• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi kızlar?

Diğer erkek hocaya mı geçtiniz?

Poposuna vurması zaten normal değil.

Ve kızınız da bunu sevgi gösterisi olarak görüyormuş. Bence bu çok çok sakıncalı. Pek çok pedofili vakası görüyoruz. Artık çocuklara çok küçük yaştan itibaren özel bölgelerini ve bu bölgelere başka kişilerce dokunulmasının normal olmadığını, çığlık atması gerektiğini öğretmek gerekiyor...

Popo da bu özel bölgelerden biri. Kızınızın bu şekilde bi güven duyması bana tedirgin edici geldi...

Diğer erkek hocaya mı geçtiniz?

Poposuna vurması zaten normal değil.

Ve kızınız da bunu sevgi gösterisi olarak görüyormuş. Bence bu çok çok sakıncalı. Pek çok pedofili vakası görüyoruz. Artık çocuklara çok küçük yaştan itibaren özel bölgelerini ve bu bölgelere başka kişilerce dokunulmasının normal olmadığını, çığlık atması gerektiğini öğretmek gerekiyor...

Popo da bu özel bölgelerden biri. Kızınızın bu şekilde bi güven duyması bana tedirgin edici geldi...
sadece kızıma böyle değil.
kendi oğlu da var sınıfta.
tüm öğrencilere eşit davranıyor.

işte tek sıkıntı hareketi yapamadıklarında popolarına vurması. yazdığım gibi 3 haftalık sürede 2 kere denk geldim bu davranışına.

çocuklar hocadan memnun.

müdürle de bu durumu konuşup gerekirse alırım diyorum.

kızıma öğretmen vurdu mu diye soruyorum. hayır vurmadı. diğer hocayı hiç sevmiyorum. bu öğretmenimi seviyorum diyor.

sadece kızıma böyle değil.
kendi oğlu da var sınıfta.
tüm öğrencilere eşit davranıyor.

işte tek sıkıntı hareketi yapamadıklarında popolarına vurması. yazdığım gibi 3 haftalık sürede 2 kere denk geldim bu davranışına.

çocuklar hocadan memnun.

müdürle de bu durumu konuşup gerekirse alırım diyorum.

kızıma öğretmen vurdu mu diye soruyorum. hayır vurmadı. diğer hocayı hiç sevmiyorum. bu öğretmenimi seviyorum diyor.

Anlatamadım sanırım. Mesele hocanın ne niyetle yaptığı değil...

Kızının bu davranışı normal görmesi. Yarın öbür gün başka birisi de poposunu ellese normal karşılayabilir, tehlikeli olduğunu farkedemez.

Konuyla ilgili olarak müdürle konuşmadan önce hocayla konuşun bence. "Kötü niyetle yapmadığınızı biliyorum ama mahremiyet eğitimine önem veriyoruz, lütfen bu tarz yaklaşımlarda bulunmayın" diyebilirsiniz.

Hallolmazsa müdürle konuşmak yerine kurstan alın.

Anlatamadım sanırım. Mesele hocanın ne niyetle yaptığı değil...

Kızının bu davranışı normal görmesi. Yarın öbür gün başka birisi de poposunu ellese normal karşılayabilir, tehlikeli olduğunu farkedemez.

Konuyla ilgili olarak müdürle konuşmadan önce hocayla konuşun bence. "Kötü niyetle yapmadığınızı biliyorum ama mahremiyet eğitimine önem veriyoruz, lütfen bu tarz yaklaşımlarda bulunmayın" diyebilirsiniz.

Hallolmazsa müdürle konuşmak yerine kurstan alın.
hocayla konuştuk da adam umursuz.
benim tarzım bu. işine gelmezse al diyor.
ben de çoktan alacağım da kızıma nasıl izah edeceğim? kızımı cezalandırmış gibi mi olacağım sevdiği hocadan ve kurstan ayırınca?

ben de çoktan alacağım da kızıma nasıl izah edeceğim? kızımı cezalandırmış gibi mi olacağım sevdiği hocadan ve kurstan ayırınca?

Mesele neden cezalandırmak olsun anlamıyorum. Kızınız bebek değil. Oturup konuşabilirsiniz, kursa devam edemeyeceksin, başka bir kurs araştıracağım diye...

Mesele neden cezalandırmak olsun anlamıyorum. Kızınız bebek değil. Oturup konuşabilirsiniz, kursa devam edemeyeceksin, başka bir kurs araştıracağım diye...
konuşuyorum zaten.
ikna olmuyor. ben jimnastiğe gideceğim diye ağlıyor.

yaşına uygun başka kurs yok maalesef.

Popoya vurmak diye tarz varmış ,ne tarzı allahaşkına benim kızımın poposuna abisi bile vursa uyarırım .Neyin tarzı saçma.

Ayrıca normal mi diye soruyorsunuz her iki öğretmeninde yaptığı normal gelmedi bana.

Popoya vurmak diye tarz varmış ,ne tarzı allahaşkına benim kızımın poposuna abisi bile vursa uyarırım .Neyin tarzı saçma.
hoca konuşmaya da anlaşmaya da kapalı.
daha doğrusu kadrolu hocaların hepsi öyle.
eleştiriye açık değiller.
hepsi besyo kökenli, memur da olmuşlar.
kadını erkeği memur zihniyetli. işine karıştırmıyor.

bence de değil.
çocuklar böyle disipline olurmuş.
halk anlamıyormuş. çocuklar şımarıkmış vs.
Disiplin için bağırır , kızar ama özel dediğimiz yerlerine bu şekilde dokunan insanlarda benim tarzım olamaz.Cocuklarimiza her hareketide normalmis gibi göstermemeliyiz.

Disiplin için bağırır , kızar ama özel dediğimiz yerlerine bu şekilde dokunan insanlarda benim tarzım olamaz.Cocuklarimiza her hareketide normalmis gibi göstermemeliyiz.
ben kızıma anlatıyorum.
sorun hoca da. anlamıyor.
kızımı kurstan almak istiyorum, kızım devam etmek istiyor.
sorun bu.

Back