Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

İyi akşamlar hanımlar 💐 transfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah 🤲
Pozitif görenler sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲

Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende 🥺
Ben kullanıyorum günde 1 tane..şuan göbeğim morluk içinde..diğer iğnelerin de kızarıklıkları ve izleri var :KK43:

İyi akşamlar hanımlar 💐 transfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah 🤲
Pozitif görenler sağlıkla kucağına alır inşallah 🤲

Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende 🥺
Merhaba bende kansulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten eşim uyguluyor. Öncesinde biraz buz uygulaması yapıyorum acıyı biraz olsun azaltıyor.

Amin inşallah ben enox 4000 0.4 kullanıyorum çok şükür pozitif sonuç aldım allah bu yolda mücadele eden herkese pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
Bnde 0.6 lık oksapar kullanıyorum çok yakıyor 🥺
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 bizlere de dua edin İnşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz 🤲

Ben kullanıyorum günde 1 tane..şuan göbeğim morluk içinde..diğer iğnelerin de kızarıklıkları ve izleri var :KK43:
İğneyi yaptırdığınızda çok bastırmayın ve oynamayın o yerle o şekilde daha çok morluk oluşuyormuş 😊 aynı durum bende de var ilk yaptığım morardı fakat 2 ve üçüncü iğnede olmadı şimdilik ovalamıyorum iğneyi vurduktan sonra.

Ben embriyolog idil bozkurtun egitimine katıldım yumurta kalitesini artırmak ıcın.önerileri işe yarıyor bence,tüm beslenme seklını düzeltip gereklı vitamınlerı de aldıgınızda yumurta kalitesinde olumlu yansımalarını görebiliyoruz.

Gerçi benden en son 5 yumurta alındı ama 5.güne 1 tane gelmişti.
Beslenmede sorun yok hayat şartlarımdada sorun yok benim kaliteyi yaşa bağladılar maalesef. Şimdi takviye kullanıyorum merkez değiştirdim bakalım bu sefer nasıl olacak

Hiç bir belirtim olmadı..Sanki hiç tedavi görmemiş gibiyim..
Ya bende ilk gunden beri öyleyim sanki tedavi görmemiş gibiyim.. kasık da hafif batma oldu ama çok değil göğüslerim ağrıyor onu da ilaçlara bağlıyorum. Sadece bu gece pek uyuyamadım bacaklarım sızlıyor ağrıyordu. Karın ağrısı fln hiç yok ztn.

Ya bende ilk gunden beri öyleyim sanki tedavi görmemiş gibiyim.. kasık da hafif batma oldu ama çok değil göğüslerim ağrıyor onu da ilaçlara bağlıyorum. Sadece bu gece pek uyuyamadım bacaklarım sızlıyor ağrıyordu. Karın ağrısı fln hiç yok ztn.
Transferin kaçıncı günündesiniz? test gününüz ne zamandı

X