nub teorisiiii

iyi yapmışssın ben ense kalınlığın öğrendim normalmiş sonuçta cuma çıkcak salı günü öğrencem bakalm bi daha bende yaptırmıycam annelerimiz doktoraa bile gitmeden doğum yaptı hiçbirimize bişey olmadı
İnşallah o da iyi çıkar sende haber ver bana Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

sorun çıkacaığını sanmıyorum bişey çıksada aldırmam çocuğumu doktorlara güvenemiyrm pek
Bişey çıkmayacağını düşünmen çok iyi ben sonuçları doktora gösterene kadar panik yaptım :) kaç yaşındasın

Bişey çıkmayacağını düşünmen çok iyi ben sonuçları doktora gösterene kadar panik yaptım :) kaç yaşındasın
25 yaşındayım bilmem içim rahat ben ense kalınlığını gördükten sonra rahatladım down sendromlu çocukların ense kalınlığı yüksek oluyormuş .. cinsiyet için çikolata yersen çocuk hareketleniyor gösteriyor o zamn dier durumda göstermeme ihtimali çok yüksek

Ben iki doktora gittim bi gün birine ertesi gün diğerine ikiside erkeğe benziyo dedi yani hareket sıkıntımız yoktu kıpır kıpırdı minik kuzum ama ikiside benziyo dedi net konuşmadı belki ondan aklıma kız fikri düştü bilmiyorum ama pazartesi günü ısrarla sorcam :KK70:

Ben iki doktora gittim bi gün birine ertesi gün diğerine ikiside erkeğe benziyo dedi yani hareket sıkıntımız yoktu kıpır kıpırdı minik kuzum ama ikiside benziyo dedi net konuşmadı belki ondan aklıma kız fikri düştü bilmiyorum ama pazartesi günü ısrarla sorcam :KK70:
ama baya da olmuş senn genelde 16.haftada cinsiyet net belli olur derler sen 17.haftadasn belli olur die düşünyrm

ama baya da olmuş senn genelde 16.haftada cinsiyet net belli olur derler sen 17.haftadasn belli olur die düşünyrm
Doktorlar erkeğe benziyo dedikleri zaman 15 haftalıktı şuan 16 haftalık işte bidahaki ultrasonda 17 haftalık olacak inşallah ama bence 15 hafta bile yeterli cinsiyeti söylemek için öyle değil mi 13 haftalıkken net söyleyen doktorlar var :)

Doktorlar erkeğe benziyo dedikleri zaman 15 haftalıktı şuan 16 haftalık işte bidahaki ultrasonda 17 haftalık olacak inşallah ama bence 15 hafta bile yeterli cinsiyeti söylemek için öyle değil mi 13 haftalıkken net söyleyen doktorlar var :)
aynen öle sölyorlar sennkni kesin sölemeleri gerkyrdu

X