Hata, bu konuyu buraya açman hata.
Buradakilerin hepsi masum, buradakilerin hepsi sütten çıkma ak kaşık, buradakilerin hepsi doğru sever doğru kişiyi sever, buradakilerin hepsi hep iyi, doğruyu-yanlışı manyak güzel ayırt edebilen insanlar .
Şimdi sen , sırf kendi doğrunu savunduğun için taşlanmaya, iğrenç sözler ile yargılanmaya layıksın onların gözünde.
Kendi doğrunu anlatıyorsun diye kimse sana saygı duymaz. Kimse senin gözünle göremez.
Bence üyeliğini iptal ettir yeni üyelikle gel. 2009dan beridir buradayım, burada özel hayat ile ilgili konu açılmaması gerektiğini daha 4-5 ay önce öğrendim.
Konuya gelecek olursak , seni anlıyorum . Çünkü benzer durumda olmasam da benzer duygulardayım.
Sevdiğim adamın bir ilişkisi var. Ben onu sevdiğimde yoktu. Ve ben kendime o sevgilisinden ayrıldığında itiraf edebildim bu sevgiyi ve ona da.
Fakat sonra barıştılar . Barışmak zorundaydılar. O kıza da değer verdiğini biliyorum sevdiğim adamın. Vicdan olarak çok vicdanlı bir adam benim sevdiğim.
O yüzden bırakamıyor. Ama beni de bırakmıyor, bırakamıyor. Daha geçen gün aradı konuştuk , özürler diledi benden, yüzümün gözünün önünden gitmediğini söyledi. Ve ben istedikçe ömrüm boyunca yanımda olacağını. Onunla aşk konularına hiç girmeden dertleşmek o kadar güzel ki ...
Birbirimizin bir sıkıntısı olduğunda ilk koşacak kişi olduğumuzu bilmemiz. Biliyorum ki "yetiş" desem hiç düşünmeden , ne işi varsa bırakıp koşacak bir adam.
Bizimkisi imkansız bir bağ. Bize izin vermeyecek bu hayat. Birlikte olmamızı istemeyecek. Başlı başına zıt karakterler ve başlı başına yanlış hikayelere savrulduk .
Şey gibi ; balık ile kuş birbirini sevebilir . Peki yuvaları neresi olacak ?
Bu yüzden o içimde hep bir uhde olarak kalacak. O evleninceye ya da ben evleninceye dek . Eğer onu unutamazsam evlenmeyi düşünmüyorum.
Çünkü bu evleneceğim adama haksızlık . Eğer o da evli olursa , biz onunla dostcada olsa sohbet edersek bu da evli olduğu kadına haksızlık olur.
Ya benim eşimi, onun eşini geçtim . Başlı başına bize haksızlık olur . Çünkü birbirimizi bırakmadığımız sürece asla mutlu olamayacağız emanet hayatlar ile. Ben asla yoluma gidemeyeceğim, o yoluna gidemeyecek. O benim mutluluğumla kahrolup ben onunki ile kahrolacağım.
Sizin de aynı işte. Bırakın birbirinizi. Seni her şekilde kabul eden birini bulmuşsun şükret.
Şuanda sen farkında olmasan da bu senin hayatındaki kişiye ihanet ediş biçimin. Lütfen bunu gör. Bunun iyi bir kılıfı olamaz.
İnan bana. Eğer başkasını seviyorsan, bırak 2'yi. Onun da hakkı değil mi gerçekten , sevdiği gibi sevilmek ?
Bu haksızlığı yapıp zincire bir halka da sen koymamalısın ,bu ilişkiler böyle zincir şeklinde uzayıp gider çünkü.
Çok canın acıyacak . Çok üzülecek çok ağlayacaksın. Sana iyi şeyler vaad etmiyorum.
Ama değiştir numaranı, kazı kendini onun hayatından . Bence 2'yi de çıkar hayatından . Ona da haksızlık.
Sevme kimseyi, sevmek zorunda mısın sanki ? Bırak. Belki de ömrünün sonuna kadar yalnız yaşa, ta ki gerçekten yine sevinceye dek .
Bak ne güzel "ilkim o benim tatavalarına girmeyeceğim" demişsin. Ben böyle tatavalara hiç inanmıyorum artık.
Çünkü yaşadım gördüm. Hayatı anladım . Hayat , sen hayaller kurarken kendi kendine plan yapan bir yer .
Ve olmam dediğin her şekle bürür seni. Yapmam dediğin her şeyi tek tek daha ağır bir biçimde yaparsın.
Herkese ilk aşkı ile , ilk koynuna girdiği ile evlenmeyi nasip etmiyor bu hayat.
İşte ilk aşkı ile ilk seviştiği ile evlenenler de bu yüzden anlayamaz seni, bu da hayatın zalim tarafı .
Sen hep tü kakasındır . Sevdiğin adamla seviştiğin için . Hayat senin lehinde ilerlemediği için .
Bırak .... O adamı bırak lütfen. O evli artık . Onsuz yaşamaya alış . Şuanda seni itham edebileceğim tek kötü yanın korkaklık.
Korkak ve çekingen davranıyorsun . Onsuz yaşayamayacağını düşünerek. Halbuki onsuz da yaşarsın.
Şuan bu korkularını, korkaklığını aşman gerek. İçinde bulunduğun durum doğru bir durum değil.
Artık yeter, sana o kadının yerine koy kendini bile demeyeceğim. Sadece kendini düşün .
Evet kendini düşün. Eğer sadece kendini gerçekten düşünebilirsen, bu durumun aslında en çok sana zarar verdiğini göreceksin.
Seni gün be gün kemirecek bu durum. Yaptığın yanlışlıkların içinde eriyeceksin.
Ve bir gün geldiğinde inan bana vicdanına hesap vermesi zor olacak, arkasına gizleneceğin tek bir neden bulamayacaksın .
Seviyorsun evet, ama sevmek aslında bu değil. Birini gerçekten sevdiğinde onsuz da yaşayabilirsin aslında. Bunu bir düşün canım.