- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
Mesela ne yapmalıyım yüz vermediğimi göstermek adına?Ne diyorlardı buna; hem karnım doysun hem pastam dursun..
Siz neden yüz veriyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela ne yapmalıyım yüz vermediğimi göstermek adına?Ne diyorlardı buna; hem karnım doysun hem pastam dursun..
Siz neden yüz veriyorsunuz?
Aldıgı hediyeleri kabul etmeyip, çocuk dışında görüşmeyerek başlayabilirsiniz.Mesela ne yapmalıyım yüz vermediğimi göstermek adına?
6 ay önce istemediğim halde bana araba aldı.
Paranın yüzü sıcaktır, kabul ettim.
Canım hiç hediye almadı, sadece araba. 3 defa teklif etti reddettim ama 4. cüde kabul ettim. Onu da okul servisi gibi kullanıyorum, arabayı alırken de ona söyledim bunu. Çünkü çocuk yıpranıyor serviste ve boşandıktan sonra sıfırdan iş kurduğum, birikimim bu uğurda bittiği için, kendim araba alamadım. Çocuk dışında hiç görüşmüyorum. Hatta veli toplantılarını, okul yemeklerini sıraya koyalım, birine sen birine ben gideyim dedim. Tmm dedi ama kendisinin gelmeyeceğini söylediği etkinliklere bile zırt damlıyor. Ee ben kalkıp gitsem oğlum ağlıyor. Diğer velilere rezil oluyoruz. İş konusunda da zaten ortak iş kabul etmedim hiç. Bahsettiğim iş tek başıma ve kendi büromdan yürüteceğim bir iş.Aldıgı hediyeleri kabul etmeyip, çocuk dışında görüşmeyerek başlayabilirsiniz.
Çok şart olmadıgı sürece birlikte iş de yapmayın bunu kaldıramıyorsunuz belli ki. Aklınızda acabalar bırakabiliyor.
Çok açık yazmışsın gerçektenKusura bakmayin cok acik yazmis olabilirim ama bilin istedim. Bu adamin yaklasimi eski es sorumluluklari, ortak cocuklarin sorumluluklari gibi degil bambaska tamamen. Zirnik bile almayin ondan. Duygularinizla oynattirmayin. Kadinlarin hosuna gider sahiplenmek hediyeler zart zurt. Ama bu tarz zihniyetli bir adamdan hicbirsey kabul etmemeli. Ettiyseniz geri verin. Cocuklarinizin rahatligi acisindan bile o arabayi size aldigini dusunmuyorum. Siz oyle kendinizce gormussunuz. Hediyelerini kabil ettikce yuz bulur bu tarz erkekler.
Boyle ask olmaz yok. Sizi insan yerine koysun ilk once..
Keşke bi sevgili ağacı olsa. Koparıp koparıp dursak...Adam seni seviyor bence, kafasi karismis biraz.
O karisiklikda, senin bir sevgilin oldugundA
Düzelir Tamamen.
Seni Kaptircam korkusuyla danklar kafasina..
Çok açık yazmışsın gerçekten
Üzüldüm sizin için. O da sevdiğinizi biliyor, onun için malesef kolayca boşanmış, başkasına gitmeyeceğinize emin. Eli de üstünüzde, oh ne rahat , hem kendi hayatını yaşıyor hem sizi elinde tutuyor, 1 kere yapmışsınız keşke bu sefer de uğraşıp boşanmasaymışsınız, çünkü çocukluk etmiş aslında, belki de gecen seferki gibi olur sandı, naz yaptı, küt diye boşanmış buldu kendini.Herkese teşekkür ederim. Oğlumla konuşması için ona ayrı telefon aldırdım. İletişimlerinde ben devreden çıktım. Önemli konuşmaları ise sadece sms ile yapıyorum. O da "şu saatte al, şu saatte bırak" gibi şeyler. Haftada 1 gün şahsi ilişki hakkı var, onun dışında asla vermiyorum oğlumu. Bazen gidip okulda öğle arasında görüyormuş. 6 aydır bir defa aramadım, msj atmadım. Tüm sosyal medyadan, whatsapptan engellemiştim zaten. Halen öyle. Sadece sms açık. Daha ne yapmalıyım? Fikir alabilirim. Sevmiyorum desem yalan, zaten sevmesem konu aç, yorum oku, cvp yaz uğraşmazdım sanırım. Değmezdi bile.Ama zerre güvenemiyorum, bu yüzden duygularımı bastırıyorum. Bu yüzden kuyruğu dik tutmaya çalışıyorum.
Bu saatten sonra , size bu çektirdiklerinden sonra sizi sevse ne olur ki (ki ben sevgisinin bitmediğini düşünüyorum ama çoook bencil) , bence daha iyi birisini hak ediyorsunuz, inşallah düzgün biri çıkar karşınıza da onu unutursunuz. O zaman kafasına dank eder de geçmiş olur. Şimdi nasılsa elimin altında, bi şekilde kontrol da ediyorum diyerek sevmiyormuş gibi dolanıyor, hemde bekar ve rahat hayat yaşıyor, ama sizi de kontrol ediyor bi yandan.Genelde güçlüyüm ama oğlum akşam 10 da uyuyor. O uyuduktan sonra ve yalnızlık çökünce bi melankoli oluyor tabii. Herşey o kadar saçmaydı ki. Ayrılmadan 2 ay önce natamam ev aldık, içini yaptırdık, günlerce duvar kapıdı, fayans, yeni eşya seçtik. Kayınbabam ev hediyeleri aldı falan. E be adam madem sevmiyordun boşanacaktın niye o kadar şeyle uğraştık. Geçen facebooka bi video koymuş, aşk şarkısı eşliğinde oğlanın fotolarından video yapmış. Fotolardan birinde ben varım. Brnim ajan arkadaşlar hemen yetiştirdi tabii. Brn yine bi down oldum ama hepsi numara yaa. Kabul etmem lazım. Seven adam bi yolunu bulur sızardı hayatıma. Seven kadının kızgınlığı bi sarılmaya, yanaktan bi makas almaya bakar. Bitti biter ...
Evden ayrıldıktan 2 ay sonra çekişmeli dava açmış. Bana söylemedi, adres olarak da işyerini vermiş. Tabii tebligatlardan haberim olmadı. İki satırlık dava açmış. Reddedilecek bir dava, delil yok tanık yok. Tesadüfen öğrendim ve çok kızdım. Niye bana söylemedin, tebligatları niye sakladın dediğimde " boşanalım dediğimde beni ciddiye alırsın, gider adliyeden sorgulatırsın diye düşündüm ama sen beni hiç ciddiye almadın" dedi. O ciddiyeti bana gerçekten gösterseydi 2 ay önce protokolü imzalardık zaten. Ben de hemen anlaşmalı boşanalım dedim. Protokolü yazdım, imzalattım. Götürdüm hakimle konuştum. 1 saat sonra gelin dedi, arayıp çağırdım. Geldi ve boşandık. Kimsenin de haberi olmadı. Aileler şok.Üzüldüm sizin için. O da sevdiğinizi biliyor, onun için malesef kolayca boşanmış, başkasına gitmeyeceğinize emin. Eli de üstünüzde, oh ne rahat , hem kendi hayatını yaşıyor hem sizi elinde tutuyor, 1 kere yapmışsınız keşke bu sefer de uğraşıp boşanmasaymışsınız, çünkü çocukluk etmiş aslında, belki de gecen seferki gibi olur sandı, naz yaptı, küt diye boşanmış buldu kendini.
Bu saatten sonra , size bu çektirdiklerinden sonra sizi sevse ne olur ki (ki ben sevgisinin bitmediğini düşünüyorum ama çoook bencil) , bence daha iyi birisini hak ediyorsunuz, inşallah düzgün biri çıkar karşınıza da onu unutursunuz. O zaman kafasına dank eder de geçmiş olur. Şimdi nasılsa elimin altında, bi şekilde kontrol da ediyorum diyerek sevmiyormuş gibi dolanıyor, hemde bekar ve rahat hayat yaşıyor, ama sizi de kontrol ediyor bi yandan.
Yazık işte, siz tabi meslek gereği bu işin içinde olduğunuz içinde kolay olmuş boşanmak ama keşke uğraşılsa belki dönülürdü. Eski eşinizde koca bir çocuk gibi, beden büyümüş ama kafa şımarık yaramaz bi çocuk.Evden ayrıldıktan 2 ay sonra çekişmeli dava açmış. Bana söylemedi, adres olarak da işyerini vermiş. Tabii tebligatlardan haberim olmadı. İki satırlık dava açmış. Reddedilecek bir dava, delil yok tanık yok. Tesadüfen öğrendim ve çok kızdım. Niye bana söylemedin, tebligatları niye sakladın dediğimde " boşanalım dediğimde beni ciddiye alırsın, gider adliyeden sorgulatırsın diye düşündüm ama sen beni hiç ciddiye almadın" dedi. O ciddiyeti bana gerçekten gösterseydi 2 ay önce protokolü imzalardık zaten. Ben de hemen anlaşmalı boşanalım dedim. Protokolü yazdım, imzalattım. Götürdüm hakimle konuştum. 1 saat sonra gelin dedi, arayıp çağırdım. Geldi ve boşandık. Kimsenin de haberi olmadı. Aileler şok.
Sevmiyor. Sevse hiç gitmezdi, ailesini riske atmazdı. Ayrı kaldığımız dönemde üstüne düşseydim, arasaydım, mutsuzluğumu gösterseydim barışırdık, davayı hiç açmazdı. Ama sevdiğinden değil alışkanlıktan. Ben de onu yapmadım. Kendi haline bıraktım. Dönerse senindir, dönmezse hiç senin olmamıştır derler ya. Doğru.Yazık işte, siz tabi meslek gereği bu işin içinde olduğunuz içinde kolay olmuş boşanmak ama keşke uğraşılsa belki dönülürdü. Eski eşinizde koca bir çocuk gibi, beden büyümüş ama kafa şımarık yaramaz bi çocuk.
Ne diyim hayırlısı olsun artık
çok klişe olacak ama eski adamlar da kalmadı artık, her türlü zorlukta evini barkını sahiplenen, uğraşıp didinen emek veren babalarımız dedelerimiz gibi değil şimdiki nesil, hiç olgunlaşmamışlar, şurda bir süredir kaç konu okudum böyle, hadi sevgim bitti boşanalım diyen adamlar türedi. Şımarıklık gibi geliyor bana. Büyük bi anlaşmazlık Yok, geçimsizlik Yok, sıkıldım ayrılalım demek ne kolay olmuş, karşıdakinin duygusunu düşünmeden.
Yani bu adam sizi sevse bile sizi haketmiyor, inşallah düzgün biri çıkar da kurtulursunuz bu ikilemden, bu sevgiden
Sevmediğine inandığım ve ona güvenmediğim için adım atmam. Boşanmak oyun değil ki. Benim de hatalarım var elbet. Yersiz kıskançlık yaptığım, trip attığım olmuştur. Ama emeğimi ve sevgimi teraziye koysam hatalarımdan zibilyon kat ağır gelir.Barismayi istiyorsanız barışın bence. Seviyorsan git konuş bence gibi oldu ama diyecek başka bir şey bulamadım :)