nub teorisiiii

IMG_9629.JPG

Kizlar bizede yorum yaparsaniz seviniriz :)

benmki çalışıyor canm mecbur
Bufe 3lü taramanın sadece ultrasonuna girdim kan vermedim vermiycemde doktor ben sormadan hemen erkek dedi bunu söyleyen üçüncü doktor 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonda bakılacak yine erkek denilirse alışverişe başlamayı düşünüyorum :) sanada erkek demişler çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah :) o kadar kız hissettin ama insan bazen yanılıyo bende başta erkek hissettim ama şuan yanlış bakıyolar gibi geliyo bebeğime 3 doktorun erkek demesine rağmen kız hissediyorum :)

Bufe 3lü taramanın sadece ultrasonuna girdim kan vermedim vermiycemde doktor ben sormadan hemen erkek dedi bunu söyleyen üçüncü doktor 10 gün sonra ayrıntılı ultrasonda bakılacak yine erkek denilirse alışverişe başlamayı düşünüyorum :) sanada erkek demişler çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah :) o kadar kız hissettin ama insan bazen yanılıyo bende başta erkek hissettim ama şuan yanlış bakıyolar gibi geliyo bebeğime 3 doktorun erkek demesine rağmen kız hissediyorum :)
hayırlı olsun canm evet hayırlısı valla erkek olacak bnmki de ben 3lü yaptrmk istemyrm yaa

Ben hastaneye gittiğimde kadınların göbek şekline göre bebeğiniz kız dimi yada erkek dimi diye soruyorum daha hiç birinde bile yanılmadım hep doğru tahmin ettim şuan kendi göbüşüme bakıyorum kız göbüşü ama doktorlar erkek diyo yanlış anlama erkek istemediğim için falan değil sağlıklı olması herşeyden önemli ama göbüşüm kız diyo doktorlar erkek :)

sivri büyüyo cnm
Baksana hiç sivri bi göbek değil işte bundan dolayı kız mı acaba diyorum çünkü bu zamana kadar ben hep erkeklerin sivri kızların geniş olduğuna şahit oldum ama 3 doktor erkek diyo üstelik erken tahmin değil iki doktor 15 haftalıkken erkek dedi biri de 17 haftalıkken

Baksana hiç sivri bi göbek değil işte bundan dolayı kız mı acaba diyorum çünkü bu zamana kadar ben hep erkeklerin sivri kızların geniş olduğuna şahit oldum ama 3 doktor erkek diyo üstelik erken tahmin değil iki doktor 15 haftalıkken erkek dedi biri de 17 haftalıkken
bnmde böle cnmm amaa

Bu göbek sivri değil ki :) benim yanlarımda doldu öyle dimdik karşıya gitmedi göbek bak şimdi tekrar fikrimi karıştırdın :KK70: sen tam kaç haftalıksın bide kaç kilo aldın :)
4 kilo aldımm yanlrdan illa kilo alırsın ama erk olunca alttan büyüyo sivri derken

Benim kızımda tam bir basket topu öne doğru sivriydi gören oğlan mı diyordu :-) ama kızım olduuu . Kişiden kişiye değişiyor

X