Nub teorisi denen bişey var cinsiyet tahmini yapılıyor benim bebis uyuduğu için cinsiyetini göremedik. Teori den anlayan varsa yorum yapar diye yorum bekliyorum :)Ne yorumu bekliosunuz anlayamadım
Genital bolge çıkmamış bacağı engellemiş resimde ama kafa yapısı çıkıntılı olunca erkek diyorlar.Anlayanlar yorumlayabilir mi
Uyuyordu valla benimki sevmediğim halde o kadar çikolata yedim ama uykusundan kalkmadi bacaklarida sıkı sıkı kapattığı için doktor kız olabilir dedi :)ben de erkeğe benzettim =) hayırlısı olsun inşallah, num teorisinde bacaklarının arasındaki çıkıntı popo kısmıyla paralel olduğu zaman kız, yukarı doğru olduğu zaman erkek oluyor, bana biraz yukarı doğru gibi göründü, doktorunuz da bir tahminde bulunmuştur mutlaka,o ne dedi
Sağol canım cevap için ilk olduğu için cinsiyet gözetmiyorum ama bacaklarını açmadığı için çok merak ettimGenital bolge çıkmamış bacağı engellemiş resimde ama kafa yapısı çıkıntılı olunca erkek diyorlar.
Benimki de göstermemişti bağdaş kurmuştu. Edepli bir erkek olacak amaUyuyordu valla benimki sevmediğim halde o kadar çikolata yedim ama uykusundan kalkmadi bacaklarida sıkı sıkı kapattığı için doktor kız olabilir dedi :)
Maşallah Rabbim kucağına almayi nasip etsin ablamin oğluda kapatmis böyle hep kız dediler 20.haftada erkek olduğu anlasilmistiBenimki de göstermemişti bağdaş kurmuştu. Edepli bir erkek olacak ama
13+3 bugünkaçıncı haftadasınız
Normalde 12. Haftada doktorun görmesi gerekirdi. 13 + larda göremediyse baska doktora gidip öğrenebilirsiniz13+3 bugün
Bebek uyuduğu için göremedi bacaklariyla sıkı sıkı kapatmisti malesef :/Normalde 12. Haftada doktorun görmesi gerekirdi. 13 + larda göremediyse baska doktora gidip öğrenebilirsiniz
Uyuyordu valla benimki sevmediğim halde o kadar çikolata yedim ama uykusundan kalkmadi bacaklarida sıkı sıkı kapattığı için doktor kız olabilir dedi :)
Amin inşallah canım Allah razı olsunhayırlısı olsun inşallah canım, hiç fark etmez bence , ikisinin de ayrı güzellikleri var =) Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bizim nub nedir acabaEki Görüntüle 1888588
yanlış görüyorsam düzelt lütfen , yukarı doğru kaldırdığı bacakları değil mi? eğer öyleyse onun altında ufak bir çıkıntı var ve popoyla paralel görünüyor yani kıza benziyor bu minnoş :)