Bir bakıcı meselesi/ ben mi fazla takıntılıyım?

Tv izletemezdi kumandaları saklamıştım. Ama bu paraya o kadar ihtiyacı varken yaptığı hareketler ne yazık ki sonunu getirdi. :KK43: kumandaları saklamak zorunda bırakması bile saçmalıktı.
Tv yle eğlenir çocuklar ya yazık üzülüyorum diyordu. Ben biz izlemiyoruz o da izlemeyecek dediğimde şaşırdı hatta. Ne demek izlememek. 😞 niye tv var dedi. Film izliyoruz dedim. Yılbaşı kutladık diye bir sürü laf etti. Ama haketmeden o 5bini alıp harcayacaktı. Ahlak başka bir şey sanırım ya.
Hiçbir şey öğrenmeye çalışmadı. Benim işimi kolaylaştırmaya çalışmadı. İşine 4 elle sarılması gerekirken savsakladı. Bütün gün çocukla yerde oturup oyun oynayarak 5bin kazanma hayali kurmuş. Çok sabırlı davrandım bence. Benim sınırlarımı zorladı. Ve bitirme kararı aldık dün
Umarım düzgün iş disiplini olan birini bulursunuz. Boşuna vakit kaybi oldu sizin için . Bebeğe bakımı konusunda da mı sıkıntı yaşadınız . En son size veremi gösterip sitmaya razı etmişti. Çocukla iyi anlaşsin yeter moduna girmistiniz.

Umarım düzgün iş disiplini olan birini bulursunuz. Boşuna vakit kaybi oldu sizin için . Bebeğe bakımı konusunda da mı sıkıntı yaşadınız . En son size veremi gösterip sitmaya razı etmişti. Çocukla iyi anlaşsin yeter moduna girmistiniz.

Evet bebeğe bakımı konusunda olunca bende şalterler attı.
ben çarşamba günü öğlen evden çıkıp akşam 6 ya kadar gelmedim.
Bir kuralımız var çorba saati 13.00da. Deniyoruz. İçmezse reddederse bırakıyoruz. Dolapta yeterince sütüm var o öğünü sütle geçiriyoruz. Bunun da bir takıntısı var çorba içmeyince süt vermek istemiyor. Çorbanın sütümden daha faydalı olacağına inanıyor çorbaya zorluyor. Süt verirsek çorbayı içmez vs kendinde bir şeyler diyor. Ya da biraz daha aç bırakıp çorbayı hevesle yemesini bekliyor. Birlikte olduğumuz sürede defalarca böyle olmayacağını söyledim. İstersem ben 3 saat aç bırakır o çorbayı denerim. Ama ondan böyle yapmamasını istedim. O gün çıkıp izlediğimde 14.00a kadar aç bıraktı çocuğu çorbayı içsin diye. Sonra süt verdi. Çocuk biberona saldırdı.
Yani ben çocuğa sütümü verebilmek için 3 saatte bir evde hastane tipi pompayla sağım yapıyorum. Meme reddi var 2. Aydan beri. Deli bir diyet yapıyorum. Bana gelmiş çorbayı alsın ama diyince ben fıttırdım. Daha 7 aylık bu süt kuzusu. Ne çorbası allah aşkına. Beğenmediyse yemesin.
Sonra da çorbayı dökmemiş yine ara ara ağzına deniyor. Gün boyu o çorbayı denedi. 🤦🏻‍♀️
Bir de gün boyu panik halinde koşuşturdu ne yapacağını bilmiyor gibi. Anlamadım ne yapmaya çalıştığını. Çocuğu yalnız bırakmaya aşırı korkuyor. Ama çocuğu ben yalnız alıştırdım. Anlatamadım bunu da.
Gün boyu aç durdu. Açıp da dolabı kendine yiyecek hazırlamadı. Kendine hazırlasa bize de hazırlaması gerekecek çünkü. Buna cevabı da yemek yapmayacakmış bebekle olmuyormuş evden getirecekmiş. Sen iki çocuk büyütürken evde yemek yapmadın mı dedim. Yaptım ama bu emanet diyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Eve geldim sinirlendim. O sinirle başka ayrıntıları gözüm görmedi. O gidince gözüm açıldı. Mutfağı b.k götürüyordu. Hepsi bebişin eşyalarının bulaşığı dağınıklığı mama sandalyesi ortada. Oturma odamız aynı şekilde leş. Evinden havlusunu getiriyor. Havlusunu kalorifere koymuş orada duruyor. Kapkara da kirli bir havlu. Eşim benden önce o havluyu görseydi bayağı olay çıkardı kendisi çok titizdir. Hemen aldım kaldırdım.
Ayy böyle bana iyice geldiler. Perşembe sabah da oturttum konuştum işte. Bütün şikayetlerimi sıraladım. Bu kadarını yapabileceğini birini bulursam gidebileceğini söyledi.
Evet beklentilerimi minimuma indirdim. Ama kadın eksiye düştü inatla. Yazık günah yani.
Destan yazıyorum sürekli o yüzden o sinirlendiğim mevzuya hiç girmek istemedim ama kısaca da özetleyemedim 😂

X