How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

O evli-ben evlenmek üzereyim 2

evlenmeye layık görmekten ziyade ,sevgili olarak bile yanına yakıştırmamış ki adam...buna rağmen nasıl olup da kendini kandırıyor anlamış değilim...
gözünü aç arkadaşım,sen büyük aşk diyorsan,sadece sende var adama zerresi yok bu işin. ayrıca karısı öğrendiği an bitmişsin demektir,kadının söyleyeceklerinden ziyade adam senin yüzüne tükürecek beni arama diyecektir....

Q'cum kendini vazgeçilemez kadın olarak ilan etmiş arkadaş apoletini takmış bile :))

ama şurayı gelip aldatılan kadınların kocalarının ayak yalamaya kadar varacak ezik hallerini okusa fikri degişecektir..

kendini niye vazgeçilemez olarak görüyor ben de ona anlam veremiyorum :))

yaw adam zaten evlenmeye layık görmemiş ki..

Katiliyorum.
Oyle bi ego ki evlense de benden vazgecemedi modunda alttan alta.
Oysa hic tercih edilmemis ki.
Asik saniyo kendini.
Asik olsa kendine yediremezdi.
Bu gurursuzluk ve bencillik.
Allah uzak tutsun

Ben de aynen boyle dedim, bu kadar gurursuz bir bicimde adamin pesinde kosmanin ne alemi var. Ben olsam beni tercih etmeyen adamin yuzune bakmam, adamdan nefret ederim. Yani gurur asktan da diger her seyden de onemli bence, insanin gururu bir kez kirildi mi, onuru incindi mi gozu ask falan gormuyor. Asagilanmak kadar igrenc bir sey yok, ask acisini bile unutturuyor. Ben de burayi cozemedim, tercih edilmemeyi bir insan nasil gururuna yediirebilir?
aynen canım haketmek diye bir şey var demiştim ya ,sevgini haketmek..
arkadaşın yetiştirilme tarzında bir gariplik olabilir..:44:

Maalesef hayatta boylesi seytani dusunceli,sapikca hareket eden hemcinslerimiz var...Allah boylelerinin serrinden korusun..Sizi buyuten anne baba nasil birseyki??Etme bulma dunyasi elbet birgun yaptiklarinizi cekersiniz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben de aynen boyle dedim, bu kadar gurursuz bir bicimde adamin pesinde kosmanin ne alemi var. Ben olsam beni tercih etmeyen adamin yuzune bakmam, adamdan nefret ederim. Yani gurur asktan da diger her seyden de onemli bence, insanin gururu bir kez kirildi mi, onuru incindi mi gozu ask falan gormuyor. Asagilanmak kadar igrenc bir sey yok, ask acisini bile unutturuyor. Ben de burayi cozemedim, tercih edilmemeyi bir insan nasil gururuna yediirebilir?

Bence gururla zayıflık ikiz kardeştir. Aşkta az dozda da olsa gurur olmalı ancak burada konu çok farklı. İnsanın onuru, hissiyatı, vicdanı, daha bir sürü şey var.. bir tanesinden bir parça olsaydı zaten bu tür bir durum olmazdı.
Ben birinin hayatında metres olmayı kabul eden kadınları potansiyel katil olarak görüyorum. Bunu yapan her şeyi yapar.

Daha kötü olan bu işte..
bir kadın bu kadar kendini aşağılatmamalı derken,adam evli değilmiş ikiside bekarmış,birlikte olmuşlar adam gitmiş başkası ile evlenmiş..bundan büyük kazık olurmu bir kadına..başkası olsa yüzüne tükürür..

Kesinlikle katılıyorum birde üzerine ben sonuca bakmam gibi birşey yazmış.. Sanırım evlenmeden beraber olduğu için adam bunu büyük olasılıkla basit görmüş nasıl olsa ona sahibim gibi bir düşüncesi oluşmuş aklında adam ahlaksız olmasa ben kızın bekaretini aldım artık bırakmam demesi gerekirken duruma bak gidip başkasıyla evlenmiş.. Dediğiniz gibi adamı tekrar görmek ne demek hangi kız olsa yüzüne tükürür tabi bunun için gururlu onurlu olmak gerekli.. Adam resmen ahlaksız konu sahibinin yaptıklarına anlam veremiyorum cidden :20:

Son düzenleme:
eşi ile ilgili hiç konuşmadım. onu tercih ettiğine göre elbette benden daha tatlı dilli, güler yüzlü, kariyer sahibidir.
kariyeri her seferinde dile getiriyorsunuz..siz de farkındasınız ,adam seni yanına yakıştırmıyor işte..hiçbir zaman da olmamış..böyle aşk olmaz,aşk sevdiğine sahip çıkmaktır...kültürünüz paranız eğitiminiz yetersiz de olsa kendisine ve çervresine,kimseye ezdirmezdi senii..geliştirmeye çalışırdı..bunlar yok eeeaşk nerde yatakta mı sadece??

edebiyat dilim gerçekten iyidir. ama burada yazdığım gibiyim gerçek hayatta da.

dün dediğim gibi keşke dilbilgisine verdiğiniz önemi " ahlak bilgisi" dersine de verseydiniz...

Q'cum kendini vazgeçilemez kadın olarak ilan etmiş arkadaş apoletini takmış bile :))

ama şurayı gelip aldatılan kadınların kocalarının ayak yalamaya kadar varacak ezik hallerini okusa fikri degişecektir..

yok değişmez... bence adam o kadar şeyi yapsada sonra ona gideceğinden emin.. karısına şakacıktan samimi davranır der...

Katiliyorum.
Asik saniyo kendini.
Allah uzak tutsun

aşk çok yüce bir duygudur,sevgilin seni terk etse başkası ile evlense bile,onun yüzüne bir daha bakmazsın ama seversin..kirlenmemiş bir aşk kimseye zarar vermeyen..diğeri maalesef ahlaksızlığa aşk adını vermek..

sen bunları anlattıkça aklıma hep pskolojik filmler geliyor nymphomaniac,bir kadının seks günlüğü..sen doyumsuz ve arsız bir kadınsın bu filmleri izle kendini bulacaksın

Katiliyorum.
Asik saniyo kendini.
Allah uzak tutsun

Aynenn.. evli bi adamla hala gurursuzca konusan bi kadindan ne beklenilirde evlenilir ki .. Allah muhafaza..

dün mune de anlatmaya çalıştı kontescim hatta örnekler verdi ama anlamamakta daha doğrusu kabul etmemekte ısrarlı..

Allah rızası ,ç,n gıt yardım al burdaki insanlar sana yardımcı olamaz anlıyormusun_???? Hepimizin tadını kaçırdın ya karısı duysa ve dava acsa tazmınat odemek zorundasın bılıyorsun dımı_? Hala yanlışlara devam ve savunuyorsun ne beklıyorsun ne dıyelım sana_? ıyı yapıyorsun mu kardes doktora gıt.

aşk çok yüce bir duygudur,sevgilin seni terk etse başkası ile evlense bile,onun yüzüne bir daha bakmazsın ama seversin..kirlenmemiş bir aşk kimseye zarar vermeyen..diğeri maalesef ahlaksızlığa aşk adını vermek..

Simdikilerin anlayisinda demekki ahlaksizlik=ASK saniyorlar..yazik

bu ne özgüven,dün demiştik sana ama dank etmedi heralde hala..burda ne adamlar okuduk eşleri öğrenince ayağının altını yalayan affedilmek için..seni tercih edeceği ne malum ki adamın? %99 tercih edilen eşleri olur,sevgililer anında güme giderler...
ayrıca hiç sen ve adam açısından bakmadım olaya..karısına söyle dememin sebebi,bilmek hakkı olduğu için. senin nişanlın biliyor,karısının da bilmeye hakkı var,affeder affetmez kendi bileceği iş...

ben arayıp siz evleneceğiniz güne kadar hatta evlendikten sonra aradı dedikten sonra ne kadar dinler beni? hiç.
aramızı bozmaya çalışıyorsun da diyecek eminim.
arayıp söylersem kesinlikle aramamın sebebini buna bağlayacak. ben de bu yüzden aramadım diyemeyeceğim, desem de kendi bildiğine inanacak.

Kesinlikle katılıyorum birde üzerine ben sonuca bakmam gibi birşey yazmış.. Sanırım evlenmeden beraber olduğu için adam bunu büyük olasılıkla basit görmüş nasıl olsa ona sahibim gibi bir düşüncesi oluşmuş aklında adam ahlaksız olmasa ben kızın bekaretini aldım artık bırakmam demesi gerekirken duruma bak gidip başkasıyla evlenmiş.. Dediğiniz gibi adamı tekrar görmek ne demek hangi kız olsa yüzüne tükürür tabi bunun için gururlu onurlu olmak gerekli.. Adam resmen ahlaksız konu sahibinin yaptıklarına anlam veremiyorum cidden :20:

sağlıklı düşünemiyor bence:ssz:

Back