- 19 Eylül 2019
- 58
- 26
- 30
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Hayırlı olsunKızlar sonucum 245 çıktı doktorla görüşeceğiz bakalım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsunKızlar sonucum 245 çıktı doktorla görüşeceğiz bakalım .
Çok teşekkür ederim insallah Allahım tamamına erdirirAllah tamamını erdirsin sağlıkla kucağına alırsın inş emeklerin sonunda karşılığını vermiştir
Hayırlı olsunKızlar transferimin 11.günü bugün. 1 adet 5. Gün embriyosu sabah kan verdim 156 cıktı.sizce nasıl bir değer
Ben kullanıyorum günde 1 tane..şuan göbeğim morluk içinde..diğer iğnelerin de kızarıklıkları ve izleri varİyi akşamlar hanımlar transfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah
Pozitif görenler sağlıkla kucağına alır inşallah
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende
Merhaba bende kansulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten eşim uyguluyor. Öncesinde biraz buz uygulaması yapıyorum acıyı biraz olsun azaltıyor.İyi akşamlar hanımlar transfer olanlar hayırlı haberler alır inşallah
Pozitif görenler sağlıkla kucağına alır inşallah
Aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı göbekte morarma oluyor mu , çok yakıyor ya morartı oluyor bende
Kaçlık kullanıyorsun ben kendim yapıyorum iğneyi yakıyorMerhaba bende kansulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten eşim uyguluyor. Öncesinde biraz buz uygulaması yapıyorum acıyı biraz olsun azaltıyor.
Sonu güzel olsun inşallah katlanırızBen kullanıyorum günde 1 tane..şuan göbeğim morluk içinde..diğer iğnelerin de kızarıklıkları ve izleri var
Bu arada benim de test günüm yarın :) İnşallah hayırlı haberler alacağızSonu güzel olsun inşallah katlanırız
Amin inşallah ben enox 4000 0.4 kullanıyorum çok şükür pozitif sonuç aldım allah bu yolda mücadele eden herkese pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallahSonu güzel olsun inşallah katlanırız
Bnde 0.6 lık oksapar kullanıyorum çok yakıyorAmin inşallah ben enox 4000 0.4 kullanıyorum çok şükür pozitif sonuç aldım allah bu yolda mücadele eden herkese pozitif sonuçlar almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımBu arada benim de test günüm yarın :) İnşallah hayırlı haberler alacağız
Merhaba, inşallah hayırlı haberler alırsınız belirtileriniz var mı?Bu arada benim de test günüm yarın :) İnşallah hayırlı haberler alacağız
Hiç bir belirtim olmadı..Sanki hiç tedavi görmemiş gibiyim..Merhaba, inşallah hayırlı haberler alırsınız belirtileriniz var mı?
İğneyi yaptırdığınızda çok bastırmayın ve oynamayın o yerle o şekilde daha çok morluk oluşuyormuş aynı durum bende de var ilk yaptığım morardı fakat 2 ve üçüncü iğnede olmadı şimdilik ovalamıyorum iğneyi vurduktan sonra.Ben kullanıyorum günde 1 tane..şuan göbeğim morluk içinde..diğer iğnelerin de kızarıklıkları ve izleri var
Beslenmede sorun yok hayat şartlarımdada sorun yok benim kaliteyi yaşa bağladılar maalesef. Şimdi takviye kullanıyorum merkez değiştirdim bakalım bu sefer nasıl olacakBen embriyolog idil bozkurtun egitimine katıldım yumurta kalitesini artırmak ıcın.önerileri işe yarıyor bence,tüm beslenme seklını düzeltip gereklı vitamınlerı de aldıgınızda yumurta kalitesinde olumlu yansımalarını görebiliyoruz.
Gerçi benden en son 5 yumurta alındı ama 5.güne 1 tane gelmişti.
Ya bende ilk gunden beri öyleyim sanki tedavi görmemiş gibiyim.. kasık da hafif batma oldu ama çok değil göğüslerim ağrıyor onu da ilaçlara bağlıyorum. Sadece bu gece pek uyuyamadım bacaklarım sızlıyor ağrıyordu. Karın ağrısı fln hiç yok ztn.Hiç bir belirtim olmadı..Sanki hiç tedavi görmemiş gibiyim..
Transferin kaçıncı günündesiniz? test gününüz ne zamandıYa bende ilk gunden beri öyleyim sanki tedavi görmemiş gibiyim.. kasık da hafif batma oldu ama çok değil göğüslerim ağrıyor onu da ilaçlara bağlıyorum. Sadece bu gece pek uyuyamadım bacaklarım sızlıyor ağrıyordu. Karın ağrısı fln hiç yok ztn.
Havasını almanız lazım kızlar bana Hemşire havanın morluk yaptığını söylemiştiBen kullanıyorum günde 1 tane..şuan göbeğim morluk içinde..diğer iğnelerin de kızarıklıkları ve izleri var
Nasıl alabiliriz çok acemiyim bu konudaHavasını almanız lazım kızlar bana Hemşire havanın morluk yaptığını söylemişti
Ben havasını alıyorum yine de morluk oluşuyorHavasını almanız lazım kızlar bana Hemşire havanın morluk yaptığını söylemişti