Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer kadınlar candır..
aşk üçgeninde toplum tarafından en çok suçlanan, kınanan tarftır. ne de olsa evli bir erkekle o ilişki kurmuş ve etik değerleri o yıkıp geçmiştir. sanki ilişkiyi tek taraflı yaşıyormuşcasına suçlu damgasını da o yemiştir.ay vala sen beni öldürcen:) diğer kadınlar çok kötü olmayabilirmiş napalım madalya mı takalım diğer kadın olduğun için sana hava hoş sıkıyorsa ilk kadın ol diyeceğim ama sen onu hayatın boyunca asla olamayacaksın biliyormusun
her şey göründüğü gibi olmayabilir diyorum. ön yargılar, ikinci kadınların şeytan oluşları vs. vs.
Ben de bunun bir saplantı olduğunu düşünüyorum zaten.
eşi ile ilgili hiç bir planım yok. eşinden bir kez bile bahsetmedim anlattıklarımda.
intikam almak zaten yapacağım bir şey değil.
benim çabam da kendi yoluma bakmak.
ama nasıl nasıl.
her şey göründüğü gibi olmayabilir diyorum. ön yargılar, ikinci kadınların şeytan oluşları vs. vs.
takma isim bulmak yerine numara verdim. 1 dedim çünkü onu ikiden önce tanıyordum. bundan da anlam çıkarmayın nolur :)Hala senin gözünden bakmıyorum. Benim açımdan değişen birşey olmadı.
Zira seni kullanan iki yüzlü şahısa 1 numara deyip, nişanlın olan ve evlenmek üzere olduğun kişiye 2 numarayı vermenden belli ne kadar ucuz hesaplar peşinde olduğun.
Nitekim burada ki üyeleri inandırmaya uğraşman nafile bir çaba. Senin yüzünden ban yemek var işin ucunda.
aşk üçgeninde toplum tarafından en çok suçlanan, kınanan tarftır. ne de olsa evli bir erkekle o ilişki kurmuş ve etik değerleri o yıkıp geçmiştir. sanki ilişkiyi tek taraflı yaşıyormuşcasına suçlu damgasını da o yemiştir.
"bir gönülde iki sevda olmaz...
yalan!
olabilir..." nazım hikmet
1,5 yıl bir ilişkiyi yürüttüğüne göre pek ala yoluna bakabiliyorsun
Ben kendi yaşadığımdan bir örnek verdim, intikam al falan demedim =))
Yokmuş gibi yaşayacaksın ve seninle irtibat kurmasına izin vermeyeceksin
Hal, hatır sormak, dertleşmek falan bunları koyacaksınız bir kenara
Seni yok sayan, seni kendine yakıştırmayıp başkasıyla evlenen p..... bir zahmet artık portföyünde tutmasın seni
Sende kendine bu muameleyi yaptırma
Bu dünyada yerin üstü kadar altı da var, birlikte olduğun insanla nasıl helalleşeceksin düşündün mü hiç
Konuyu o bilmiyor ama Allah biliyor, herkesten önce ondan korkacaksın
Çok acı çekersin dikkat et
Sevmek, anlaşmak onuruyla olduğunda güzeldir
Ödenecek bedellerin faturası sadece sana çıkacak
dün vesikalı yarim örneğini verdim. bugün selvi boylum al yazmalım diyorum. ben zaten kararımı verdim. ve bu kararda sağlam durmaya çalışıyorum. size diyorum ki hani diğer kadınlar çok da kötü olmayabilir.
Ben de bunun bir saplantı olduğunu düşünüyorum zaten.
eşi ile ilgili hiç bir planım yok. eşinden bir kez bile bahsetmedim anlattıklarımda.
intikam almak zaten yapacağım bir şey değil.
benim çabam da kendi yoluma bakmak.
ama nasıl nasıl.
arkadaş tavsiye istemiyo ki hergün konuşmassam yapamıyorum beni anlayın diyo eee bizene o zaman.....