İnşallah o da iyi çıkar sende haber ver bana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallahiyi yapmışssın ben ense kalınlığın öğrendim normalmiş sonuçta cuma çıkcak salı günü öğrencem bakalm bi daha bende yaptırmıycam annelerimiz doktoraa bile gitmeden doğum yaptı hiçbirimize bişey olmadı
sorun çıkacaığını sanmıyorum bişey çıksada aldırmam çocuğumu doktorlara güvenemiyrm pekİnşallah o da iyi çıkar sende haber ver bana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah
Çok tiksindim hamilelikten önce deli gibi çikolata yerdim yani gece uykudan uyanır yerdim hamilelikten sonra görmeye bile tahammül edemiyorumgitmeden önce çikolata ye gösterir o zamn :))
Bişey çıkmayacağını düşünmen çok iyi ben sonuçları doktora gösterene kadar panik yaptım :) kaç yaşındasınsorun çıkacaığını sanmıyorum bişey çıksada aldırmam çocuğumu doktorlara güvenemiyrm pek
25 yaşındayım bilmem içim rahat ben ense kalınlığını gördükten sonra rahatladım down sendromlu çocukların ense kalınlığı yüksek oluyormuş .. cinsiyet için çikolata yersen çocuk hareketleniyor gösteriyor o zamn dier durumda göstermeme ihtimali çok yüksekBişey çıkmayacağını düşünmen çok iyi ben sonuçları doktora gösterene kadar panik yaptım :) kaç yaşındasın
ama baya da olmuş senn genelde 16.haftada cinsiyet net belli olur derler sen 17.haftadasn belli olur die düşünyrmBen iki doktora gittim bi gün birine ertesi gün diğerine ikiside erkeğe benziyo dedi yani hareket sıkıntımız yoktu kıpır kıpırdı minik kuzum ama ikiside benziyo dedi net konuşmadı belki ondan aklıma kız fikri düştü bilmiyorum ama pazartesi günü ısrarla sorcam
Doktorlar erkeğe benziyo dedikleri zaman 15 haftalıktı şuan 16 haftalık işte bidahaki ultrasonda 17 haftalık olacak inşallah ama bence 15 hafta bile yeterli cinsiyeti söylemek için öyle değil mi 13 haftalıkken net söyleyen doktorlar var :)ama baya da olmuş senn genelde 16.haftada cinsiyet net belli olur derler sen 17.haftadasn belli olur die düşünyrm
aynen öle sölyorlar sennkni kesin sölemeleri gerkyrduDoktorlar erkeğe benziyo dedikleri zaman 15 haftalıktı şuan 16 haftalık işte bidahaki ultrasonda 17 haftalık olacak inşallah ama bence 15 hafta bile yeterli cinsiyeti söylemek için öyle değil mi 13 haftalıkken net söyleyen doktorlar var :)
Evet cnm kız, senın tahmının doğru çıktı yani bir de oğlum vardı önce sağlıklısı tabii ama gönlümden geçen kızdıCinsiyet belli oldu mu merak ettim
Belli oldu kızım olcak :)bencede kız bu
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bana da tabiiEvet cnm kız, senın tahmının doğru çıktı yani bir de oğlum vardı önce sağlıklısı tabii ama gönlümden geçen kızdı
çok sevindim canım hayırlı olsun :)Belli oldu kızım olcak :)
Amin cnmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bana da tabii
Belli oldu kızım olcak :)
Söylemedi üstelik cinsiyet için geldim deyince daha bakmadan çok zor dedi :)aynen öle sölyorlar sennkni kesin sölemeleri gerkyrdu
çok ilginç gerçekten bazı doktorlar kethum oluyor demekkiSöylemedi üstelik cinsiyet için geldim deyince daha bakmadan çok zor dedi :)
Tamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum"Erkek" gibi... Belli olunca yine yaz lütfen :)
Tamam canım yazarım nasıl erkeğe benzettin söyler misin bakmak istiyorum"Erkek" gibi... Belli olunca yine yaz lütfen :)