biz şımartıyormuşuz onlar disipline ediyormuş.Bu ne yahu böyle eğitim mi olur???
Sadece spor eğitimi değil hiçbir eğitim bu şekilde olmaz
Bence alın, özel bir bale-jimnastik okuluna verin.
valla çoğu çocuk kursa gelmekten vazgeçti. bazıları da zorla getiriliyor annesi tarafındanSaka mi bu? Ikisi de ruh hastasi demek ki hocalarin
adam bir de benim eğitim durumumu sorguladı, artık ne kadar cahil gördüyse beni.Kızın şımarık değil , size iyi hoca denk gelmemiş , ikisi de birbirinden beter .
şikayet etmek konusunda kararsız kaldım ama etmeliyim değil mi?Jimlastik öyle iki günde ogrenilebilcek birşey değil ve onlar daha cocuk. Bu sekil davranması çok yanlış kabul edilebilir gibi değil.
Şikayet edin
Çocuğu boylelerine teslim etmeyin
şikayet etmek konusunda kararsız kaldım ama etmeliyim değil mi?
Tabiki etmelisin geç bile kaldinşikayet etmek konusunda kararsız kaldım ama etmeliyim değil mi?
bimer e geçen hafta isim vermeden sportif eğitim sistemi böyle mi diye sormuştum. daha cevap gelmedi. ona göre yeniden mail atacağım.Ona disiplin denmez, apaçık şiddet uyguluyo yavrucaklara..
Şikayet edin bence o kadını
iki hoca var, ikisi de kötü çıktı.Yok artık.
Normal değil tabi ki normal insan sayısı o kadar az ki zaten..
Ne yaparsaniz yapin ama Çocuğunuzu hayattan soğutmayacak insanlarla muhattap edin bence..
bimer den gelen cevaba ekleme yapıp şikayet edeyim o haldeet tabiki.. beklediğin hata.
disiplin onun işiymiş. ben kursta karışamazmışım, onun kuralları geçerliymiş, işime gelmezse göndermeyecekmişim.A aaaaa kimsenin eğitim durumu kimseyi ilgilendirmez ki o neymiş sizin eğitim durumunuzdan , önce bi kendine baksın .
edeceğimşikayet edin.
hayırO ne yahu şikayet etsenize yetkili kimse ayrica siz bu dangalaga para vermiyor musunuz
ben de çözemedim amaçlarınıSikayet et ve o kursa bir daha gonderme. İşini iyi yapan düzgün bir kurs bulup gonder.
Bu ne ya sen ondan disiplin! ogretmesini mi istedin jimnastik mi? 4 yasinda bu cocuk yaa 4!
benim de ilkokul 1. sınıf öğretmenim böyleydi.çocuğun hevesini kırmasın. alın kurstan başka yere yazdırın. ben anaokulunda folklor grubundaydım,anaokulu öğretmenim benim için böyle söylemişti hala düğünlerde falan kalkıp oynamaya utanırım hep o sözler gelir aklıma.
spor bakanlığına bağlıTabiki etmelisin geç bile kaldin
Kucucuk çocuklara bu şekilde davranamazlar.
Bu kurs milli eğitim bakanlığına mi bağlı.
Yani devlet kursumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?