How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çok hızlı gittik ne demek?

5 ayda neden bağlanılmasın? Sahi bağlanmadan nasıl ilişki yaşıyorsunuz, mesela tartışıyorsunuz silip atıyosunuz hayatınızda hiiiç üzülmeksizin arkanıza bile bakmaksızın über güçlü bi kız olarak hayatınıza devam mı ediyosunuz? Öyle bişey sağlıklı bi ilişkide mümkün değil, eğer mümkünse hiç sevmemişsinizdir.

Bunun erkeksiz yapamamakla falan ilgisi yok, bir insan değer verdiği bir ilişkisi varsa bitmesine üzülür ağlar, bu çok normaldir çok doğaldır. 5 ay da biriyle gelecek düşünmek için normal bi süredir (belki evet bu hemen diyemezsiniz). Normal ve doğal olmayan aradan uzun zaman geçtiği halde ben onsuz yaşayamam tribine girmektir, konu sahibinde öyle bi durum göremedim. Sahi konu sahibi demişken, sizin ilişkiniz bitmez şimdi, daha tam birbirinizi anlamadan silinmiş engellenmiş falan. Yine de gerektiği noktada vazgeçebildiğinizi göstermişsiniz bu güzel bişey.

Hayırlısı olsun hakkınızda.
+1000

5 aydır tanıdığınız birini 2 yıl beklemeyin. 2 yıl beklerseniz "bu kadar bekledim bi 2 yıl daha bekleyebilirim"e kadar uzar olay. Farklı ülkelerden bu kadar uzun süreli beklenmez. Ha 2-3 yıllık sevgilin olsa eyvallah da 5 ayda ne kadar tanıdın adaml? Belki adam karaktersizin biri seni aldatacak orada? Haberin olur mu sanıyorsun?

Fevri davranmışsınız gibi geldi.
Neyse sonra konuşmuşsunuz.

Bana kalırsa engellemeyin zamana bırakın.
Siz iletişime geçmeyin ama o geçerse dileyince cevap verin.
Bir süre daha geri çekilme yöntemi ile gözlemleyin :) :)
5 ayda pekala da bağlanılır, ben de böyle düşünüyorum.
Ben 5. Ayda eşime deyim yerindeyse köpek gibi aşıktım.
Yarı yıl yahu az süre mi..

Duygularınızı, karşı tarafı iyi tartın. Sağlam ilerlesin ilerleyecekse..

Sizin için en hayırlısını diledim çok içten. Samimi geldiniz bana bade.. Allah hayırlısını kalbinize göre versin.

şimdi 5 ayda bağlanılmaz diye birşey yok sonuçta bu kız da önüne çıkan her insana 5 ay içinde bağlanmıyordur. hiçbir insanda görülmez böyle bir durum, imkansız yani. ama bizim için özel olan insanlara karşı bir bağlılık, alışmışlık hissederiz, yokluğunda boşluğa düşeriz, hissederiz bu çok normal. sen kimseye bağlanmazsın bağlanmazsın da bir aşık olursun 1 ayda bağlanmışsın :) belli olmuyor bu işler.

Ben de bu beni bekle sözünü anlamıyorum. Seversen zaten beklersin. Beklemiyorsan sevmiyorsun demektir. Lafla sözle olacak şeyler değil bunlar. Ne o öyle evcilik oynayan çocuk gibi... Bazı şeyleri hiç konuşmadan zamana bırakmak lazım. Tikandigi yerde biter zaten. Insanlar miye her şeyi bu kadar zorlastiriyor ki anlamiyorum.

Herkesin derdi kendine büyük ...ona sözüm yok...ama iliklerine kadar tükenmek bu yüzden ne bilim...hayatına yazık....
Neticede biri gelir biri gider bekar genç hatunsun....demek istediğim dert edeceksen ilerde kocanı et.. ne idüğü belirsiz adamları değil ya...hani yanlış anlama ama hayat ve insanları o kadar değişken ki 'tükenmek' için yeterli sebebin yok bence daha...

Aman şu erkekleri de tepenize çıkarırsanız ahada böyle bıkıp atarlar sudan bahane edip sonra da ağla dur değmez bu zamanki devirde hiçbir erkeğe tek gözyaşına bile

bence hiç uğrasma .. uzaktan ilişki hiç güzel değil cok önceden yasadım öyle bir ilişki 10 ay.. tanıyamıyorsun hep özlüyorsun herks sevgilisiyle ele ele iken sen sadece özleyip duruyosun kafanda onu olusturup onu seviyorsun ayrılınca üzüldüm aradan zaman gecince salakmısım dedim neyin kafası yani görmeden bekle dur anı filan da oluyor dolayısıyla aklında yasanmamıs gibi..

bence hiç uğrasma .. uzaktan ilişki hiç güzel değil cok önceden yasadım öyle bir ilişki 10 ay.. tanıyamıyorsun hep özlüyorsun herks sevgilisiyle ele ele iken sen sadece özleyip duruyosun kafanda onu olusturup onu seviyorsun ayrılınca üzüldüm aradan zaman gecince salakmısım dedim neyin kafası yani görmeden bekle dur anı filan da oluyor dolayısıyla aklında yasanmamıs gibi..
sevmeseydim daha kolay olurdu belki ama seviyorum uzaktan baslayan birseyde değildi bilmiyorum zamana bıraktım

Siz beklerim demissiniz kendisi bitirmek istemis hakkina giremem vs bahane bunlar
Bence kariyerini size tercih etmis baskasi oldugunu sanmiyorum. Anlasilan uzunca bir sure evlilik dusunmuyor siz de ceyizden falan bahsedince korkup kacmis.

Siz beklerim demissiniz kendisi bitirmek istemis hakkina giremem vs bahane bunlar
Bence kariyerini size tercih etmis baskasi oldugunu sanmiyorum. Anlasilan uzunca bir sure evlilik dusunmuyor siz de ceyizden falan bahsedince korkup kacmis.
Tam aksine evlilik düşünmediğimi dile getiren hep ben oldum. Çünkü hayatımda yoluna koymam gereken çok şey var. O ise En başından itibaren düşündü. Ağustosta ailemle tanışmak istediğini söylüyordu hala söylüyor gerçi.Projenin uzun sürebileceğini öğrenmiş ve ben sürekli 1 yıldan bile şikayet ettiğim için o kendince hızlı gittiğini düşünmüş, beni kaybetmemek içinde söyleyememiş. Birikmiş herşey. Tartışma anında da ifade edemedik kendimizi. İlişkinin bütün detaylarını burada paylaşamadığım için, eksik oluyor. Sonuç olarak zamana bıraktım. Evlilik odaklı zaten değildim bu yüzden benle evlenmez mi korkum yok. Eğer bitmesi gerekiyorsa bir yerde mutlaka tıkanacaktır. Teşekkürler yorumunuz için

@_BADE_ benim ilişkimde böyle başladı eşimle. tatile geldi buraya,sevgili olduk 3 gün sonra gitti. 5 ay falan diye küçümsemeyi doğru bulmuyorum, büyük konuşup başına gelenlerdenim. 5 yıllık ilişkiden güle oynaya ayrılan ben 1,5 ay sonunda adam 3 gün aramayınca kalbim yerinden çıkıyor sandım. gerçekten sevince mesafeler engel olmuyor, aramızda 8 saat saat farkı vardı. o uyurken ben kalkıyordum. hiç birşey bozamadı huzurumuzu. bazen o alttan aldı, bazen ben. 8 yılı geçti onunlayım. birgün acaba demedim.
bence silmek engellemek abartı olmuş. su akar yolunu bulur. illa olacak veya olmayacak demeyin. bazen hayatı akışına bırakmak lazım. siz kendi hayatınızı rutininde yaşamaya devam edin. o içine dahil olursa ne ala, olmazsa da yeni bir yol çıkar elbet karşınıza. bir ilişkiye illa evlenicem diye başlamayın. evlenmek amaç olduğu için bu kadar dert okuyoruz burada bence. asıl amaç birlikte mutlu olmak olmalı. evlilik sadece bir araç olmalı bence bu yolda.

@_BADE_ benim ilişkimde böyle başladı eşimle. tatile geldi buraya,sevgili olduk 3 gün sonra gitti. 5 ay falan diye küçümsemeyi doğru bulmuyorum, büyük konuşup başına gelenlerdenim. 5 yıllık ilişkiden güle oynaya ayrılan ben 1,5 ay sonunda adam 3 gün aramayınca kalbim yerinden çıkıyor sandım. gerçekten sevince mesafeler engel olmuyor, aramızda 8 saat saat farkı vardı. o uyurken ben kalkıyordum. hiç birşey bozamadı huzurumuzu. bazen o alttan aldı, bazen ben. 8 yılı geçti onunlayım. birgün acaba demedim.
bence silmek engellemek abartı olmuş. su akar yolunu bulur. illa olacak veya olmayacak demeyin. bazen hayatı akışına bırakmak lazım. siz kendi hayatınızı rutininde yaşamaya devam edin. o içine dahil olursa ne ala, olmazsa da yeni bir yol çıkar elbet karşınıza. bir ilişkiye illa evlenicem diye başlamayın. evlenmek amaç olduğu için bu kadar dert okuyoruz burada bence. asıl amaç birlikte mutlu olmak olmalı. evlilik sadece bir araç olmalı bence bu yolda.
Ne kadar güzel. Siz başarmışsınız Rabbim bozmasın. İnanın evlilik hiçbir zaman amacım olmadı. Bir üstte detaylı yazmıştım. Evlilik düşünmeyen taraf bendim. Beklemeye razıyım çünkü seviyorum. Akışına bıraktık. Hayırlısı neyse zaman gösterecektir. Saat farkımız yok çok şükür, siz olduğu halde başarmışsınız. Demek bu durum yaşayan varmış umut oldunuz :) Teşekkür ederim

Back