How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

O evli-ben evlenmek üzereyim 2

Hata, bu konuyu buraya açman hata.
Buradakilerin hepsi masum, buradakilerin hepsi sütten çıkma ak kaşık, buradakilerin hepsi doğru sever doğru kişiyi sever, buradakilerin hepsi hep iyi, doğruyu-yanlışı manyak güzel ayırt edebilen insanlar .
Şimdi sen , sırf kendi doğrunu savunduğun için taşlanmaya, iğrenç sözler ile yargılanmaya layıksın onların gözünde.
Kendi doğrunu anlatıyorsun diye kimse sana saygı duymaz. Kimse senin gözünle göremez.
Bence üyeliğini iptal ettir yeni üyelikle gel. 2009dan beridir buradayım, burada özel hayat ile ilgili konu açılmaması gerektiğini daha 4-5 ay önce öğrendim.

Konuya gelecek olursak , seni anlıyorum . Çünkü benzer durumda olmasam da benzer duygulardayım.
Sevdiğim adamın bir ilişkisi var. Ben onu sevdiğimde yoktu. Ve ben kendime o sevgilisinden ayrıldığında itiraf edebildim bu sevgiyi ve ona da.
Fakat sonra barıştılar . Barışmak zorundaydılar. O kıza da değer verdiğini biliyorum sevdiğim adamın. Vicdan olarak çok vicdanlı bir adam benim sevdiğim.
O yüzden bırakamıyor. Ama beni de bırakmıyor, bırakamıyor. Daha geçen gün aradı konuştuk , özürler diledi benden, yüzümün gözünün önünden gitmediğini söyledi. Ve ben istedikçe ömrüm boyunca yanımda olacağını. Onunla aşk konularına hiç girmeden dertleşmek o kadar güzel ki ...
Birbirimizin bir sıkıntısı olduğunda ilk koşacak kişi olduğumuzu bilmemiz. Biliyorum ki "yetiş" desem hiç düşünmeden , ne işi varsa bırakıp koşacak bir adam.
Bizimkisi imkansız bir bağ. Bize izin vermeyecek bu hayat. Birlikte olmamızı istemeyecek. Başlı başına zıt karakterler ve başlı başına yanlış hikayelere savrulduk .

Şey gibi ; balık ile kuş birbirini sevebilir . Peki yuvaları neresi olacak ?

Bu yüzden o içimde hep bir uhde olarak kalacak. O evleninceye ya da ben evleninceye dek . Eğer onu unutamazsam evlenmeyi düşünmüyorum.
Çünkü bu evleneceğim adama haksızlık . Eğer o da evli olursa , biz onunla dostcada olsa sohbet edersek bu da evli olduğu kadına haksızlık olur.
Ya benim eşimi, onun eşini geçtim . Başlı başına bize haksızlık olur . Çünkü birbirimizi bırakmadığımız sürece asla mutlu olamayacağız emanet hayatlar ile. Ben asla yoluma gidemeyeceğim, o yoluna gidemeyecek. O benim mutluluğumla kahrolup ben onunki ile kahrolacağım.

Sizin de aynı işte. Bırakın birbirinizi. Seni her şekilde kabul eden birini bulmuşsun şükret.
Şuanda sen farkında olmasan da bu senin hayatındaki kişiye ihanet ediş biçimin. Lütfen bunu gör. Bunun iyi bir kılıfı olamaz.
İnan bana. Eğer başkasını seviyorsan, bırak 2'yi. Onun da hakkı değil mi gerçekten , sevdiği gibi sevilmek ?
Bu haksızlığı yapıp zincire bir halka da sen koymamalısın ,bu ilişkiler böyle zincir şeklinde uzayıp gider çünkü.

Çok canın acıyacak . Çok üzülecek çok ağlayacaksın. Sana iyi şeyler vaad etmiyorum.
Ama değiştir numaranı, kazı kendini onun hayatından . Bence 2'yi de çıkar hayatından . Ona da haksızlık.
Sevme kimseyi, sevmek zorunda mısın sanki ? Bırak. Belki de ömrünün sonuna kadar yalnız yaşa, ta ki gerçekten yine sevinceye dek .
Bak ne güzel "ilkim o benim tatavalarına girmeyeceğim" demişsin. Ben böyle tatavalara hiç inanmıyorum artık.
Çünkü yaşadım gördüm. Hayatı anladım . Hayat , sen hayaller kurarken kendi kendine plan yapan bir yer .
Ve olmam dediğin her şekle bürür seni. Yapmam dediğin her şeyi tek tek daha ağır bir biçimde yaparsın.
Herkese ilk aşkı ile , ilk koynuna girdiği ile evlenmeyi nasip etmiyor bu hayat.
İşte ilk aşkı ile ilk seviştiği ile evlenenler de bu yüzden anlayamaz seni, bu da hayatın zalim tarafı .
Sen hep tü kakasındır . Sevdiğin adamla seviştiğin için . Hayat senin lehinde ilerlemediği için .
Bırak .... O adamı bırak lütfen. O evli artık . Onsuz yaşamaya alış . Şuanda seni itham edebileceğim tek kötü yanın korkaklık.
Korkak ve çekingen davranıyorsun . Onsuz yaşayamayacağını düşünerek. Halbuki onsuz da yaşarsın.
Şuan bu korkularını, korkaklığını aşman gerek. İçinde bulunduğun durum doğru bir durum değil.
Artık yeter, sana o kadının yerine koy kendini bile demeyeceğim. Sadece kendini düşün .
Evet kendini düşün. Eğer sadece kendini gerçekten düşünebilirsen, bu durumun aslında en çok sana zarar verdiğini göreceksin.
Seni gün be gün kemirecek bu durum. Yaptığın yanlışlıkların içinde eriyeceksin.
Ve bir gün geldiğinde inan bana vicdanına hesap vermesi zor olacak, arkasına gizleneceğin tek bir neden bulamayacaksın .
Seviyorsun evet, ama sevmek aslında bu değil. Birini gerçekten sevdiğinde onsuz da yaşayabilirsin aslında. Bunu bir düşün canım.

anoyyyyyy....ne diyosunnn bi keremi olmuş sadece... sayılmaz oo banene bananeeee .haksızlık etmeyeleim konu sahibine:51::51:

hee bir kerecik olmuş. bir kereden bir şey olmaz..
yani benim anlamadığım adam zaten evli... bir de bununla cinsellik de yaşamıyrosa muhabbet kuşu gibi bakışıyorlar mı?:108:
o zaman adam seviyor. seviyorsa neden evlenmedi bununla??

Allah rızası ,ç,n gıt yardım al burdaki insanlar sana yardımcı olamaz anlıyormusun_???? Hepimizin tadını kaçırdın ya karısı duysa ve dava acsa tazmınat odemek zorundasın bılıyorsun dımı_? Hala yanlışlara devam ve savunuyorsun ne beklıyorsun ne dıyelım sana_? ıyı yapıyorsun mu kardes doktora gıt.

Boyle insanlari doktorun tedavi edecegini sanmiyorum ama bi şans iste.. hayati hem kendilerine hemde baskalarina zehir etmekten bi insan zevk alabilir mi yaa

yani benim anlamadığım adam zaten evli... bir de bununla cinsellik de yaşamıyrosa muhabbet kuşu gibi bakışıyorlar mı?:108:

cici kuş cici kuş:9:

Hepinize aşkolsun hanımlar benim konum şu VAZGEÇİLEMEYEN KADIN'dan bile daha az ragbet gördü

kadın haklı !

Hepiniz buradasınız :9::9:

Ama ya ben ? üç beş cevap yazılıp köşeye atılmış zavallı bir kontes gibi hissettim kendimi şimdi

Tüm prezentableliğim an itibariyle yerle yeksan olmuştur..:57:

ben arayıp siz evleneceğiniz güne kadar hatta evlendikten sonra aradı dedikten sonra ne kadar dinler beni? hiç.
aramızı bozmaya çalışıyorsun da diyecek eminim.
arayıp söylersem kesinlikle aramamın sebebini buna bağlayacak. ben de bu yüzden aramadım diyemeyeceğim, desem de kendi bildiğine inanacak.

abicim;karısını,sen bızım beynımızı mıncıklıyosun..

Ben de aynen boyle dedim, bu kadar gurursuz bir bicimde adamin pesinde kosmanin ne alemi var. Ben olsam beni tercih etmeyen adamin yuzune bakmam, adamdan nefret ederim. Yani gurur asktan da diger her seyden de onemli bence, insanin gururu bir kez kirildi mi, onuru incindi mi gozu ask falan gormuyor. Asagilanmak kadar igrenc bir sey yok, ask acisini bile unutturuyor. Ben de burayi cozemedim, tercih edilmemeyi bir insan nasil gururuna yediirebilir?

Ben tercih edilmemenin acisiyla deli divaneye donmustum, ulke degistirdim:53::53: Can acisindan yerimde duramadim, ailemi, dostlarimi, isimi, bildigim her seyi birakip daha once gitmedigim bir ulkeye tasindim . Gururum da, kalbim de o kadar kirilmisti ki, artik bildigim tanidigim herkes, her sey bana can acimi hatirlatiyordu, kabima sigamaz olmustum.

siz hayatın şanslı tarafında doğmuşsunuz. malesef ben asgari ücret aldığım işimi bile değiştiremiyorum (aynı iş yerindeyiz). ben de isterdim bir yerelere kaçmayı ara bilirim ki gittiğim yere de götürürüm kendimi.
ben burada tam da onun karşısında durup kendimi engellemeyi tercih etmek zorunda kalıyorum.

ben arayıp siz evleneceğiniz güne kadar hatta evlendikten sonra aradı dedikten sonra ne kadar dinler beni? hiç.
aramızı bozmaya çalışıyorsun da diyecek eminim.
arayıp söylersem kesinlikle aramamın sebebini buna bağlayacak. ben de bu yüzden aramadım diyemeyeceğim, desem de kendi bildiğine inanacak.

Evlenecegi gune kadar sizi aradiysa nolmus arkadasim?
İki gonlunu eglendirmis, egosunu tatmin etmis
eheheh iki kadin eehehe demis, gecmis gitmis.

karısı bilse ne değişecek ki? hiç bişey. belki bundan sonra beni arayıp sormak için daha dikkatli davranacak ama hiç bişey değişmeyecek.
sanmıyorum karısı bilince dengeler değişecek.
neden anlatayım?
sayfalarca yazılan şeyleri söyleyecek o da. alçak, o., metres vs. vs.

Swela,nişanlından ayrılmak istedin mi.?
Seviyorsan niye ayrılmak istedin.
ayrıca yukarıdaki mesaj da hakkında çok ipucu veriyor.
çok değişik bir özgüven içindesin.bu eski sevgilin sana,senin ona baktığın gözle mi bakıyor.)
yani sendeki saplantı onda da var mı.)
ayrıca görüldüğü kadarıyla ne kendin,ne nişanlın,ne de adamın karısı için bir kaygın,üzüntün yok.
tek istediğin eski sevgilinle arada sırada bankta buluşup sohbet etmek mi?
ikinci kadınların arasında da iyileri var.hepsi sizin bildiğiniz gibi değil diyosun pek çok mesajda.
bak canım ikinci kadın sıfatını kendine layık görerek dahası bir ömür bu şekilde yaşamayı planlayarak en büyük gaddarlığı sen kendine yapıyorsun.
bizim nasıl görüp görmediğimizin bi anlamı yok.ispat için de gayret etmene grek yok.
sanal bir ortamdayız sonuçta.tanımayız etmeyiz.
ama sen gerçek hayatında bu gerçeği bu kadar cesaretle taşıyabilecekmisin ona bak.

Buradakilerin hepsi masum, buradakilerin hepsi sütten çıkma ak kaşık, buradakilerin hepsi doğru sever doğru kişiyi sever, buradakilerin hepsi hep iyi, doğruyu-yanlışı manyak güzel ayırt edebilen insanlar .
Şimdi sen , sırf kendi doğrunu savunduğun için taşlanmaya, iğrenç sözler ile yargılanmaya layıksın onların gözünde.
Kendi doğrunu anlatıyorsun diye kimse sana saygı duymaz. Kimse senin gözünle göremez.
Bence üyeliğini iptal ettir yeni üyelikle gel. 2009dan beridir buradayım, burada özel hayat ile ilgili konu açılmaması gerektiğini daha 4-5 ay önce öğrendim.

Konuya gelecek olursak , seni anlıyorum . Çünkü benzer durumda olmasam da benzer duygulardayım.
Sevdiğim adamın bir ilişkisi var. Ben onu sevdiğimde yoktu. Ve ben kendime o sevgilisinden ayrıldığında itiraf edebildim bu sevgiyi ve ona da.
Fakat sonra barıştılar . Barışmak zorundaydılar. O kıza da değer verdiğini biliyorum sevdiğim adamın. Vicdan olarak çok vicdanlı bir adam benim sevdiğim.
O yüzden bırakamıyor. Ama beni de bırakmıyor, bırakamıyor. Daha geçen gün aradı konuştuk , özürler diledi benden, yüzümün gözünün önünden gitmediğini söyledi. Ve ben istedikçe ömrüm boyunca yanımda olacağını. Onunla aşk konularına hiç girmeden dertleşmek o kadar güzel ki ...
Birbirimizin bir sıkıntısı olduğunda ilk koşacak kişi olduğumuzu bilmemiz. Biliyorum ki "yetiş" desem hiç düşünmeden , ne işi varsa bırakıp koşacak bir adam.
Bizimkisi imkansız bir bağ. Bize izin vermeyecek bu hayat. Birlikte olmamızı istemeyecek. Başlı başına zıt karakterler ve başlı başına yanlış hikayelere savrulduk .

Bu yüzden o içimde hep bir uhde olarak kalacak. O evleninceye ya da ben evleninceye dek . Eğer onu unutamazsam evlenmeyi düşünmüyorum.
Çünkü bu evleneceğim adama haksızlık . Eğer o da evli olursa , biz onunla dostcada olsa sohbet edersek bu da evli olduğu kadına haksızlık olur.
Ya benim eşimi, onun eşini geçtim . Başlı başına bize haksızlık olur . Çünkü birbirimizi bırakmadığımız sürece asla mutlu olamayacağız emanet hayatlar ile. Ben asla yoluma gidemeyeceğim, o yoluna gidemeyecek. O benim mutluluğumla kahrolup ben onunki ile kahrolacağım.

Sizin de aynı işte. Bırakın birbirinizi. Seni her şekilde kabul eden birini bulmuşsun şükret.
Şuanda sen farkında olmasan da bu senin hayatındaki kişiye ihanet ediş biçimin. Lütfen bunu gör. Bunun iyi bir kılıfı olamaz.
İnan bana. Eğer başkasını seviyorsan, bırak 2'yi. Onun da hakkı değil mi gerçekten , sevdiği gibi sevilmek ?
Bu haksızlığı yapıp zincire bir halka da sen koymamalısın ,bu ilişkiler böyle zincir şeklinde uzayıp gider çünkü.

Çok canın acıyacak . Çok üzülecek çok ağlayacaksın. Sana iyi şeyler vaad etmiyorum.
Ama değiştir numaranı, kazı kendini onun hayatından . Bence 2'yi de çıkar hayatından . Ona da haksızlık.
Sevme kimseyi, sevmek zorunda mısın sanki ? Bırak. Belki de ömrünün sonuna kadar yalnız yaşa, ta ki gerçekten yine sevinceye dek .
Bak ne güzel "ilkim o benim tatavalarına girmeyeceğim" demişsin. Ben böyle tatavalara hiç inanmıyorum artık.
Çünkü yaşadım gördüm. Hayatı anladım . Hayat , sen hayaller kurarken kendi kendine plan yapan bir yer .
Ve olmam dediğin her şekle bürür seni. Yapmam dediğin her şeyi tek tek daha ağır bir biçimde yaparsın.
Herkese ilk aşkı ile , ilk koynuna girdiği ile evlenmeyi nasip etmiyor bu hayat.
İşte ilk aşkı ile ilk seviştiği ile evlenenler de bu yüzden anlayamaz seni, bu da hayatın zalim tarafı .
Sen hep tü kakasındır . Sevdiğin adamla seviştiğin için . Hayat senin lehinde ilerlemediği için .
Bırak .... O adamı bırak lütfen. O evli artık . Onsuz yaşamaya alış . Şuanda seni itham edebileceğim tek kötü yanın korkaklık.
Korkak ve çekingen davranıyorsun . Onsuz yaşayamayacağını düşünerek. Halbuki onsuz da yaşarsın.
Şuan bu korkularını, korkaklığını aşman gerek. İçinde bulunduğun durum doğru bir durum değil.
Artık yeter, sana o kadının yerine koy kendini bile demeyeceğim. Sadece kendini düşün .
Evet kendini düşün. Eğer sadece kendini gerçekten düşünebilirsen, bu durumun aslında en çok sana zarar verdiğini göreceksin.
Ve bir gün geldiğinde inan bana vicdanına hesap vermesi zor olacak, arkasına gizleneceğin tek bir neden bulamayacaksın .
Seviyorsun evet, ama sevmek aslında bu değil. Birini gerçekten sevdiğinde onsuz da yaşayabilirsin aslında. Bunu bir düşün canım.
valla herkes sütten çıkmış ak kaşık değilde...bazı şeyler ciddi anlamada kendi adıma söylüyorum ahlak anlayışımı zorluyor..... bunu yapanın hemcinsim olmasıda cabası

kıyamam ya....yedekte yanii

Tatlim bak ben sana on yargi ile yaklasmayacagim. Ama sunu bil ki sen ne dersen de,ne yapmis olursan ,ne kadar kurban olursan ol malesef ortada bir evlilik varken seni ve sebeplerini kimse anlamayacaktir. Evlenince goreceksin ki evlilik farkli bir kurum. Iki insan birbirine ailem diyor. Uzuntulerini paylasiyor, kotu gunler yasiyor, fedakarliklar yapiyor. Biri hasta olunca digeri sabaha kadar basinda bekliyor. Bu yuzden evlilige saygi duyuyoruz. Bana gore 1 dedigin adam bes para etmez bi adam. Seni zamaninda kucuk gorerek evlenmemis, kendine denk buldugu kadina da malesef saygi duymuyor. Sen zaten yapman gerekeni biliyorsun anladigim kadariyla. Bu bes para etmez adamdan ve kendini dunki mesajinda saydigin metres, yuva yikan kadin vs gibi sifatlardan bir an once kurtaracaksin. Kendin icin yapacaksin. 2 ile iliskinin ne olacagina sen karar vereceksin. Ask olmadan bu soylediklerin sana yeter mi yetmez mi?? Yetmez diyosan hem asik olacagin hem de yaninda huzur duyacagin ama sana 2 nin verdigi gibi deger veren seni kucuk gormeyen birini arayacaksin. Malesef bunlarin olmadigi evlilikler husranla sonuclaniyor. Nasil kurtulacaksin kismina gelince buna karar verdigin an nasil yapacagini senin biliyor olacagindan eminim. Beni birakmaz kurtulamam diye su an birakmak istemediginn icin bahaneler uyduruyosun. Artik kendini dusun ve bir an once hakkin oldugunu dusundugun vasiflara ve hayata kavus. Ve belki sevgin, belki heyecanin, belki askin gormene engel oluyor ama sunu bil ki 1 dedigin senin kendini bu duruma sokmana sebep olan adam rezil bir adam. Hayatindaki kadina zamaninda sahip cikamamis onu begenmemis onu cignemis. Simdi de ayni seyi karisina yapiyor. Sana da yapmaya devam ediyor. Umarim bu cikmazi bir an once asarsin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evlenmeye layık görmekten ziyade ,sevgili olarak bile yanına yakıştırmamış ki adam...buna rağmen nasıl olup da kendini kandırıyor anlamış değilim...
gözünü aç arkadaşım,sen büyük aşk diyorsan,sadece sende var adama zerresi yok bu işin. ayrıca karısı öğrendiği an bitmişsin demektir,kadının söyleyeceklerinden ziyade adam senin yüzüne tükürecek beni arama diyecektir....
o son söylediğin klasik adam tepkisi.

siz hayatın şanslı tarafında doğmuşsunuz. malesef ben asgari ücret aldığım işimi bile değiştiremiyorum (aynı iş yerindeyiz). ben de isterdim bir yerelere kaçmayı ara bilirim ki gittiğim yere de götürürüm kendimi.
ben burada tam da onun karşısında durup kendimi engellemeyi tercih etmek zorunda kalıyorum.

Sekerim, kendini dusun biraz. Bak bu adam evli, yuvasi var, cocugu olur. Sen boyle nereye kadar devam edeceksin, evin, ailen, yuvan, cocugun olmayacak mi, hep boyle mi yasayacaksin?

Benimki sadece bir ornekti ne kadar yandigimi anlatabilmek icin. Adam karsinda olsan da bence dik durmalisin, nefret etmelisin, Askla ve ozlemle degil nefretle bakmalisin, sogumalisin, sogumus olmalisin. Kendi kendine beni sevmiyor, beni sevmiyor, ustune baskasiyla evlendi dkiye tekrar etmelisin. Evet sen onu sevmissin ama o seni sevmemis ne yazik ki. Boyle seyler oluyor, benim de basima geldi ama bu adam kisiliksiz bir insan.

Son düzenleme:
Maalesef hayatta boylesi seytani dusunceli,sapikca hareket eden hemcinslerimiz var...Allah boylelerinin serrinden korusun..Sizi buyuten anne baba nasil birseyki??Etme bulma dunyasi elbet birgun yaptiklarinizi cekersiniz..

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

boşanmış bir çiftin çocuğuyum.

ben de bir arkadaşımın başından geçeni anlatayım. belki biraz ders olabilir.
Aynı yerde çalışıyorlardı ve çocuk evliydi. hem de çocuğu vardı. arkadaşım o zaman 19 çocuk 24 yaşındaydı. saplantılı bir şekilde 4 sene sürdürdü ilişkisini adamla. hatta bebek bile aldırdı. sonra baktı ki bu iş böyle devam etmeyecek. o kadar çok konuşmalarımız, ikna çabalarımız sonunda dank etti kafasına ve bitirdi. ayrıldı işten. çocuk çok çıktı önüne geri dön diye çok yalvardı ama dönmedi bizimki. ona göre aşk'tı. kimsenin anlayamayacağı bir aşk.. belki doğrudur. yani aşkın bin bir türlü hali var.. çok acı çekti arkadaşım. geceler boyu ağladığını bilirim. gelir anlatırdı bana, eşi ile şöyle olmuş böyle olmuş diye.. sonra zaten adamın eşi de duydu olanları. adam ayrılma noktasına geldi falan. ama sanırım arkadaşım ah almış olacak ki sonraki ilişkilerinde hiç dikiş tutturamadı. gerçi şimdi evlilik hazırlığında ama...

sonuç olarak ben senin bu ilişkiye aşk dediğine inanıyorum. ama saplantılı bir aşk. kopamıyorsun bitiremiyorsun. fakat bi dur ve düşün. nereye kadar devam edecek? nişanlına yazık değil mi? ya ailen duysa evli bir adamla yaşadıklarını nasıl bakarsın yüzlerine? arkadaşım biraz bencil ol ve 1'in seni kullanmasına artık izin verme...

Sorcha müthiş güzel yazmışsın. hatta şunu savunurum ben " dil ola kese savaşı; dil ola kestire başı" kendini ne güzel ifade etmişsin. katıldığım yerler var ama katılmaıdğım yerler de var. bir kere kırmızılı olan yer... bu tür bir konuda kaç kişi çıkar ki bunu tasvip eden? buna benzer durum yaşayanlar olmuş olabilir ama doğrular yanlışlardan her zaman çok olmak zorunda salt çoğunlukta ki olmasaydı zaten şu an doğanın dengeleri tamamen tersine dönmüş olması lazımdı.
evet kendi doğruları ama ahlaki ve toplumsal değerlere göre yanlış ve toplumsal yaptırımdır burada olanlar.
senin yaşadığın daha farklı.

Sorchacanım arkadaşım,
mesele ahlak bekçiliği değil kendine yaptıkları ,değer verdği kadar görmemesi,ikinci:)olmayı kabul etmesi,aşk ı aşağıya çekmesi..:27:

Back