nub teorisiiii

Benimkinede bakarmısın rica etsemm
Ay tabii kii dee canım. Allah ilk önce sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Eli-ayağı düzgün olsun. Hayırlı evlatlar olsun inşallah. Canım benim de kızım olacak ve aynı böyleydi, yani şöyle diyim ben sana: Alnı düz, çıkıntısı da yok, kafası da sağda, o yüzden "KIZ" gibi duruyor. Ama herkes'e diyorum. Nub teorisine de fazla güvenmemek lazım? Arkadaşım'da tutmamıştı. Yine de sen cinsiyeti kesinleşti mi yaz lütfen bende merak etmeye başladım

evet kıza benziyor

evet kıza benziyor
Eşim erkek diye umutla bekliyor :) ben kız olduğu için mutluyum ama eşiminde üzülmesini istemiyorum açıkçası.... gerçi kız olunca daha çok seviyorlarmış ama yinede hayallerinde erkek var.... doktor söylesede rahatlasam artık

Bugün başka bi doktora gittim oda kıza benziyo dedi. Onun ultrasonundada böyle çıktı

Eklentiler

• image.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 55
Bugün başka bi doktora gittim oda kıza benziyo dedi. Onun ultrasonundada böyle çıktı
Evet canm bu ultrasondada kiz gibi cikmis.. burdaki arkadaslar kiz senesi diyorlar zaten.. tabi tek tük erkekde var ama sankii 90% kiz..
Seninde daha ilk galiba.. ee ikinciye oglunuz olur belki esinde kiz diye sevmiycekmi sankii :))

Canm benim alninda cikinti oluncadami erkege isaret oluyor? Bilmiyordum bak onu

Pardon alninda cikinti yoksa yazmisim.. alni düz ve kafasi sagda kiza benzyir demissin.. kafa sagdami olunca kiz oluyor? Gerci bu arkadasda iki ultrason resmi yollmais birinde kafa sagda birinde solda

Hadi inşallah canım :)

Pardon alninda cikinti yoksa yazmisim.. alni düz ve kafasi sagda kiza benzyir demissin.. kafa sagdami olunca kiz oluyor? Gerci bu arkadasda iki ultrason resmi yollmais birinde kafa sagda birinde solda

Bem telefondan giriyorum ya bir resmini görmedim. Ama sağda olunca "KIZ" diye biliyorum. Solda olunca "EEKEK" diye biliyorum. Yine de ben bu tahmin işlerine fazla güvenemiyorum. Çünkü benim de her belirtim "ERKEK" diyordu. Ama "KIZIM" olacak hayırlısıyla :)

O zaman bebis soldamiydi senin??
Ben tersini biliyorum sag erkek sol kiz.. ama bende inanmiyorum böyle selyere :)

Valla şimdi baktım da, sağda duruyor kafası.
Cnm kafayla alakasi yok bence.. yani ztn sag sollada alakasi oldugunu sanmiyorum.. solda olup kizi olan sagda oglu olan cok duydum okudum burda.. terside oluyor.. kafa degil bebek vücud olarak soldaysa (ztn solda olunca ultrasonda sagda cikar bebis, seninde sagda diyosun) kiz derler...

Hmm.. Bak bilmiyordum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…