Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Nasıl alabiliriz çok acemiyim bu konuda :KK43:
İğne yapmadan önce kapağını açıp yukarı doğru tutun bi iki kez hafifçe vurun boşluk oluştuğunu görürsünüz şırıngayı yavaş yavaş sıkın o hava boşluğu bitene kadar sonra iğnenizi yapın ben havasını o şekilde alıyorum ama yine de morarma oluşuyor 😔 iğneyi yaptıktan sonra ovalamıyorum sadece peceteyle bastırıyorum

İğne yapmadan önce kapağını açıp yukarı doğru tutun bi iki kez hafifçe vurun boşluk oluştuğunu görürsünüz şırıngayı yavaş yavaş sıkın o hava boşluğu bitene kadar sonra iğnenizi yapın ben havasını o şekilde alıyorum ama yine de morarma oluşuyor 😔 iğneyi yaptıktan sonra ovalamıyorum sadece peceteyle bastırıyorum
Akşam iğnemi yaparken bir de bu şekilde deneyeyim.Teşekkür ederim.

Merhaba kizlar, kan sulandirixi ignesini clexane 4000 doktorunuz test gününe kadar mı kullanın dedi?
O kişiye göre değişiyor canım doktorun nasıl derse o şekilde devam edersin 🌹
Bazılarında sadece coraspin ile doğuma kadar devam ediliyor, bazılarında her ikisi de hem coraspin hem iğne devam ediliyor

Kızlar kan sulandiriciyi ben birkaç gündür koldan yapıyorum. Sonra bacağa geçmeyi planlıyorum. Zaten göbekten başka iğne yapıyoruz o yüzden farkli yerlere yapmak en iyisi

Kızlar kan sulandiriciyi ben birkaç gündür koldan yapıyorum. Sonra bacağa geçmeyi planlıyorum. Zaten göbekten başka iğne yapıyoruz o yüzden farkli yerlere yapmak en iyisi
Senin için uygun yerlerse yap canm ben kola yapamam 🙈 göbek rahat geliyor yapma açısından, ben sadece kan sulandırıcı iğneyi göbekten yapıyorum progestanı kalçadan yaptırıyorum

X