merhaba. 29 yasım, bir spor kulubune gidiyorm ve son 3 haftadır yeni hoca geldi salona 27 li yaşlarda. Onun grup derslerine de duzenli olarak giriyordum. Baslarda hiç dikkatimi çekmemişti. Fakat dersine ikinci kez girdigimde siz daha once dersime girdiniz değil mi? cumlesiyle sohbetlerimiz basladı ve her onun dersinden cıkısımda yanıma gelip ; 'Nasılsınız? Bugunku dersi nasıl buldunuz? ' haftaya yeni koreografiler ekleyecegim gibi ben sormadan bişiler soylemeye basladı ve sohbetmz bsladı. Bigun spor salonunda ders programına bakarkn yanımdan basını eğip gulumseyen biri vardı, bir baktımki o. 'Karanlık cıktıysa benim telefondan cekebilirsiniz' dedi. Sonra aynı gün spor salonundn cıkarken yine karsılastım girişte ve uzaktan iyi aksamlar dedim kendisine hemen yanıma geldi. Nasıl halledebildiniz mi foto işini dedi. Sonra derstn bahsetti bugunku dersi nasıl buldunz dedi. Sonra benim turnuvalarım var boks vs diye anlattı. Diğer dersin cıkısında dersin ilk 5 dksına girip, sonra 10dk cıkmak zorunda kalmıstm telefon geldiginden. O ders cıkısında bana dedi ki 'dersin 10dksını kacırdınız'. Aynı gün spor salonundan cıkarken elimde telefon basım öne egik yürüyordum. Biri merhaba nasılsınız? dedi kafamı kaldırdım yine o. 'Yarınki derse geliyorsunuz dimi'dedi. Baska bir spor cıkısında arkamdan bir ses iyi aksamlar dedi , kafamı dondum, baktım yine o. Gulumseyerek iyi aksamlar dedi. Bende bu ilgisnden hoşlandm ve 4 hafta sonunda instagramdn ekledim.2 hesabı vardı. Biri kişişel, biri spor hocalıgı hesabı. Ben kişiselden ekledim gizli profil oldugu için merak ettim sevgilisi var mı diye. Once beni fotomdn tanımadı tanıyınca kabul etti kişisel hesabından ve beni her iki hesabındn takip etmeye basladı. Takipleşmemizden bir gün sonrasında yani dün, ben bir hikaye paylastım her hikayemi izliyrdu. Dedimki 'Kızlar spor salonundaki hocaların ilgisini yanlıs anlamayın, onlar her kıza ilgi gösterir özel ders vermek için yazdım. Onlar için potansiyel bir musterisiniz yazdım ,mstagram hikayemde..Bu hikayeyi görünce engelledi beni kişisel hesabından. neden kişisel hesabından engellediniz beni dedim diger spor için kullandıgı hesabına? Prensip meselesi orda sadece ailem ve arkadaslarım var. Ayrıca paylastıgnız hikayeyi uzerime aldm, spor salonunda ilgilensek satıs için diyor uyeler, ilgilenmesek suratsız diyorlar dedi. Screenshot yolladı, genelleme yapmıssınız dedi. Canımı sıktı hikayenizde yazdıgnız dedi. Bende dedim ki , sizin ilginizden memnunum sizin için yazmadım onu dedim. ben neden diger hesaptan engellediniz dedim bana dedi ki niye bu kadar ısrarcı oldugunuzu anlamadım diger kişisel hesabım için dedi. Ben de ordan neden engelledinizi anlamadım dedim. Yani madem o hikayeye kızdı neden her iki hesaptan da engellemedi beni? Kusurum olduysa ozur dilerim beni her zaman bu sporcu hesabımdan takip edebilirsiniz ben de sizi ederim ama digeri kişisel hesap ailem arkadaslarım var dedi. Bende en son dedim ki , Sizin ilginizi hoslandıgı için ilgi gibi anladım, yanlıs anladım hoslandıgınızı dusundum benden dedim kusura bakmayın yazdım. Gördü cvp vermedi:/
Bende bir 10dk bekledim sporcu hesabından konusmustuk bunları cunku. en son ben siz kusura bakmayın ilignizi benden hoslandınız olarak dusundum dedigimde o da gorup cevap vermeyince 10dk bekledim, cevap yazmadı bende sporcu hesabından engelledim onu.