- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Denedim ama yine anlamadınız. Benim tarafıma koyamadınız kendinizi. dilerim bu tarafa geçmezsiniz.
Konu silmek yasak ama farketmez sen yasakları seviyorsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim ama yine anlamadınız. Benim tarafıma koyamadınız kendinizi. dilerim bu tarafa geçmezsiniz.
Orhun kitabeleri de yazdan yaptığınız iğrençliği temizlemez. 1. Nin karısı gelsin de bir de onun ağzından dinleyelim ister misin?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
sanmıyorum karısı bilince dengeler değişecek.
neden anlatayım?
sayfalarca yazılan şeyleri söyleyecek o da. alçak, o., metres vs. vs.
karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
neden anlatayım?
Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..
neden anlatayım?
denedim ama yine anlamadınız. Benim tarafıma koyamadınız kendinizi. Dilerim bu tarafa geçmezsiniz.
neden anlatayım?
hayır hayır adam evliyken çiftleşmişler :))
O bir kerecik olmuş sen deee.. gerisi çok masum…
Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..
kendini niye vazgeçilemez olarak görüyor ben de ona anlam veremiyorum :))
yaw adam zaten evlenmeye layık görmemiş ki..
eşi ile ilgili hiç konuşmadım. onu tercih ettiğine göre elbette benden daha tatlı dilli, güler yüzlü, kariyer sahibidir.Demek ki neymiş kırk küp zemzemle yıkanıp tövbe etmenden başka çaren yokmuş
Ben kibarım, diğer ikinci kadınlardan farklıyım süsü vermen daha komik oluyor
Sen ikinci kadın olmayı kendin seçmişsin ve öyle de devam ediyorsun, senin gibi hemcinslerimden ben utanıyorum senin utanacağın yok
adamın karısı olsam ben sana metres,ikinci kadın,alçak demezdim
agız dolusu seni gidi oportunist şıllık derdim..
heee fırat gibi sorayım ipek
''AZINDAN MI ÖPMÜŞ''