İkiz bebeklerim olacakmış . İkiz anneleri yardım lütfen:(

Ben 13. Hafta ikiz bebeklere hamileyim. 29 yaşındayım. 10. Haftaya kadar tekil sandığımız bebekler ikiz olduğunu öğrendik. Bu duruma hala alışamadım. İnanın bebek isteyen biriydim. 2.5 yıldır evliyiz ama eşimle uzun süredir beraberdik sevgililik dönemimiz uzun sürmüştü okullar yüzünden. Oyüzden evlenincede aile baskıları vs artık çocuk yapalım dedik. Ama ilk hamile olduğumu öğrendiğimde ne sevindim ne üzüldüm. İçimi endişe korku kapladı. Sonra ne olacak cinsiyeti vs derken eşim işten çıkarıldı. Sonra istemedim okadar bekledim . Sıkıntı çekmemek içindedim şimdide işten çıktın aldıralım dedim. Eşim istemedi . Hoş o istesede ben yapamazdım zaten. Biz bunlarla uğraşırken bir de ikiz olduklarono öğrendik. Bu aefer çok üzüldüm. Bir tane olsaydı keşke demeye başladım. Ben nasıl bakıcam nasıl yeticem aileme uzağım. Onlarda bana uzak eşim daha iş bulamado. İlk bebeğim her şeyin tadına varim derken koştur koştur telaşla bir ona bir öbürüne yetişmek zorunda kalacağım. Ev kreşe dönecek sosyal hayatım kısıtlanacak sabrım bitecek nasıl yaparım herkes ikizlerle iki yılı unut yok tek büyütmek imkansız diyor. Kendimi teselli etmeye çalışıyorum sonuçta bunu Allah verdi ben istemedim böylesi hayırmış hakkımda diyorum. Ama gün içinde içimde hep mutsuzluk var ve karamsarlıktan haytımın alt üst olacağı düşüncesinden çıkamıyorum. Tek çocuğum olsa tek başıma onla her yere giderdim ben bile büyütürdüm diyorum. Ama şimdi çok korkuyorum elim kolum bağlı gibi ikiz bebek anneleri benim gibi hissettiniz mi ? Bu hisler geçer mi? Ekonomik olarak çok korkmak gerek mi? Yetişebilir miyim? Sizle dertleşmek istiyorum.
Sizinle birebir tıpatıp aynı duyGuları yaşamışız. :) ikiz olduğunu öğrendiğim günden iki ay boyunca ağlamadığım tek bir günüm olmadı (ailem arkadaşlarım eşim herkes çok destek iken). Sanırım insan bunu yaşıyor bir şok aşaması oluyor. Sorduklarında ikiz derken bile ağlıyordum. şimdi 24. haftadayız ve ben çok alıştım. Size tavsiyem bu süreçte size iyi gelecek destek olacak insanlarla görüşün olumsuzluktan olumsuz yorumlardan uzak durmaya çalışın benim bu çok zamanımı aldı ama bunun Allahın bize bir sürprizi olduğunu düşünün biz bir isterken Rabbim iki verdi ne büyük bir nimet. Allah’ım kimse yaratmasın Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum.

Son düzenleme:
Sizinle birebir tıpatıp aynı duyGuları yaşamışız. :) ikiz olduğunu öğrendiğim günden iki ay boyunca ağlamadığım tek bir günüm olmadı (ailem arkadaşlarım eşim herkes çok destek iken). Sanırım insan bunu yaşıyor bir şok aşaması oluyor. Sorduklarında ikiz derken bile ağlıyordum. şimdi 24. haftadayız ve ben çok alıştım. Size tavsiyem bu süreçte size iyi gelecek destek olacak insanlarla görüşün olumsuzluktan olumsuz yorumlardan uzak durmaya çalışın benim bu çok zamanımı aldı ama bunun Allahın bize bir sürprizi olduğunu düşünün biz bir isterken Rabbim iki verdi ne büyük bir nimet. Allah’ım kimse yaratmasın Allah’ım tüm isteyenlere nasip etsin diye dua ediyorum.
Amin ben de 16 haftadayım aslında şuanı birlikte aynı yoldan geçen biriyle konuşmak isterim bana özelden yazar mısınız ? Konuşalım

X