• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi kandırmak istemiyorum

Merhaba arkadaşım herkes konunun aynı boyutunu ele almış ben farklı bi boyut hakkında fikrimi belirtmek istiyorum inşallah beni yanlış anlamazsınız eşinizle mahkeme kararı ile bosanmissiniz dolayısı ile sizin dini nikahiniz düşmüş bilimiyorim böyle bir düşünceniz ya da bu konu hakkında bilginiz var mı ama esinize yeniden donemezsiniz boşandıktan sonra ancak sizin başka birisi ile gerçek anlamda evlenip sonra ondan bosanmaniz gerekir tabi önceden anlaşma olmamalı gerçek ciddi bi evlilik olmalı dedim gibi sadece bilgilendirmek istedim dikkate alıp almamak size kalmış Allah yardımcınız olsun.

yok 3 seferlik boşanma hakları var. eğer islam dinine mensuplarsa diyanetten öğrenebilirler ki kendisi de hukukçu muhtemelen islam hukukunu biliyordur.

Sevmediğine inandığım ve ona güvenmediğim için adım atmam. Boşanmak oyun değil ki. Benim de hatalarım var elbet. Yersiz kıskançlık yaptığım, trip attığım olmuştur. Ama emeğimi ve sevgimi teraziye koysam hatalarımdan zibilyon kat ağır gelir.
O zaman diyecek bir şey kalmıyor pek bana :) siz çok haklısınız ama ben de sanki iki tarafta seviyor gibi algiladim o nedenle barisin dedim :)

İşin tuhaf yanı; akşamları 10 buçukta uyurdu, asla alkol sigara kullanmazdı, cömertti, yardımcıydı, sadıktı, herşeyini anlatırdı. Git arkadaşlarınla buluş derdim, maç izleyin, stres atarsın derdim, ben evimde ailemle mutluyum niye gideyim derdi. Demek içinde bekarlık sevdasını büyütürmüş gizliden gizliye. Bombayı patlattı sonunda.

İşin tuhaf yanı; akşamları 10 buçukta uyurdu, asla alkol sigara kullanmazdı, cömertti, yardımcıydı, sadıktı, herşeyini anlatırdı. Git arkadaşlarınla buluş derdim, maç izleyin, stres atarsın derdim, ben evimde ailemle mutluyum niye gideyim derdi. Demek içinde bekarlık sevdasını büyütürmüş gizliden gizliye. Bombayı patlattı sonunda.
Ben anlamıyorum işte bunu. Burda böyle birkaç konu daha okudum. İyice mayaları bozuldu bu adamların. Kavga dövüş olur, geçinemez zamanla sevgi azalır anlarım vs ama pat diye de sevgi biter mi, insan nasıl böyle rol yapar. Kimseye güvenilmeyecek mi

Erkeklere bu konuda hastayim yaa :D ne sis yansin ne kebap! Kendi istedigi halti yiycek, ama sen kendi hayatini kuramiycaksin.. cok yanlis yapiyosun

Ben anlamıyorum işte bunu. Burda böyle birkaç konu daha okudum. İyice mayaları bozuldu bu adamların. Kavga dövüş olur, geçinemez zamanla sevgi azalır anlarım vs ama pat diye de sevgi biter mi, insan nasıl böyle rol yapar. Kimseye güvenilmeyecek mi
Güvenecez tabii yoksa hayat geçmez. Ama parçaları oturtamıyorum bi türlü. Tabii ki tartıştığımız zamanlar olurdu, olmasa tuhaf zaten. Ama madem bu kadar sevgisizdin niye dibimizden ayrılmazdın? Niye hep sevgi dolu davranırdın? Boşanmakta kararlıydın da niye 2 ay bekledin, büroda yatıp kalktın? Niye beni saçma sebeplerle büroya getirmeye çalıştın? Madem terk edip gidecektin niye ev aldık, içini yaptırdık, o kadar eşya aldık? Kararsızdı, sevgisinden emin değildi belki ama bitti artık.

Erkeklere bu konuda hastayim yaa :KK70: ne sis yansin ne kebap! Kendi istedigi halti yiycek, ama sen kendi hayatini kuramiycaksin.. cok yanlis yapiyosun
Ama ben kendi hayatımı kurdum. Yeni iş, yeni çevre. Beklentim yok. Uygun biri çıksa şansımı da denerim. Onu beklemiyorum. Olan oldu zaten ama kafa karıştırması bencillik. Boşandıktan sonra özel bi kalem yaptırmış bana, üstünde adım ve onun soyadı yazıyordu. Çocuğu eve bırakırken vermeye kalktı. "Benim soyadım değişti farkında mısın" dedim? Sustu. Kabul etmedim zaten. Bi akşam msj attı "istersen benim soyadımı kullanabilirsin, dava açalım" dedi. Niye dedim. "Çocuk sorun yaşamasın, anne babanın soyadı farklı olmasın" dedi. "Senin soyadını kullanmak istesem boşanmazdım ayrıca çocuk anne babanın boşandığını biliyor zaten. Çocuk kağıt üstündeki duruma değil fiili durum bakar" dedim, sustu. Niye konu açıyorum, ne gerek var? Her gün bişey. Bi dergiye para karşılığı kendini haber yaptırmış. Dergiyi de okula getirip oğlana vermiş. Akşam arıyor oğlanı dergiyi eve getirdin mi diye soruyor. O da okulda unutmuş. Ertesi gün yine aradı sordu, yine okulda unuttum dedi. Bi sonraki gün işten geliyorum, bi baktım evimin yolundaki bi yerde, reklam panosunda bu ve o dergi sayfası. Yine parayla reklam. Ay sinirim bozuldu. Gözüme sokacak illa. Hiç ses çıkarmadım, görmezden bilmezden geldim. Sivrizekalı!

Bahsettiğin konulardan biri Eylüle ait di mi? Konuşuyoruz onunla. Hikayemiz çok benziyor. Adamlar da benziyor. 31 mayısa gün aldılar bugün. Duruşma çıkışı onu bekliyor olacağım. Duruşma salonundan başı dimdik çıkacak ama sonrasında ağlayacak bi omuz lazım.

Bahsettiğin konulardan biri Eylüle ait di mi? Konuşuyoruz onunla. Hikayemiz çok benziyor. Adamlar da benziyor. 31 mayısa gün aldılar bugün. Duruşma çıkışı onu bekliyor olacağım. Duruşma salonundan başı dimdik çıkacak ama sonrasında ağlayacak bi omuz lazım.
Çok çok üzüldüm, 1 Aydır aklımdan çıkmıyor.
Naif oluşu ses çıkarmayışı beni daha çok üzüyor. Omuzlarından tutup silkelemek istiyorum, şu adama bi kez kötü bişey söyle Allah aşkına, diye.

Çok çok üzüldüm, 1 Aydır aklımdan çıkmıyor.
Naif oluşu ses çıkarmayışı beni daha çok üzüyor. Omuzlarından tutup silkelemek istiyorum, şu adama bi kez kötü bişey söyle Allah aşkına, diye.
Onun konusuna da yazdım. Bazı insanlar savaşmayı sevmez diye. Ben de ikna etmeye çalıştım. Altınların bedelini iste, tazminat iste, nafakayı yüksek iste diye. Yok dedi, bir an önce bitsin dedi. Sanırım bir an önce sonlandırıp ailesinin yanında huzur bulmak istiyor. Ona saygım sonsuz. Ben de öyle yaptım, büroyu ve tüm ortak dosyaları ona bırakıp gittim. Tüm arkadaşlarım bana kızdı ama anlamıyorlar. Süreç uzayınca mutsuzluk artıyor. O yine ailesinin yanında çabuk unutacak. Ben oğlumla yaşıyorum. O uyuduktan sonra evde bir sessizlik, bir karanlık. Bi o zorluyor.

Onun konusuna da yazdım. Bazı insanlar savaşmayı sevmez diye. Ben de ikna etmeye çalıştım. Altınların bedelini iste, tazminat iste, nafakayı yüksek iste diye. Yok dedi, bir an önce bitsin dedi. Sanırım bir an önce sonlandırıp ailesinin yanında huzur bulmak istiyor. Ona saygım sonsuz. Ben de öyle yaptım, büroyu ve tüm ortak dosyaları ona bırakıp gittim. Tüm arkadaşlarım bana kızdı ama anlamıyorlar. Süreç uzayınca mutsuzluk artıyor. O yine ailesinin yanında çabuk unutacak. Ben oğlumla yaşıyorum. O uyuduktan sonra evde bir sessizlik, bir karanlık. Bi o zorluyor.
Hah şimdi çok güzel oldu, üzüntüm 2 kat arttı. :(
Ben bir an önce bitirmesi fikrini anlıyorum, bende olsa aynını yapardım, benim eşimde istemiyorum ayrılalım dese tamam üzülürüm ama sorun çıkarmam. Kavga etmem. Ama bir kez ah ederim, içimden de olsa kızarım, Allah'a havale ederim, bu kızın hiçbirşey söylemeyip hala şöyle iyi böyle efendi vs diyişine daha çok üzüldüm, hiç haketmiyor halbuki karşıdaki.. bu kadar naif oluşu ve burdan hiçbirşey yapamamak üzdü beni, fazlaca empati yaptım malesef.
Sizede üzüldüm şimdi, ben genelde geç yatarım bebelerden ötürü, geç vakitte canınız sıkılırsa mesaj atın dertleşiriz :)

Hah şimdi çok güzel oldu, üzüntüm 2 kat arttı. :KK43:
Ben bir an önce bitirmesi fikrini anlıyorum, bende olsa aynını yapardım, benim eşimde istemiyorum ayrılalım dese tamam üzülürüm ama sorun çıkarmam. Kavga etmem. Ama bir kez ah ederim, içimden de olsa kızarım, Allah'a havale ederim, bu kızın hiçbirşey söylemeyip hala şöyle iyi böyle efendi vs diyişine daha çok üzüldüm, hiç haketmiyor halbuki karşıdaki.. bu kadar naif oluşu ve burdan hiçbirşey yapamamak üzdü beni, fazlaca empati yaptım malesef.
Sizede üzüldüm şimdi, ben genelde geç yatarım bebelerden ötürü, geç vakitte canınız sıkılırsa mesaj atın dertleşiriz :)
Ah ha ha . Beni başına sarma kız, pişman olursun:dondurma: geçen siteden biri yazmış. Ankara' da çok yalnızım, burda yaşayan var mı diye? Ben de özelden msj attım ben varım diye. Bayağı sohbet ettik. İnstagramdan davet göndermiş bana, msj attı instagramdan beni ekle diye. Tam kabul edecem bi baktım isteği geri almış bozuldum. Msj attım niye böyle yaptın diye? Cvp yok kaç gündür. Kendimi kötü hissettim ya.

"Deve kuşuna demişler ki; sen devesin al şu yükü taşı demiş ki; ben kuşum. Demişler ki o zaman uç, bu sefer de ben deveyim nasıl uçayım demiş."
Sizin koca da ne koca ne sevgili ne iş veren ne iyilik eden yani ne isterse o.
Allahtan eski koca da çok dert etmiyorum. Geceleri vuruyor sadece. Yahu havalar ısındı, mıç mıç sevgililer geziyor. Bişey yapmalı, bişey yapmalı.

Kendini dünyanın merkezi sanma. Forumu takip ediyorum dedim, seni değil. Yeni üye de sayılmam. Sırf saçma konu, senin derdin para demek için yorum yazan insana nasıl davranılır? Çayına kaç şeker istersin?
Kizlarr kavga etmeyin.sorun halletmeyip yeni sorunlar cikariyorsunz yapmayin.

Back