Bacakları kesmiş ama sanki çıkıntı paralel gibi.kıza benziyorBir yorum da ben alabilirmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bacakları kesmiş ama sanki çıkıntı paralel gibi.kıza benziyorBir yorum da ben alabilirmiyim
Bacakları kesmiş ama sanki çıkıntı paralel gibi.kıza benziyor
Eki Görüntüle 1888722 Evet cnm bacaklar yukarda bunuda videoda. Cektim anlarsin diye
evet canım ben yine kız diyorum =)
Canim.doktor bana %80 erkek ama kordonda olabilir dedi renkli usgde evet onundeki kordon pipi olarak gosterdigi sey usgyi cevirdikce uzun bir cizgi oluyor ben pipi olduguna inanmiyorum bi yerdede bos bi yerdede pipo gibi duruyo o uzanti anlamadm gitti ruyalarimda kiz goruyorum kiz hissediyorum bakalim 29unda 2li taramam var baska bi doktorda o ne diycek cok merak ediyorum Eki Görüntüle 1889113 Eki Görüntüle 1889114 Eki Görüntüle 1889122
Canim.doktor bana %80 erkek ama kordonda olabilir dedi renkli usgde evet onundeki kordon pipi olarak gosterdigi sey usgyi cevirdikce uzun bir cizgi oluyor ben pipi olduguna inanmiyorum bi yerdede bos bi yerdede pipo gibi duruyo o uzanti anlamadm gitti ruyalarimda kiz goruyorum kiz hissediyorum bakalim 29unda 2li taramam var baska bi doktorda o ne diycek cok merak ediyorum Eki Görüntüle 1889113 Eki Görüntüle 1889114 Eki Görüntüle 1889122
bencede kız buAnlayanlar yorumlayabilir mi
Cinsiyet belli oldu mu merak ettimAy hayırlısı çok merak içindeyim gerçekten çok teşekkürler yorumunuz için
erk bu bence
Ama yukarı bi çıkıntı göremiyorum ben nasıl anladınız acaba :)erk bu bence
bebeğin poposunun eğim açısından anlaşılıyo tabiki kesin değil bnde okuduğum kadarıyla biliyorumAma yukarı bi çıkıntı göremiyorum ben nasıl anladınız acaba :)
bu resim daha mı yeni
Buda 15 haftalık fotosu ben bu ultrasonda çok korktum bebeği göremiyorum düşük mü diye doktora sordum o da şu kafası şu bacağı falan diye anlattı ama hâlâ göremiyorum burda bebek görüyo musun
evet görüyorum bebeği burda daha net ve kesinlkle kız diyebilirim diğerinde küçük olduğu için herlde erk gibi görnyrduBuda 15 haftalık fotosu ben bu ultrasonda çok korktum bebeği göremiyorum düşük mü diye doktora sordum o da şu kafası şu bacağı falan diye anlattı ama hâlâ göremiyorum burda bebek görüyo musun