belli olmuyo işte bnde mesela ikli test için ölçüm yaparken çekilmiş fotoları var orda çok net görünüyo öle bi resim olsa daha net konuşulabilirDoktor da senin gibi erkeğe benziyo dedi ama net konuşmadı
resmi yakınlaştırmış ve ters çekmiş sanırım ben görüyorum bak şöle popo aşağıya yakınsa yani açısı yukarı doğru değilse kız diyrlr banada bugn doktor kıza benziyo dedi resimlerine baktım poposu yere daha yakın düz gibi duruyoAyın 7sinde tekrar ultrasona gidicem daha önce hep erkek hissettim doktor erkeğe benziyo dedikten sonra kız hissettim 15 haftalık ultrasonda kesinlikle kız diyebilecek ne gördün söyler misin ben de bakayım ben o fotoda bebek bile göremiyorum :)
tabiki yine de bilemem allah gönlüne göre versin inşAyın 7sinde tekrar ultrasona gidicem daha önce hep erkek hissettim doktor erkeğe benziyo dedikten sonra kız hissettim 15 haftalık ultrasonda kesinlikle kız diyebilecek ne gördün söyler misin ben de bakayım ben o fotoda bebek bile göremiyorum :)
Benim ikili test devlet hastanesinde yapıldı çok parlatmış hiç bişey görünmüyo bide sadece ensesi varbelli olmuyo işte bnde mesela ikli test için ölçüm yaparken çekilmiş fotoları var orda çok net görünüyo öle bi resim olsa daha net konuşulabilir
hımm ben özelde yaptrdım devletteki doktorum yönlendirdi herşeyi çok net görüniyor ordan bende kız oalcağını anladm bugn doktor söledkten sonraBenim ikili test devlet hastanesinde yapıldı çok parlatmış hiç bişey görünmüyo bide sadece ensesi var
Yaaa anladım o zaman kıza mı benziyo diyosun :) sen kaç haftalıksınresmi yakınlaştırmış ve ters çekmiş sanırım ben görüyorum bak şöle popo aşağıya yakınsa yani açısı yukarı doğru değilse kız diyrlr banada bugn doktor kıza benziyo dedi resimlerine baktım poposu yere daha yakın düz gibi duruyo
yarın 13 hafta doluyo tam anlamıyla ikinci resimde kıza çok benzettim bi de benm mesela dier tüm testlerde çin rus kan yenileme yüzük faln hepsinde kız çıktı onları denednmi hiçYaaa anladım o zaman kıza mı benziyo diyosun :) sen kaç haftalıksın
Bi tek yüzüğü denemedim diğerleri hep kız ama doktor erkeğe benzettiyarın 13 hafta doluyo tam anlamıyla ikinci resimde kıza çok benzettim bi de benm mesela dier tüm testlerde çin rus kan yenileme yüzük faln hepsinde kız çıktı onları denednmi hiç
yaptırcam bi zararı yokmuş onların ama şöle bişey var benm ark a down sendromlu olcak dediler çocuk sapasağlam doğdu yanıltıcı olabiliyor çok takılmamk lazım bi tek şeker yüklemesi yaptırmıycam çocuk şeker hastası oluyrmuşBide 3lü ve 4lü yaptırcak mısınız
doktorlar kordon bağıyla karıştırabiliyorlar ilk gördüklerinde değişme ihtimali çok yüksekBi tek yüzüğü denemedim diğerleri hep kız ama doktor erkeğe benzetti
Ben sadece ikili taramayı yaptırdım doktorum diğerlerini ultrasonda takip edeceğini söyledi hiç birini yaptırmak istemiyo aslında bende istemiyorum çünkü aynısını benim arkadaşlarım yaşadı biri aylarca ağladı diğerinin kocası aldırmaya zorladı her gün kavga ettiler ama ikisininde kızı gayet sağlıklı doğduyaptırcam bi zararı yokmuş onların ama şöle bişey var benm ark a down sendromlu olcak dediler çocuk sapasağlam doğdu yanıltıcı olabiliyor çok takılmamk lazım bi tek şeker yüklemesi yaptırmıycam çocuk şeker hastası oluyrmuş
aynen öle bende belki yaptırmam üçlüyü ikliyi bilmiyrdm yaptırdım bilsem onu da yaptırmazdm çk gereksiz yanlş bilgi verip insanları mahvediyorlarBen sadece ikili taramayı yaptırdım doktorum diğerlerini ultrasonda takip edeceğini söyledi hiç birini yaptırmak istemiyo aslında bende istemiyorum çünkü aynısını benim arkadaşlarım yaşadı biri aylarca ağladı diğerinin kocası aldırmaya zorladı her gün kavga ettiler ama ikisininde kızı gayet sağlıklı doğdu
Aslında gönlümde kız vardı ama doktor erkek deyince üzülmedim sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi önemli değil ismini bile koyduk minik oğlumuza :) ama 1 haftadır içimdeki ses kız diyo hayırlısı artık :)doktorlar kordon bağıyla karıştırabiliyorlar ilk gördüklerinde değişme ihtimali çok yüksek
içine doğan da olur derler tabiki öle bu sadece merk insandaki inş gönlüne göre verir cnm haber ver ama bana da merk ederm :)Aslında gönlümde kız vardı ama doktor erkek deyince üzülmedim sağlıklı ve hayırlı olsun da gerisi önemli değil ismini bile koyduk minik oğlumuza :) ama 1 haftadır içimdeki ses kız diyo hayırlısı artık :)
İkiliyi yaptırdım sonuçları iyiydi ama diğerleri yaptırmak istemiyorum doktor da gerek yok deyince işime geldi doğrusu :)aynen öle bende belki yaptırmam üçlüyü ikliyi bilmiyrdm yaptırdım bilsem onu da yaptırmazdm çk gereksiz yanlş bilgi verip insanları mahvediyorlar
iyi yapmışssın ben ense kalınlığın öğrendim normalmiş sonuçta cuma çıkcak salı günü öğrencem bakalm bi daha bende yaptırmıycam annelerimiz doktoraa bile gitmeden doğum yaptı hiçbirimize bişey olmadıİkiliyi yaptırdım sonuçları iyiydi ama diğerleri yaptırmak istemiyorum doktor da gerek yok deyince işime geldi doğrusu :)
Hiç merak etme pazartesi günü hastaneden çıkar çıkmaz yazarım ve fotoğraf atarım 17 haftamızı doldurmuş olcaz bakalım net konuşacak mı doktor :)içine doğan da olur derler tabiki öle bu sadece merk insandaki inş gönlüne göre verir cnm haber ver ama bana da merk ederm :)
gitmeden önce çikolata ye gösterir o zamn :))Hiç merak etme pazartesi günü hastaneden çıkar çıkmaz yazarım ve fotoğraf atarım 17 haftamızı doldurmuş olcaz bakalım net konuşacak mı doktor :)