Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızda sorun yok hocaları psikopat.
şikayet edin.
hem bimere hem il müdürlüğüne şikayet ettim.çocuğunuzu aldın. orayı da şikayet edin. böyle saçmalık mı olur yahu döverek eğitim vermek mi kaldı?
manyak işte.Bu ne ya?
Sinir cikaracak yer ariyorlar
Madem cocuk sevmiyorsun
Kafan kaldirmiyor olma hoca falan
Disiplinmis...daha kendi disiplin olmamis disiplin veriyor
aynen.şikayeti hak etmiş..
4 yaşında el kadar çocuk ne anlasın öyle saçma disiplinden..
daha kendini sevdirerek öğretmesi lazım
bimere şikayet ettim.Şikayet et!
Ne kadar acı degil mi? Özel bir jimnastik kursuna gittiğinde sorun çözülecek. Ben bazen çok umutsuzlaşıyorum iyi insanları kaybediyoruz. Halbuki o hoca bizim çocuklarımız için orda. Bizim çocuklarımıza egitim vermesi için para kazanıyor. Gerçekten temizlikçi bile olsa insan işine sevgiyle yaklaşmalı. Konu sahibi arkadaşım hayvanları bile bu şekilde zarar vererek eğitiklerinde hayvan hakkı demiyormuyuz. Tabiki normal degil bu olanlar.Bu ne yahu böyle eğitim mi olur???
Sadece spor eğitimi değil hiçbir eğitim bu şekilde olmaz
Bence alın, özel bir bale-jimnastik okuluna verin.
bugün müdürle görüştüm.Ne kadar acı degil mi? Özel bir jimnastik kursuna gittiğinde sorun çözülecek. Ben bazen çok umutsuzlaşıyorum iyi insanları kaybediyoruz. Halbuki o hoca bizim çocuklarımız için orda. Bizim çocuklarımıza egitim vermesi için para kazanıyor. Gerçekten temizlikçi bile olsa insan işine sevgiyle yaklaşmalı. Konu sahibi arkadaşım hayvanları bile bu şekilde zarar vererek eğitiklerinde hayvan hakkı demiyormuyuz. Tabiki normal degil bu olanlar.
Siz bile normal mi diye sormadınız mı ilk mesajda. İnsanlar artık okadar alıştılar ki hor görülmeye, azarlanmaya, bu gibi kabalıklara. Özel degil ya devletin ya kimsenin aklına şikayet etmek gelmemiştir inanın. Sadece vazgeçmişlerdir. O dersi almaktan yada o kuruma gelmekten vazgeçmişlerdir.bugün müdürle görüştüm.
şaşırdı, hiç şikayet gelmemişti dedi.
yarın toplantı yapacak.
2-3 hafta sonra yine görüşeceğiz.
evet maalesef.Siz bile normal mi diye sormadınız mı ilk mesajda. İnsanlar artık okadar alıştılar ki hor görülmeye, azarlanmaya, bu gibi kabalıklara. Özel degil ya devletin ya kimsenin aklına şikayet etmek gelmemiştir inanın. Sadece vazgeçmişlerdir. O dersi almaktan yada o kuruma gelmekten vazgeçmişlerdir.
İyi yapmışsın. Böyle milletin çocuğuna şiddete ne hakları var. Yıkardım orayı başlarına. Hadlerini bilsinler. Şunlara bak ya!bimere şikayet ettim.
bugün il müdürüyle de görüştüm. yarın toplantı yapacakmış.
bir de erkek hocaya benim kızım için "yeğenimi gönderiyorum iyi davran" dedi. kızıma karşı pek munisti.
hala eski kafa eğitimci.İyi yapmışsın. Böyle milletin çocuğuna şiddete ne hakları var. Yıkardım orayı başlarına. Hadlerini bilsinler. Şunlara bak ya!
aynen öyle.Biz de voleybol kursuna yazıldık bir bayan bir erkek hoca beraber çalıştırıyolar.20 gün oldu aman öğrencilere baksanız hiç biri daha bir şey yapamıyor ama kesinlikle kızma bağırma zorlama yok sıkıldıklarını anlayınca hoca dikkatleri toplansın diye oyun oynatıyor.Bizim kursumuz ücretsiz belediye tarafından verilen kurslar.Özel yada başka şey farketmiyor hocalardan kaynaklı o bence gerekli yerlere şikayetinizi belirtebilirsiniz.O kadar bölüm var tenis,futbol,voleybol,paten aynı alanda çocuklar daha böyle tehtit edip bağıran görmedim sadece bir tane furbol hocasının biri biraz yüksek sesle konusuyor.Size al diye söyleyemez bence onlar çalıştırmak istemiyorlar psikolojik baskı uyguluyorlar.
en baştaki mesaja göre mi yazdın?Cocugunuzun ozguveni zedelensin istemiyorsaniz alin oradan ve sikayet edin.baskasina yapamasinlar