How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

O evli-ben evlenmek üzereyim 2

Siz inanamıyorum
maddi ve kariyer vs olarak sizi evlilik olarak yanına yakıştıramayan birisini bir daha asla yanınıza yaklaştırmayın..bir insanda onur gurur olur yahu..:53:

Bi erkek bi kadini yalnizca cinsel anlamda kullanmaz bu cok sig bi bakis acisi olur sen cok sevsen de o herif sana deger vermiyor bence

Hala senin gözünden bakmıyorum. Benim açımdan değişen birşey olmadı.
Zira seni kullanan iki yüzlü şahısa 1 numara deyip, nişanlın olan ve evlenmek üzere olduğun kişiye 2 numarayı vermenden belli ne kadar ucuz hesaplar peşinde olduğun.
Nitekim burada ki üyeleri inandırmaya uğraşman nafile bir çaba. Senin yüzünden ban yemek var işin ucunda.

Bak kardes,bu adam seni sevmiyor, sevseydi baskasiyla evlenmezdi. Kariyer farki falan hikaye, burda bir konu vardi, kendisi sekreter, nisanlisi muhendis olan bir hanim acmisti, yani sevgi kariyer falan dinlemez.

Sen sadece kendine bahaneler bulmussun, seni sevmedigini gormemek icin ama bence kabullen. Beni sevmiyor, kullaniyor de. Bu adamdan uzaklas.

Belli ki nisanlini da sevmiyorsun, ondan da ayril. Mutlaka sevip sevilecegin birisi karsina cikar, onune bak.

Dün de yazmıştım bir mesajımda.
Eski sevgilin kendisine,aklına uyan bir hayat kurmuş ,yürütüyor.
Kolay kolay da bozmaz düzenini.
Sen diyorsun ya ben onun boşanmasını filan istemiyorum diye adamın böyle bir kaygısı olduğunu düşünmüyorum.
ikinzin arasında farklı birtür çekim var gibi.Yıllar geçmiş üzerinden aşk kalmamış vs. cinselliği de yaşamıyoruz desen de
sanırım onunl aranızda bu tür hislerin de barındığı bir çekim var.yanlışsam düzelt beni.
O kadar mesaj yazdın ,nişanlınla ve geleceğinizle ilgili kaygıların olduğuna dair bir izlenim görmedim.
Kendine de acımıyorsun nişanlına da.
Yapacağın evlilikle ilgili ne düşünüyorsun gerçekten merak ettim.
Bu eski sevgilini hayatından çıkarmayacaksın bu belli.
Nişanlının bunu bir ömür taşıyacağından nasıl emin olabiliyorsun.
hadi herşeyi geçtim kendini niye bu kadar kolay harcıyorsun.
kendine temiz, güzel umut dolu bir gelecek hazırlamak yerine ,geçmişten sürüdüğün hayalet bir ilişkinin gölgesi ile ömür boyu yaşamayı
planlıyorsun.
ne nişanlın umrunda,ne evliliğin.eski sevgilinle arada bir buluşup hasret gidermekle mi geçireceksin ömrünü.
tamam o adamla aranızda farklı bir iletişim olabilir vs ama bir geleceğiniz yok ki arkadaşım.
arada 2 kelime ile,hayaller ile mi avunacaksın.
sadece dost olsanız amenna ama farklı hislerin var adama karşı.defalarca yazıyosun.ne dost ne sevgilisiniz.
bence zihnin çok karışık senin. o adamı almış farklı bir yere konumlandırmışsın.
ne olursa olsun hayatta bazen radikal adımlar atabilmeli bir insan.eski sevgilini hayatından çıkarıp atmalı ve kendine odaklanmalısın.
yine dün de yazmıştım araftasın diye.bu şekilde devam ettiğin sürece de öyle kalırsın.

ay vala sen beni öldürcen:) diğer kadınlar çok kötü olmayabilirmiş napalım madalya mı takalım diğer kadın olduğun için sana hava hoş sıkıyorsa ilk kadın ol diyeceğim ama sen onu hayatın boyunca asla olamayacaksın biliyormusun
aşk üçgeninde toplum tarafından en çok suçlanan, kınanan tarftır. ne de olsa evli bir erkekle o ilişki kurmuş ve etik değerleri o yıkıp geçmiştir. sanki ilişkiyi tek taraflı yaşıyormuşcasına suçlu damgasını da o yemiştir.

"bir gönülde iki sevda olmaz...
yalan!
olabilir..." nazım hikmet

Ben de bunun bir saplantı olduğunu düşünüyorum zaten.
eşi ile ilgili hiç bir planım yok. eşinden bir kez bile bahsetmedim anlattıklarımda.
intikam almak zaten yapacağım bir şey değil.
benim çabam da kendi yoluma bakmak.
ama nasıl nasıl.

1,5 yıl bir ilişkiyi yürüttüğüne göre pek ala yoluna bakabiliyorsun
Ben kendi yaşadığımdan bir örnek verdim, intikam al falan demedim =))
Yokmuş gibi yaşayacaksın ve seninle irtibat kurmasına izin vermeyeceksin
Hal, hatır sormak, dertleşmek falan bunları koyacaksınız bir kenara
Seni yok sayan, seni kendine yakıştırmayıp başkasıyla evlenen p..... bir zahmet artık portföyünde tutmasın seni
Sende kendine bu muameleyi yaptırma
Bu dünyada yerin üstü kadar altı da var, birlikte olduğun insanla nasıl helalleşeceksin düşündün mü hiç
Konuyu o bilmiyor ama Allah biliyor, herkesten önce ondan korkacaksın
Çok acı çekersin dikkat et
Sevmek, anlaşmak onuruyla olduğunda güzeldir
Ödenecek bedellerin faturası sadece sana çıkacak

her şey göründüğü gibi olmayabilir diyorum. ön yargılar, ikinci kadınların şeytan oluşları vs. vs.

önyargı falan yok senin o aşk dediğin şey 1 nikah memuruna evet dedikten sonra bitmiştir. senin 1. olarak gördüğün kişi için sen artık 2. sin. ve burda 2. kadınların yeri yok. burda kimseyi inandıramazsın masum aşk hikayeleriyle...

Hala senin gözünden bakmıyorum. Benim açımdan değişen birşey olmadı.
Zira seni kullanan iki yüzlü şahısa 1 numara deyip, nişanlın olan ve evlenmek üzere olduğun kişiye 2 numarayı vermenden belli ne kadar ucuz hesaplar peşinde olduğun.
Nitekim burada ki üyeleri inandırmaya uğraşman nafile bir çaba. Senin yüzünden ban yemek var işin ucunda.
takma isim bulmak yerine numara verdim. 1 dedim çünkü onu ikiden önce tanıyordum. bundan da anlam çıkarmayın nolur :)

tamam madem cok istiyorsunuz konusmayi
kopamiyorsunuz madem devam edin
ama 2'yi birakin lütfen
aldatilan bir insan var ( o herifin esi) neden birini daha ekliyorsunuz ki?

o herifin esine sayginiz yok "2"numaraya sayginiz yok neye sayginiz var?

hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor bu isler

birinden vazgecmeniz gerek

ve bence vazgecmeniz gereken "2" numara olsun

size saygi duymayan bir insan icin saygi duyan insani aldatmak vicdansizliktir

Sana bi kaç tık ötesini özetleyim bu adam evliliğine devam edecek eşinden biraz trip yeyip sıkıldıkça seni arayacak bu aramalar konuşmalar sonucunda cinsellik olacak ve metresi olacaksın bu 2 numara nişanlından ayrılacaksın ve onun başka bi kızla mutlu evliliğine duyacak üzüleceksin onu kaybettiğin için bu arada 1 numara artık çocuk vaktinin geldiğini düşünüp eşiyle çocuk heyecanını yaşıyor olacak seninse yılların geçmiş ve asla insanlara güven duymayan bi ruh haline bürünecek özeneceksin mutlu çiftlere ya birinin hayatının biri ol yada bu adamın stres topu olmaya devam et aklını başına topla anne babana ailenede yazık.

aşk üçgeninde toplum tarafından en çok suçlanan, kınanan tarftır. ne de olsa evli bir erkekle o ilişki kurmuş ve etik değerleri o yıkıp geçmiştir. sanki ilişkiyi tek taraflı yaşıyormuşcasına suçlu damgasını da o yemiştir.

"bir gönülde iki sevda olmaz...
yalan!
olabilir..." nazım hikmet

yok anam o öyle değil kınanan taraf evli barklı adamın hala g.tnde dolanan taraftır.ben o 1 dediğin şahısada aynı yaftayı yakıştırıyorum ki sadece seni suçladığımızı kim söyledi ikinizde aynı b.kun lacivertisiniz

1,5 yıl bir ilişkiyi yürüttüğüne göre pek ala yoluna bakabiliyorsun
Ben kendi yaşadığımdan bir örnek verdim, intikam al falan demedim =))
Yokmuş gibi yaşayacaksın ve seninle irtibat kurmasına izin vermeyeceksin
Hal, hatır sormak, dertleşmek falan bunları koyacaksınız bir kenara
Seni yok sayan, seni kendine yakıştırmayıp başkasıyla evlenen p..... bir zahmet artık portföyünde tutmasın seni
Sende kendine bu muameleyi yaptırma
Bu dünyada yerin üstü kadar altı da var, birlikte olduğun insanla nasıl helalleşeceksin düşündün mü hiç
Konuyu o bilmiyor ama Allah biliyor, herkesten önce ondan korkacaksın
Çok acı çekersin dikkat et
Sevmek, anlaşmak onuruyla olduğunda güzeldir
Ödenecek bedellerin faturası sadece sana çıkacak

arkadaş tavsiye istemiyo ki hergün konuşmassam yapamıyorum beni anlayın diyo eee bizene o zaman.....

dün vesikalı yarim örneğini verdim. bugün selvi boylum al yazmalım diyorum. ben zaten kararımı verdim. ve bu kararda sağlam durmaya çalışıyorum. size diyorum ki hani diğer kadınlar çok da kötü olmayabilir.

diğer kadınlar çok kötü, üstelik bugün öğrendiğim kadarıyla da safın önde gideni.. adam (1) hem karnım doysun, hem pastam dursun diyor oh ne ala.. sen de saf saf romantizm ayağına takılıyorsun, yok heyecan, yok kalp atışı bla bla..

kaldı ki 2 numero evlenince bunu ne kadar kabul edecek tartışılır.. yani ben bu derece mezhebi geniş bir erkek tanımıyorum en azından.. düşünsene 2 numero eve gelecek, sen 1 numero ile tatlı-sert atışma yapıyor olacaksınız.. :27:

bu arada dün yazamadım, ben "vesikalı yarim" filminde hiç ağlamadım.. tam tersi inşallah bir arabanın altında kalır demiştim :27: ha selvi boylum al yazmalım filminde ki türkan Şoray değilsin zaten, söylememe gerek bile yok :27:

adam seni evlenmeye değil de eğlenmeye layık görmüş, kendi durduğun yeri kendin belirle işte :34:

Ben de bunun bir saplantı olduğunu düşünüyorum zaten.
eşi ile ilgili hiç bir planım yok. eşinden bir kez bile bahsetmedim anlattıklarımda.
intikam almak zaten yapacağım bir şey değil.
benim çabam da kendi yoluma bakmak.
ama nasıl nasıl.

Kendi yoluna bakmak istiyorsan yapman gereken sey cok basit 1'i hayatindan cikarmalisin,
aksi taktirde hic bir adim ilerleyemezsin. Adam kendi hayatini kurmus.
Tam benzemesede benimde basima benzer bir olay geldi.
Cocukluk askim yillar sonra facebooktan bulmustu beni.
Hatta o kadar cok seviyorduki ben ne zaman uniye basladim annesini babasini aldi ailemle tanismak istediler,
lakin ailem Uniye yeni basladigim icin iliskimizi onaylamadi ve biz birdaha gorusmedik. Ben o zaman daha 18 yasindaydim.
Neyse gel zaman git zaman ben nisanlilik gecirdim ayrildim. Ve o cocuk beni tekrar facebookta bulup ekliyor.
Bosluk bu ya kabul ediyorum, bir iki ay konustuk. Bizim ortak arkadaslarimizda var.
Ben tabi arkadasima soyledim tekrar ekledi beni, cok sasirdim felan diye.
Kiz bana demesinmi evli o diye. Sordum ama bundan bahsetmemisti.
Bir iki hafta konuyu surekli evli erkeklerin aldatmalarina getirmeye calisiyordum,
tamam muhabbet ettigimiz seyler havadan sudan bile olsa hic bir kadin bu durumu hak etmiyor.
Baktim adam itiraf etmiyor, yuzune tokat gibi vurdum gercekleri birdahada asla gorusmedim.
Geriye bakip durma, muhabbetini seviyor olabilir ama bu onunla konusmani asla etik bir durum haline getirmez.

Sen psikologa gıt bence.. 1 sende takıntı yapmış ona takıntın olduğun için vazgecemıyorsun aranızdakı eğitim karıyer farkı neydı_?? Soylermısın merak edıyorum neymıs bukadar engel olan neydı yanii_? Görüştüğünüze göre kafanız uyuyor, peki 1n karısına yuvasına yazık değil mi_? 2 senı kabul etmıs öp başına koy! Halaa hala nankörlük etme ... Bak sınanırsın sende yaptıgın sey gıbı sınanırsın.!

arkadaş tavsiye istemiyo ki hergün konuşmassam yapamıyorum beni anlayın diyo eee bizene o zaman.....

Bir önceki mesajında yoluma bakmalıyım ama nasıl demiş ona istinaden yazdım
Belki de haklısınız, belki de sadece kendini avutacak bir kaç cümle arıyor, bilemedim ...

kadınlar kendini bu kadar aşağıya çekmemeli:20:biz hiç aşık olmadıkmı:ssz:aşktanda önemli değerler var bu dünyada

Back