- 9 Temmuz 2016
- 199
- 106
Tamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum"Erkek" gibi... Belli olunca yine yaz lütfen :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum"Erkek" gibi... Belli olunca yine yaz lütfen :)
Aynen hemde fazlasıyla bide çok ilgisiz hiç sevmiyorum doktorumu :)çok ilginç gerçekten bazı doktorlar kethum oluyor demekki
değiştir doktorunu bence benm doktor hemn tahminini bile sölediAynen hemde fazlasıyla bide çok ilgisiz hiç sevmiyorum doktorumu :)
Yok aslında ben devlete gidiyorum doktorumuda çok seviyorum bu özele sırf eşimi ultrasona alıyolar diye gidiyorum biliyosun devlette almıyolar o yüzden çok umursamıyorum :)değiştir doktorunu bence benm doktor hemn tahminini bile söledi
he anladım canm evet ya devlette almıyorlar ne alakaysa onu da anlamış değilimYok aslında ben devlete gidiyorum doktorumuda çok seviyorum bu özele sırf eşimi ultrasona alıyolar diye gidiyorum biliyosun devlette almıyolar o yüzden çok umursamıyorum :)
Çok saçma gereksiz bi uygulama ben hiç bi şekilde mantıklı bir açıklama getiremiyorum konuya oda da ben yalnız olmama rağmen eşimi almıyolar sakladıkları ne anlamış değilim sanırım mahremiyetim için eşimden koruyolar benihe anladım canm evet ya devlette almıyorlar ne alakaysa onu da anlamış değilim
ayy hakkaten babası sonçta illaki o da görecek yani sanki gizli saklı bişey var devlet bunu bi değiştirse artıkÇok saçma gereksiz bi uygulama ben hiç bi şekilde mantıklı bir açıklama getiremiyorum konuya oda da ben yalnız olmama rağmen eşimi almıyolar sakladıkları ne anlamış değilim sanırım mahremiyetim için eşimden koruyolar beni
Aynen işte sırf ultrason için ben her ay boşuna sevmediğim bi doktora para ödüyorumayy hakkaten babası sonçta illaki o da görecek yani sanki gizli saklı bişey var devlet bunu bi değiştirse artık
hakkaten benm eşim daha hiç görmedi cinsiyeti kesin öğrenmk için özele beraber gitcez bide şu ayrıntılı ultrasonda olur herlde yanımdaAynen işte sırf ultrason için ben her ay boşuna sevmediğim bi doktora para ödüyorum
Yazık yaa nasıl dayandı bu zamana kadar benim eşim hemen görmek istedi ve hep görmek istiyo yani ona kalsa doktor önemli değil yeter ki görsün ben devlete gittiğim günler trip atıyo ben giremiyorum niye gidiyosun diye ama bende devletteki doktorumu çok seviyorum :)hakkaten benm eşim daha hiç görmedi cinsiyeti kesin öğrenmk için özele beraber gitcez bide şu ayrıntılı ultrasonda olur herlde yanımda
benmki çalışıyor canm mecburYazık yaa nasıl dayandı bu zamana kadar benim eşim hemen görmek istedi ve hep görmek istiyo yani ona kalsa doktor önemli değil yeter ki görsün ben devlete gittiğim günler trip atıyo ben giremiyorum niye gidiyosun diye ama bende devletteki doktorumu çok seviyorum :)
Çıkıntı gördümTamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum
Dalga mı geçiyorsunuz ? Benim tahminlerim çoğu kişide tuttu !!! Yaşımın küçük olduğuna bakmayın. Akıl yaşta değil baştadır...Tamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum
Tamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum
Dalga mı geçiyorsunuz ? Benim tahminlerim çoğu kişide tuttu !!! Yaşımın küçük olduğuna bakmayın. Akıl yaşta değil baştadır...
Canim banada yorum lutfen
Benim bebegim ne :)
İnşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin dualarım seninleresime bakınca ilk içimden geçen kız dı
dogru tahmın etmişim allah saglıkla kucaguna almanı nasip etisn
bizede dua et ne olur , benım kızımada bir kardeş olsun inşallah