Bunları bana mı yazdın sen? pardon ama dalga geçtiğimi nerden çıkardın?Dalga mı geçiyorsunuz ? Benim tahminlerim çoğu kişide tuttu !!! Yaşımın küçük olduğuna bakmayın. Akıl yaşta değil baştadır...
Bufe 3lü taramanın sadece ultrasonuna girdim kan vermedim vermiycemde doktor ben sormadan hemen erkek dedi bunu söyleyen üçüncü doktor 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonda bakılacak yine erkek denilirse alışverişe başlamayı düşünüyorum :) sanada erkek demişler çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah :) o kadar kız hissettin ama insan bazen yanılıyo bende başta erkek hissettim ama şuan yanlış bakıyolar gibi geliyo bebeğime 3 doktorun erkek demesine rağmen kız hissediyorum :)benmki çalışıyor canm mecbur
hayırlı olsun canm evet hayırlısı valla erkek olacak bnmki de ben 3lü yaptrmk istemyrm yaaBufe 3lü taramanın sadece ultrasonuna girdim kan vermedim vermiycemde doktor ben sormadan hemen erkek dedi bunu söyleyen üçüncü doktor 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonda bakılacak yine erkek denilirse alışverişe başlamayı düşünüyorum :) sanada erkek demişler çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah :) o kadar kız hissettin ama insan bazen yanılıyo bende başta erkek hissettim ama şuan yanlış bakıyolar gibi geliyo bebeğime 3 doktorun erkek demesine rağmen kız hissediyorum :)
Doktorum kafa karıştırmaktan başka bişey değil gerek yok dedi hem 3lü hem 4lühayırlı olsun canm evet hayırlısı valla erkek olacak bnmki de ben 3lü yaptrmk istemyrm yaa
ya tabi cnm ne gerk var ikli yapıldı işte yeterDoktorum kafa karıştırmaktan başka bişey değil gerek yok dedi hem 3lü hem 4lü
Aynen öyle :) göbüşün çıktı mıya tabi cnm ne gerk var ikli yapıldı işte yeter
artk belli oluyo evet sennAynen öyle :) göbüşün çıktı mı
Sivri mi duruyo peki benimki yanlarda çıktı göbüşte sadece sivri göbek değil yani işte bu yanıltıyo beni yoksa göbüşüm oldukça belirgin :)artk belli oluyo evet senn
sivri büyüyo cnmSivri mi duruyo peki benimki yanlarda çıktı göbüşte sadece sivri göbek değil yani işte bu yanıltıyo beni yoksa göbüşüm oldukça belirgin :)
Yani yanlarında bi büyüme yok öyle mi :) bak sana fotoğraf atcam benim göbeğime bak anlar mısın göbek şeklinden?sivri büyüyo cnm
sivri büyüyo cnm
sivri büyüyo cnm
Baksana hiç sivri bi göbek değil işte bundan dolayı kız mı acaba diyorum çünkü bu zamana kadar ben hep erkeklerin sivri kızların geniş olduğuna şahit oldum ama 3 doktor erkek diyo üstelik erken tahmin değil iki doktor 15 haftalıkken erkek dedi biri de 17 haftalıkkensivri büyüyo cnm
bnmde böle cnmm amaaBaksana hiç sivri bi göbek değil işte bundan dolayı kız mı acaba diyorum çünkü bu zamana kadar ben hep erkeklerin sivri kızların geniş olduğuna şahit oldum ama 3 doktor erkek diyo üstelik erken tahmin değil iki doktor 15 haftalıkken erkek dedi biri de 17 haftalıkken
Bu göbek sivri değil ki :) benim yanlarımda doldu öyle dimdik karşıya gitmedi göbek bak şimdi tekrar fikrimi karıştırdınbnmde böle cnmm amaa
4 kilo aldımm yanlrdan illa kilo alırsın ama erk olunca alttan büyüyo sivri derkenBu göbek sivri değil ki :) benim yanlarımda doldu öyle dimdik karşıya gitmedi göbek bak şimdi tekrar fikrimi karıştırdınsen tam kaç haftalıksın bide kaç kilo aldın :)
Aa benimde göbegim böYle cogu kisi diyo icimizden erkek geciyo ama bende kizim olacagini hissediyorum. 4 aylik olduk daha 11 gunumuz var randevuya bakalim doktor ne diyecek :)