarafa geçmezsiniz.

bak swela benı ıyı dinle.. Aşık olman bırını sevmen bunlar gayet tabı normal seyler, sen evlı bırıyle görüşüyorsun, acaba o adamın eşi neler hıssedıyor belki anlıyor_? Sana bır ornek vereyım tam olmasada benzer bır olay, tanıdığım bırı aynı sekılde sevgılısı evlendı baskasıyla ve bunlar gorusmeye devam ettı,kopamadılar kopamadılar gel zaman gıt zaman adamın eşi hamıle kaldı kadın hamıleyken öğrendı bır sekılde ve cocugunu kaybetı üzüntüden. Bu yuvanın boyle olmasına sebebp olana ıse ne oldugunu allah bılır en son duydugumda kanserle ugrasıyormus.. Bu sana verılmıs bır sınavsa vazgececeksın adam başkasını aldıgı gun soyadına brakmalıydın, barı şimdi devam etme ınsan kırdığı yerden kırılır unutma...........

neden anlatayım?

bu ne özgüven,dün demiştik sana ama dank etmedi heralde hala..burda ne adamlar okuduk eşleri öğrenince ayağının altını yalayan affedilmek için..seni tercih edeceği ne malum ki adamın? %99 tercih edilen eşleri olur,sevgililer anında güme giderler...
ayrıca hiç sen ve adam açısından bakmadım olaya..karısına söyle dememin sebebi,bilmek hakkı olduğu için. senin nişanlın biliyor,karısının da bilmeye hakkı var,affeder affetmez kendi bileceği iş...

siz adamdan ayrılmaz eşide ayrılmazsa; nişanlınızdan ayrılıp onların evine kuma olarak gidin...
adam eşinden ayrılır siz nişanlınızdan ayrılmazsanız adamı kuma olarak alın...
yok ikinizde ayrılırsanız evlenin...
herkez birbirinden ayrılırsa da güzel olabilir..
yada kimse birbirinden ayrılmazsa...

Not: istatistikçi arkadaşlardan ricam bi spssde olasılıklarını hesaplarsanız. kafayı sıyırcam ben şimdi:27:

Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..

Ben de aynen boyle dedim, bu kadar gurursuz bir bicimde adamin pesinde kosmanin ne alemi var. Ben olsam beni tercih etmeyen adamin yuzune bakmam, adamdan nefret ederim. Yani gurur asktan da diger her seyden de onemli bence, insanin gururu bir kez kirildi mi, onuru incindi mi gozu ask falan gormuyor. Asagilanmak kadar igrenc bir sey yok, ask acisini bile unutturuyor. Ben de burayi cozemedim, tercih edilmemeyi bir insan nasil gururuna yediirebilir?

Ben tercih edilmemenin acisiyla deli divaneye donmustum, ulke degistirdim:53::53: Can acisindan yerimde duramadim, ailemi, dostlarimi, isimi, bildigim her seyi birakip daha once gitmedigim bir ulkeye tasindim . Gururum da, kalbim de o kadar kirilmisti ki, artik bildigim tanidigim herkes, her sey bana can acimi hatirlatiyordu, kabima sigamaz olmustum.

Son düzenleme:
Ikinizde kendinize yazik etmissiniz simdide gunahi olmayan insanlarla evlenip polyannacilik oynamaya basliyosunuz.kendi gunahlariniz yetmiyo baskasinin canini yakmaya calisiyosunuz.o adamla evlenen kadinin sucu neydi.duysa ne kadar uzulur kahrolur.ayni sey senin nisanlin icinde gecerli.yazik o adamada. ALLAH ISLAH ETSINNN!!

sen bunları anlattıkça aklıma hep pskolojik filmler geliyor nymphomaniac,bir kadının seks günlüğü..sen doyumsuz ve arsız bir kadınsın bu filmleri izle kendini bulacaksın

kendini niye vazgeçilemez olarak görüyor ben de ona anlam veremiyorum :))

yaw adam zaten evlenmeye layık görmemiş ki..

evlenmeye layık görmekten ziyade ,sevgili olarak bile yanına yakıştırmamış ki adam...buna rağmen nasıl olup da kendini kandırıyor anlamış değilim...
gözünü aç arkadaşım,sen büyük aşk diyorsan,sadece sende var adama zerresi yok bu işin. ayrıca karısı öğrendiği an bitmişsin demektir,kadının söyleyeceklerinden ziyade adam senin yüzüne tükürecek beni arama diyecektir....

Demek ki neymiş kırk küp zemzemle yıkanıp tövbe etmenden başka çaren yokmuş
Ben kibarım, diğer ikinci kadınlardan farklıyım süsü vermen daha komik oluyor
Sen ikinci kadın olmayı kendin seçmişsin ve öyle de devam ediyorsun, senin gibi hemcinslerimden ben utanıyorum senin utanacağın yok
eşi ile ilgili hiç konuşmadım. onu tercih ettiğine göre elbette benden daha tatlı dilli, güler yüzlü, kariyer sahibidir.

adamın karısı olsam ben sana metres,ikinci kadın,alçak demezdim

agız dolusu seni gidi oportunist şıllık derdim..

Valla bu tür konularda yaratıcılıkta sınır tanımıyorsun. Yoksa legal bir deyim mi opportunist şıllık :D:9:
Bu fırsatçılık da değil adilik resmen.

Back