How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

O evli-ben evlenmek üzereyim 2

Evliligin ozu sevgidir. Seven erkek baskasiyla evlenmez . Seven kadin da baskasiyla evlenmez. Ikiniz de gonlunuzu eglendiriyorsunuz. Olur da bosanma asamasina gelirseniz yedekte birini istiyorsunuz cunku icinizde yalniz kalacaginiza dair bir guvensizlik var. + 3 ne zaman cikiyor haber verin de kacirmayalim. :27:

Bu hikayeler hep ayni bitiyor biliyor musun? Hem de hepsi.Kalp carpintisiymis,cekimmis hikaye.Bak olan sana oluyor herkes duzenini kuruyor bir sekilde sen oyle iki arada bir derede kime karsi ne hissettgini bile bilemez haldesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çekim var evet.
ama bitirmek size bağlı. kolaya kaçıyorsunuz... :31:
kusura bakmayın ayrıntısıyla yazmanız bir şey değiştirmedi.
ama diğer türlü tek görünen sizin de dediğiniz gibi, "o evli, siz evlenmek üzeresiniz" kendiniz ne olması gerektiğini başlıkta belirtmişsiniz aslında. ve buradan çıkan sonuç "yanlış". ve bence de o sizi sevmiyor.
bu arkadaşlık normal bi arkadaşlık değil.
o adam "evli" bu mantığa göre davranılmalı. siz nişanlı olmasanız bile durum bu.

Son düzenleme:
Bir önceki mesajında yoluma bakmalıyım ama nasıl demiş ona istinaden yazdım
Belki de haklısınız, belki de sadece kendini avutacak bir kaç cümle arıyor, bilemedim ...

aslında yoluna bakması içiin adama rest çekip aramaması lazım bunu başka türlü yapamaz. gerçekten istiyosa tabi..

Dün de yazmıştım bir mesajımda.
Eski sevgilin kendisine,aklına uyan bir hayat kurmuş ,yürütüyor.
Kolay kolay da bozmaz düzenini.
Sen diyorsun ya ben onun boşanmasını filan istemiyorum diye adamın böyle bir kaygısı olduğunu düşünmüyorum.
ikinzin arasında farklı birtür çekim var gibi.Yıllar geçmiş üzerinden aşk kalmamış vs. cinselliği de yaşamıyoruz desen de
sanırım onunl aranızda bu tür hislerin de barındığı bir çekim var.yanlışsam düzelt beni.
O kadar mesaj yazdın ,nişanlınla ve geleceğinizle ilgili kaygıların olduğuna dair bir izlenim görmedim.
Kendine de acımıyorsun nişanlına da.
Yapacağın evlilikle ilgili ne düşünüyorsun gerçekten merak ettim.
Bu eski sevgilini hayatından çıkarmayacaksın bu belli.
Nişanlının bunu bir ömür taşıyacağından nasıl emin olabiliyorsun.
hadi herşeyi geçtim kendini niye bu kadar kolay harcıyorsun.
kendine temiz, güzel umut dolu bir gelecek hazırlamak yerine ,geçmişten sürüdüğün hayalet bir ilişkinin gölgesi ile ömür boyu yaşamayı
planlıyorsun.
ne nişanlın umrunda,ne evliliğin.eski sevgilinle arada bir buluşup hasret gidermekle mi geçireceksin ömrünü.
tamam o adamla aranızda farklı bir iletişim olabilir vs ama bir geleceğiniz yok ki arkadaşım.
arada 2 kelime ile,hayaller ile mi avunacaksın.
sadece dost olsanız amenna ama farklı hislerin var adama karşı.defalarca yazıyosun.ne dost ne sevgilisiniz.
bence zihnin çok karışık senin. o adamı almış farklı bir yere konumlandırmışsın.
ne olursa olsun hayatta bazen radikal adımlar atabilmeli bir insan.eski sevgilini hayatından çıkarıp atmalı ve kendine odaklanmalısın.
yine dün de yazmıştım araftasın diye.bu şekilde devam ettiğin sürece de öyle kalırsın.

ben nişanlıma ilk gidişimde onu bir sığınak olarak gördüm ilk ona koştum ve tam da umduğum gibi oldu.
o da yıllarca beni bekledi ve beklediği oldu. artık ben de onu seviyorum hem de onun sevgisi derecesinde. onun için yapmayacağım hiç bişey yok. diğer adam içinse durup düşünürüm.
bari arkadaş kalalım diyen 2' idi. illa bir yerden tutunmak istiyor. ben ise tamamen çıkarmak istiyorum hayatımdan.

1 neden evlenmedi yazdım işte tek sebep ve en büyük sebep mantıklı gelmiyordum. hayat hep böyle kalp çarpıntısı ile geçmezdi. başına buyruk biriydim. damarına basmaktan ayrı zevk alıyordum. korkuyordu sanırım bu her zaman böyle olacak diye.
ben kabul ediyorum çünkü hiç gitmemiş gibi geliyor. ona karşı hiç büyük büyük kızgınlıklarım olmadı. şimdi bile durup diyorum daha ne kadar büyük bişey yapacak da tepki vereceksin. veremiyorum tepki. çünkü yok içimde ona kızgınlığım.

Şimdi mantıklı gelmeyen biriyle evlenmeyi tercih etmemiş seni seçmemiş ve sen gururuna yedirip geri döndüğünde kabul ettin öyle mi ve hala ona kızamıyorum diyorsun seni işletiyor sadece :51:

Ben anlamiyorum bu bana bencillik gibi geliyor adamin esi duysa yazik gunah ya...vicdanli ol lutfen :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben nişanlıma ilk gidişimde onu bir sığınak olarak gördüm ilk ona koştum ve tam da umduğum gibi oldu.
o da yıllarca beni bekledi ve beklediği oldu. artık ben de onu seviyorum hem de onun sevgisi derecesinde. onun için yapmayacağım hiç bişey yok. diğer adam içinse durup düşünürüm.
bari arkadaş kalalım diyen 2' idi. illa bir yerden tutunmak istiyor. ben ise tamamen çıkarmak istiyorum hayatımdan.

bak yavrum bak güzelim ne güzel seni kabullenen birini bulmuşsun nası buldun hayret bu dünyada bulup bulabileceğin son enayi kaçırma elinden bırak öbürünü bak bunla dalgana hadi be bizi de yorma artık

ıkıncı kadın dedıgın dalga;üçüncü ve dördüncü kadından bır önceki oluyor..

1,5 yıl bir ilişkiyi yürüttüğüne göre pek ala yoluna bakabiliyorsun
Ben kendi yaşadığımdan bir örnek verdim, intikam al falan demedim =))
Yokmuş gibi yaşayacaksın ve seninle irtibat kurmasına izin vermeyeceksin
Hal, hatır sormak, dertleşmek falan bunları koyacaksınız bir kenara
Seni yok sayan, seni kendine yakıştırmayıp başkasıyla evlenen p..... bir zahmet artık portföyünde tutmasın seni
Sende kendine bu muameleyi yaptırma
Bu dünyada yerin üstü kadar altı da var, birlikte olduğun insanla nasıl helalleşeceksin düşündün mü hiç
Konuyu o bilmiyor ama Allah biliyor, herkesten önce ondan korkacaksın
Çok acı çekersin dikkat et
Sevmek, anlaşmak onuruyla olduğunda güzeldir
Ödenecek bedellerin faturası sadece sana çıkacak

Bir öncekini alıntılamadım ama buna dayanamadım.
Helal diyorum
:46::46::46::46:

Tamam hadi kendimizi senin yerine koyalım senin tarafından bakalım...Ah bacım vah bacım yazık sana..bıdı bıdı kem küm tırı vırı..

Peki sen o adamın KARISININ yerine kendini koyabildin mi onun tarafından bakabildin mi ?

karaktersiz olmasa eşini aldatmazdıki sizede yamuk yaptı sanuçta..hak etemek diye bir şey vardır bu dünyada bu kelimeyi hiç duymadınızmı yoksa..

Öncelikle ikilemde kaldığın için çok sıkıntı çektiğini düşünüyorum. Ne yapacağını bilmemek herşeyden zor çünkü.
Anlattıkların bana yabancı gelmedi. O yüzden kendime yakın hissedip cevap yazıyorum.
Aynı şeyi bende yapmadım bu şekilde aklınıza gelmesin.

Aslında doğru olanı sende biliyorsun ama harekete geçmeye çekiniyorsun gibi geldi bana. Sanki birilerinden destek bekliyormuşsun gibi...

Hani o evlilik adımlarını atarken sen görünmez oldunya tek yapman gereken şey tekrar aynısını yapmak. Görünmez ol. Kaybol ortadan. Ona ait ne varsa çıkar hayatından. Hayat ondan ibaret değil. Hayatla meşgul ol. Zamanını dolu dolu harca. Geç yat uyumadan önce onu düşünecek vaktin olmasın.

Hayallerinde sözleneceğin kişi olsun. Kendini bunu inandır. Önce söyledğin şeyleri kontrol et. Nasılmı?
Ben 2 yi seviyorum onunla mutlu olacağıma inanıyorum. 1 hayatımdan çalınan bir zaman kaybıydı. Hiç olmasaydı de.
Sonra mantığına inandırmaya çalış.
Bak o evlenmiş yol almış sen hala peşinden bakıyorsun. Neden seni oyalamasına izin veriyorsun.
Sen anlatırken onu 1 olarak anlattınya o seni hep 2 olarak görüyor?
Seni kullanmasına izin verme .
Hem sana hem adamın eşine yazık.
Olan o kadına oluyor. Belki farkediyor belki farketmiyor ama aldanan kendiniz oluyorsunuz. Özellikle sen kendini aldatma ne olur...
İsteyerek veya istemeyerek yuva dağıtan kadınsın. Yuva dağıtaın yuvası olmaz derler aklında bulunsun.

seven ınsan iş,konum,para pulu önemsemez.
kaldıki sen onun eşi olarak zaten eger evlenseydın aynı ımkanlara sahıp olacaktın buyuzden bunlardı dıye bahane bulma.
ıkıncısı o adam karaktersız bır adamki hem evlı,hemde dışarıda bırısıyle görüşmeyı kabul edıyor ,belkı senın bılmedıgın bırısı daha vardır.
madem senı seven bırısı var ve sende sevmeye başladın 2.ci ıle hayatının yolunu çiz derim.

Aldatma aldatmadır
Bunca şeyi okuyamam
Dün okuduk yeterince
Çok vicdanlıymışta sadece 1 kere cinsel birliktelik yaşamış evlendikten sonra adamla da, sonrasi siyasi muhabbetmiş te arada özledimler uçuşuyomuş
İkinizde de haysiyet yok, bu kadar net
Roman kalınlığında da yazsan bu haysiyetsiz olduğunuzu değiştirmezz

iki gonulde iki sevda olur demis Nazim hikmet

edebi bir rötusla sizi statünüzden dolayi "es" olarak layik gormeyen

metres olmanizi isteyen bir herife olan sevdanizi ne Nazim ustayi nede "2" numarayi karistirin

adam sana soy isimini vermeye layık görmüyor yatağına layık görüyor:27::27::27::27::27:

Back