normal mi kızlar?

Ben olsam her yere şikayet ederim,nasıl benim çocuğumun psikolojisini bozabilir,pasif olmayın,şikayet edin ve başka bir jimnastik kursuna gönderin.

Çok iyi yapmışsınız biz çocuklarımızı dövsünler vursunlar diye yollamıyoruz eğitim alsın diye nasıl eğitim bu gerizekalılar ay sinirden çileden çıktım

Siz öğretmenin yerini yurdunu atın bana özelden ben ona göstereyim disiplini, bakın nasıl oluyormuş kolundan tutup atmak, te Allahım yaa 4 yaşında çocuk karşısındaki pesss
ben adamdaki rahatlığa şok oldum
işine gelmiyorsa gönderme diyor.
sanki baba malı.

Ben olsam her yere şikayet ederim,nasıl benim çocuğumun psikolojisini bozabilir,pasif olmayın,şikayet edin ve başka bir jimnastik kursuna gönderin.
bimere şikayet ettim.
kızım zaten gitmek istemiyor. ben de gitmesini istemiyordum.
kesinlikle şikayet etmeniz gerek bunlar nasıl insan
ettim. inşallah sonucu olumlu olur.

Bulunduğunuz ilin spor müdürü ile direk görüşün bildirin. Aradaki memurlar iletmiyor çoğu çoğu... dilekce ile de yazin bilsinler. bir işlem yapmazlarsa bimere şikayetinizi ileteceginizi sözlü olarak ifade edin.

Diğer taraftan jimnastik ile ilgili bilgim yok ancak uzakdoğu sporlarında beş-alti yaş bekleniyor çocugun kemik yapısı oluşsun diye..

Ayrıca eğitimci olmak asla kolay bir iş değildir halı olmayan kafası kaldırmayan o işi yapmasın.

bimere yazdım zaten.
müdürün sekreterine de haber bıraktım randevu için.
bakalım elimden geleni yapacağım.

4 yaşındaki kızı mı terbiye edecekmiş! anası mı babası mı. bunlar ortalığı boş bulmuş anlaşılan...

Şikayet edin mutlaka

Yok artık, bir de pişkin pişkin söylüyor
Küçücükler yahu, büyük gibi davranmalarını bekleyemezler.

Yok artık, bir de pişkin pişkin söylüyor
Küçücükler yahu, büyük gibi davranmalarını bekleyemezler.
tehditle baskıyla şiddetle ne öğrenebilir ki çocuklar?

Tabikii de normal degil, her ne dalda olursa olsun egitimin boylesi kabul edilemez.
Boyle psikopatlarin yanina kizinizi litfen bir daha gondermeyin..

Şikayet edebiliyor musunuz
Zira 4 yaş çocuğu daha hayata başlamadan küstürüyorlar
Sorsanız EĞİTİMCİ!!!!

Yıllarca dans hocalığı yaptım böyle birşey görmedim.İlk başta oyun şeklinde cocuklar sınıfa alistirilir 2gunde ne hareketi oyle.cocuklar kucuk ve hareketli bu yaslarda ufak oyunlarla yavas yavas figure baslanir.Hocalarda sorun var

Elbette, travma yaşatıyorlar resmen.
Umarım şikayetiniz sonuçsuz kalmaz.
inşallah
Tabikii de normal degil, her ne dalda olursa olsun egitimin boylesi kabul edilemez.
Boyle psikopatlarin yanina kizinizi litfen bir daha gondermeyin..
kızım istemiyor ki. öğretmeni hiç sevmedim diyor.
Şikayet edebiliyor musunuz
Zira 4 yaş çocuğu daha hayata başlamadan küstürüyorlar
Sorsanız EĞİTİMCİ!!!!
bimere şikayet ettim. bir de müdürle görüşmeye çalışıyorum.
kesinlikle.
daha ilk gün 4-5 hareket gösterip yapamıyorlar diye surat astı hoca. zaten hiç gülmeyen bir kadın.

saat 13:30 da müdürle görüşeceğim. inşallah işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…