- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
- Konu Sahibi Bones and Stones
Sen bu tatlılıkla karakutu olamazsın. Kırmızı olmalısın :)Kizlarr kavga etmeyin.sorun halletmeyip yeni sorunlar cikariyorsunz yapmayin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bu tatlılıkla karakutu olamazsın. Kırmızı olmalısın :)Kizlarr kavga etmeyin.sorun halletmeyip yeni sorunlar cikariyorsunz yapmayin.
Oyyy sagol .sen de cok tatlisin.kirmizi en sevdigim renk.Sen bu tatlılıkla karakutu olamazsın. Kırmızı olmalısın :)
Kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun.Oyyy sagol .sen de cok tatlisin.kirmizi en sevdigim renk.
Kalemi kabul etmedin ama arabayi ettin? Bu celiskili degil mi? Biz tam ne yasadigini bilemeyiz tabii canim sen daha iyi bilirsinAma ben kendi hayatımı kurdum. Yeni iş, yeni çevre. Beklentim yok. Uygun biri çıksa şansımı da denerim. Onu beklemiyorum. Olan oldu zaten ama kafa karıştırması bencillik. Boşandıktan sonra özel bi kalem yaptırmış bana, üstünde adım ve onun soyadı yazıyordu. Çocuğu eve bırakırken vermeye kalktı. "Benim soyadım değişti farkında mısın" dedim? Sustu. Kabul etmedim zaten. Bi akşam msj attı "istersen benim soyadımı kullanabilirsin, dava açalım" dedi. Niye dedim. "Çocuk sorun yaşamasın, anne babanın soyadı farklı olmasın" dedi. "Senin soyadını kullanmak istesem boşanmazdım ayrıca çocuk anne babanın boşandığını biliyor zaten. Çocuk kağıt üstündeki duruma değil fiili durum bakar" dedim, sustu. Niye konu açıyorum, ne gerek var? Her gün bişey. Bi dergiye para karşılığı kendini haber yaptırmış. Dergiyi de okula getirip oğlana vermiş. Akşam arıyor oğlanı dergiyi eve getirdin mi diye soruyor. O da okulda unutmuş. Ertesi gün yine aradı sordu, yine okulda unuttum dedi. Bi sonraki gün işten geliyorum, bi baktım evimin yolundaki bi yerde, reklam panosunda bu ve o dergi sayfası. Yine parayla reklam. Ay sinirim bozuldu. Gözüme sokacak illa. Hiç ses çıkarmadım, görmezden bilmezden geldim. Sivrizekalı!
Tmm. Arabayı iade edip oğlanı servise vereyim o zaman.Kalemi kabul etmedin ama arabayi ettin? Bu celiskili degil mi? Biz tam ne yasadigini bilemeyiz tabii canim sen daha iyi bilirsin
kız senin allah iyiyliğini versin sesli güldümBüroyu ona bırakıp kapıyı vurup çıktım. Ortaktık. Ayrılmadan önce aramız iyiyken araba sözü vermişti. Boşandıktan sonra 3 defa ısrarla araba alayım dedi, bulduğu arabaların fotolarını gönderip durdu. Reddettim, istemiyorum dedim. Son defasında, arkadaşlarımın yönlendirmesiyle kabul ettim artık. Sadece çocupu okula getirip götürürken kullanıyorum. Ona da böyle söyledim. Zaten hayatıma, işime devam ediyorum, yeni arkadaşlar edindim. Ama okuldaki her faaliyete gelmesi, velilerle organize ettiğimiz yemeklere katılması sinirimi çıkarmaya başladı. Pasta etkinliğine gelip pasta yapması ne ya? Evliyken kalkıp çayını bile almazdı eşek herif.
Ya sorma. Sırf o etkinlik için pasta kursuna gitmiş. Ben de sinir oldum onu görünce, oğlanı bırakıp çıktım. Baba- oğul yaptılar.pasta etkinliği allahım yaaa
hey allahımYa sorma. Sırf o etkinlik için pasta kursuna gitmiş. Ben de sinir oldum onu görünce, oğlanı bırakıp çıktım. Baba- oğul yaptılar.
Oluru yoktur. Adam işinde keyfinde zaten. Belki ara ara özlüyodur ama hemen geçiyordur. Kaldı ki geri geldi. Ee o süreçte kimbilir ne yapmıştır? Bekarken yaptıkları beni ilgilendirmez diyemem ki. Off yarın okulda etkinlik var. Yine gelecek. Şimdiden gerildim.hey allahım
sen biraz daha düşünsen bu adamla tekrar oluru yokmu evladınız için birararya gelin
böyle hayat olurmu bunun yaslılıgıda var simki gibi genc güzel aktif kalmayacagız
şimdi gençliğin verdiği cılgınlıkla hareket ediliyor duygusal olarak ve inada ama mantıklı davransanız oda sizde
Aynen öyle. Aynı anda hem elma hem armut yemek istiyor. Bir de görüntülü arama çıktı şimdi. Görüntülü arayınca oğlana telefonu açtırmıyorum. Belki banyo yaptım, belki plates topunun üstünde zıplıyorum, Allah Allah.seni başkasına kaptırmasın ama bekarlıgımda elımden alınmasın diyor ,
o zaman güven kalmadıysaOluru yoktur. Adam işinde keyfinde zaten. Belki ara ara özlüyodur ama hemen geçiyordur. Kaldı ki geri geldi. Ee o süreçte kimbilir ne yapmıştır? Bekarken yaptıkları beni ilgilendirmez diyemem ki. Off yarın okulda etkinlik var. Yine gelecek. Şimdiden gerildim.
Bozulmayı bırak kurtlandı bile meyve ben de geçmişi sıfırlamak için hiç görüşmüyorum. Çocukla ilgili zorunluluklar hariç tabii.o zaman güven kalmadıysa
kafanda yüreğinde bitireceksin onu herseyin bir kuralı var
bozulmus meyve yenmez(bunuda su an ben uydurdum)
cok kararlı ve istikrarlı olun asla ama asla görüşmeyin
burnu sürtsün
valla cocugun soz konusuysa is degisir tabii, ama dedim ya biz burdan ne kadar yorum yapsak bos. adami taniyip bilen sensin canim.Tmm. Arabayı iade edip oğlanı servise vereyim o zaman.