nub teorisiiii

evet canım ben yine kız diyorum =)

Canim.doktor bana %80 erkek ama kordonda olabilir dedi renkli usgde evet onundeki kordon pipi olarak gosterdigi sey usgyi cevirdikce uzun bir cizgi oluyor ben pipi olduguna inanmiyorum bi yerdede bos bi yerdede pipo gibi duruyo o uzanti anlamadm gitti ruyalarimda kiz goruyorum kiz hissediyorum bakalim 29unda 2li taramam var baska bi doktorda o ne diycek cok merak ediyorum
Screenshot_20160924-173437.png
Screenshot_20160924-173432.png
Screenshot_20160923-013945.png

Canim.doktor bana %80 erkek ama kordonda olabilir dedi renkli usgde evet onundeki kordon pipi olarak gosterdigi sey usgyi cevirdikce uzun bir cizgi oluyor ben pipi olduguna inanmiyorum bi yerdede bos bi yerdede pipo gibi duruyo o uzanti anlamadm gitti ruyalarimda kiz goruyorum kiz hissediyorum bakalim 29unda 2li taramam var baska bi doktorda o ne diycek cok merak ediyorum Eki Görüntüle 1889113 Eki Görüntüle 1889114 Eki Görüntüle 1889122

hayrlısı olsun inşallah canım, bizi de haberdar et burdan, ben de merak ettim valla şimdi

12 haftadyım cinsiyet tahmını yapablrmısız :)

Eklentiler

• IMG_9879.JPG
    IMG_9879.JPG
    38,9 KB · Görüntüleme: 78
Buda 15 haftalık fotosu ben bu ultrasonda çok korktum bebeği göremiyorum düşük mü diye doktora sordum o da şu kafası şu bacağı falan diye anlattı ama hâlâ göremiyorum burda bebek görüyo musun
evet görüyorum bebeği burda daha net ve kesinlkle kız diyebilirim diğerinde küçük olduğu için herlde erk gibi görnyrdu

Ama doktor 15 haftalık ultrasonda büyük ihtimal erkek dedi son 1 haftadır ben kız hissediyorum

X