Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem üzüldü hem korktuKıyamam ya nasıl üzülmüştür...
ben sordum.Neden poposuna vurduğunu belirtmiş ki
Sapık mı ne
bimere az önce şikayet ettim.disiplin etmek icin siddetmi gerekiyormus sikayet edin ya nasil birsey bide utanmadan soyluyorlar
maalesef iki hoca da manyak çıktı.Disiplinden anladıkları dovmekse bence de göndermeyin ve şikayet edin
Yuh yani bı grup psikopat toplanmış çocukları dovelim diye karar vermiş gibi
Ben hiç böyle muamele gormedimde duymadım da
eğitiyormuş da nasıl acaba?bi kırbacı eksik sirk cambazı olacak bir hoca.yaş grubu hoca için ufak o zaman 10-12 yaşları eğitsin.
veliler karışmaz tahminimce.en kısa zamanda diğer veliler ile de konusup ortak bir karar alın,yani hocayı şikayet edin.o yaştaki çocukların bu sekılde olaylar yaşaması ilerde travmatik sonuçlara sebebiyet verebilir.
bimere şikayet ettim.Yok artık kimse benim çocuğuma vuramaz bu nasıl eğitim anlayışı biz çocuklarımızı öğrenmeleri için veriyoruz oraya onlar bağırıp vursun diyemi severek eğitim verilir şikayet edin böyle bişey olamaz
spor bakanlığının yaz kursları.İnsanin psikolojisi bozulur burda.
Ucretsiz kurs mu? Ucretsiz oldugu icin boyle davraniyor olabilir hadsizler. Sikayet edin ve bence gondermeyin bir daha
inşallah torpilli değillerdirSimdi Bimere anlatsinlar disiplin anlayislarini! yuh artik...
Sonuc almazsaniz bir tv kanalina yazin gitsin, boyle egitim mi olur kurs mu ozaman goruruz! torpil ellerinde patlar...spor bakanlığının yaz kursları.
inşallah torpilli değillerdir
müdürden randevu istedim.Sonuc almazsaniz bir tv kanalina yazin gitsin, boyle egitim mi olur kurs mu ozaman goruruz! torpil ellerinde patlar...
memur zihniyeti işte.Şikâyet edin bu ne ya adamlara zorla is yaptırılıyor gibi davranıyorlar
Buraya yazdıklarınızı aynen bimere yazın bence.Sizin çocuğunuza yaptıklarını ya da yapacaklarını söyledikleri şeyleri başkalarının çocuklarına yapacaklar.Ben de öğretmenim ama bu tarz tavırları onaylamam asla.Gençlik merkezi diye ücretsiz die böyle davranmaya hakları yokselam hanımlar,
4 yaşındaki kızım il gençlik ve spor müdürlüğünde jimnastik kursuna başladı 2 hafta önce.
bayan hoca 2. gün beceremediği gerekçesiyle kurstan almamı istedi, kızım çok hevesli olduğu için almadım.
hoca hareketleri 1-2 kez gösteriyor ve yapamazlarsa kızıyor. "çabuk ol, yap, dinlemeyeceksen bir daha gelme, yapamıyorsun, ne bakıyorsun" vs şeklinde çocuklarla diyalogları.
bugün yapamadığı için ağlayan bir kıza "eğer susmazsan, anneni çağırmam, derse de almam" dedi. tabi ki kız daha çok ağladı. benim kızım da etkilendi ve ağlayarak dersi bıraktı, eve geldik.
erkek hocaya mı versem dedim. aynen şöyle dedi: "ben diğer hocadan daha sertim, bağırırım, poposuna vururum, kolundan tutar atarım vs. benim disiplin tarzım bu"
hanımlar jimnastik eğitimi böyle mi verilir, kızım mı şımarık, gitmesi için zorlamalı mıyım?
Oldu oldu dövsünde tam olsun ya bari siz yapmayın hangi eğitim anlayışı bu çocukları hirpalamkta neyin nesi !!!
kuran kursu hocaları öğrenemeyen çocukların kafalarına vurur insanları dinden soğutur.
bu da elalemin çocuğunu jimnastik niyetine hırpalar çocuklar spordan soğur.
insanları bir şey yapmaya teşvik eden varsa nefret ettiren böyle insanlar da var.
herkes ordinaryus bile olabilir ama öğretemez ve sevdiremez.tıpkı burda da kadınlar bir sürü doktora gidiyorlar yüzde elli doktorunun bilgisinden çok motivasyonu ile tedaviye cevap veriyorlar.doktor olmayı becerip insan olamayanlarda resmen eziyet ediyorlar insanlara.
tabi belediyelerin halka özel kursu ve görevli memur gibi biri varsa başlarında.askeriyede çıkan yemek gibi ister ye ister yeme işine gelirse kafası yaşıyorlar.
Boyle ders mi olur esim de sporla alakali biri boyle birsey hic duymadim ondan..
Oncelikle kizinizin ruh sagligi icin kurstan almakla baslayin birseyler ogrensin derken daha derin izler kalacak ustunde..
Ve gerekli yerlere sikayette bulunun mumkunse birkac veli bir araya gelerek
Kesinlikle şikayet et ,böyle eğitim mi olur anadan doğma sporcu doğmuşlar sanki...
Çocuklara gerekli gereksiz kizanlara hele hele birde egitimciyse hiç tahammül edemiyorum
başta bayan hocaya karışmak istemedim. kendi tarzı vardır diye gözlemlemek istedim ama bugün kız çocuğunu ağlıyor diye tehdit etmesi, kızımın korkup ağlaması, erkek hocanın söyledikleri, kızımın sosyal medyada fotoğrafına tesadüfen denk gelmem vs derken bimere yazdım.Buraya yazdıklarınızı aynen bimere yazın bence.Sizin çocuğunuza yaptıklarını ya da yapacaklarını söyledikleri şeyleri başkalarının çocuklarına yapacaklar.Ben de öğretmenim ama bu tarz tavırları onaylamam asla.Gençlik merkezi diye ücretsiz die böyle davranmaya hakları yok
selam hanımlar,
4 yaşındaki kızım il gençlik ve spor müdürlüğünde jimnastik kursuna başladı 2 hafta önce.
bayan hoca 2. gün beceremediği gerekçesiyle kurstan almamı istedi, kızım çok hevesli olduğu için almadım.
hoca hareketleri 1-2 kez gösteriyor ve yapamazlarsa kızıyor. "çabuk ol, yap, dinlemeyeceksen bir daha gelme, yapamıyorsun, ne bakıyorsun" vs şeklinde çocuklarla diyalogları.
bugün yapamadığı için ağlayan bir kıza "eğer susmazsan, anneni çağırmam, derse de almam" dedi. tabi ki kız daha çok ağladı. benim kızım da etkilendi ve ağlayarak dersi bıraktı, eve geldik.
erkek hocaya mı versem dedim. aynen şöyle dedi: "ben diğer hocadan daha sertim, bağırırım, poposuna vururum, kolundan tutar atarım vs. benim disiplin tarzım bu"
hanımlar jimnastik eğitimi böyle mi verilir, kızım mı şımarık, gitmesi için zorlamalı mıyım?