Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sehirfirsati.com buradan alışveriş yapan var mı
kredi kartı numarasını veriyorsun ya çok tedirgin oluyorum ben
lazer ve kavitasyon almayı düşünüyorum ama muallaktayım
kredi kartı numarasını veriyorsun ya çok tedirgin oluyorum ben
sanal kartı olan kim varki sanal kartı nasıl oluşturucam birde ona para mı veriyoruz
canım arkadaşların dediği gibi sanal kart kullanabilirsin ama ben ordaki indirimleri aceleyle yakaladığım için son dakikalarda, sanalla uğraşmadan almıştım aldıklarımı..kredi kartı numarasını veriyorsun ya çok tedirgin oluyorum ben
kartın hangi bankaya aitse net üzerinden oluşturabiliyorsun..sanal kartı olan kim varki sanal kartı nasıl oluşturucam birde ona para mı veriyoruz
kavitasyon değil de lazer almıştım..temiz bir yer..kavitasyon nerede var ? benim gittiğim yerse baya güzel temiz bir mekan tavsiye edebilirim lazer için kendi gittiğim yeri..şehirfırsatıntan kavistasyon ala oldumu hiç
şehirfırsatıntan kavistasyon ala oldumu hiç
ben sehir fırsatından aldım ,caddede bir yerde cok uygundu 89 tl ye ,önümüzdeki hafta baslyacak toplam 10 seans ,izlenimlerimi paylasırım seanstan sonra
canım peki kaviyasyon tam olarak nedir, nasıl uyguluyorlar ?
ben de lpg selülit tedavisi çıkarsa bir yerde almayı düşünüyorum..bu uygulamaya giden oldu mu hiç ?