- 30 Ocak 2013
- 29.330
- 43.872
- 798
özel kurslar pahalı, hem de uzak bana.özel bir kursa ver bu ne böyle
devlet kursu mu sizinki de?o ne be şaka mı?
ben geçen sene gönderdim jimnastiğe, hiç böyle bir tavırla karşılaşmadık, şimdi baleye devam ediyor, öğretmen bazen kollarından çekiştiriyormuş çocukları, benimkine hiç yapmamış, ama yaparsa alırım ifadesini. bizim çocuklarımız kimsenin ego tatmin nesnesi değil, herkes haddini bilecek.
önce gidip izleyeyim, video çekeyim, ondan sonra şikayet edeyim diyorum.Anladim yikin ortalığı bu ülke böyle kansız eğitimcilere fazla
inşallah diğer branşların hocaları normaldir.Yerinde olsam kızımı ordan alır bi daha önünden geçmezdim. İlerki hayatında bu baskıcı tavır çocuk için sorun olabilir . Sonuçta bizim en kıymetlilerimiz onlar. Başka bi aktivite yapabilir bale olabilir tekvando yüzme vs .. yada şikayet et bi yere yazık 4 yaşında daha
yani. amacım kızım vücudunu rahat kullanabilsin, hareketleri yaptıkça kendine güveni artsın, sosyalleşsin diyeydi.Böyle eğitim mi olur el kadar bebelere,hepsi olimpiyat sporcusu olmaz elbet ama maksat vücudu esnesin spora şerbetli olsun,şikayet et bence
özel kurslar pahalı, hem de uzak bana.
devlet kursu mu sizinki de?
adam bana had bildiriyor, kurs onun alanıymış, ben karışamazmışım.
önce gidip izleyeyim, video çekeyim, ondan sonra şikayet edeyim diyorum.
inşallah diğer branşların hocaları normaldir.
yani. amacım kızım vücudunu rahat kullanabilsin, hareketleri yaptıkça kendine güveni artsın, sosyalleşsin diyeydi.
kızım korkudan ağladı, koşa koşa çıktı binadan.
valla ben erkek hoca anlattıkça şok oldum.jimnastiğe belediyenin kursuna götürüyordum, uzak olduğu için devam edemedik,
bale özel.
ama farketmez ki, arkadaşımın kızı 2 yıldır pendik belediyesinin bale kursuna gidiyor, çok memnunlar öğretmeninden.
önce bizzat göreyim, sonra şikayet edeyim diye düşünüyorum.hocaların isimlerini de yazın bimere lütfen, soruşturma açılsın ki korksunlar çocuklara böyle davranmaya. cevap gelmesini beklemek zorunda değilsiniz daha önceki şu sayılı şikayet dosyası ile birleştirilmek üzere deyip diğer ayrıntıları da yazabilirsiniz. kurumlar yazışmayı takip eder.
kadrolu olmak kötü davranmayı mı gerektirir?Bu ülkenin Ahmet Naç gibi eğitimcilere ihtiyacı var. Özellikle Ted konuşmasını izleyin, izlettirin.
Siz söylemeden anlamistim eğitimcilerin(?) kadrolu olduğunu. Oradan geliyor bu özgüven. Kesinlikle normal değil,şikayet edin hatta sizinle aynı durumda olanlarda şikayet etse keşke. Belki bir işlem başlatılir.
İnanın bu kadrolaşma sorunu her yerde var. Bir devlet hastanesinden tutun bir devlet kurumuna... Sırf bu yüzden artık dişlerim için bir devlet hastanesine bile gitmiyorum, gidemiyorum. Keşke bu ülkede herkes alnının akıyla yapabilse birşeyleri. Böyle azimli inançlı çocukların heveslerini kirmasa. Kim bilir, belki bugün yeteneksiz, beceremiyor diye iteledigi çocuk yarın dünya çapında başarılı bir sporcu olacak. Herkes birşeyler ogretebilir, ama herkes eğitimci olamaz..kadrolu olmak kötü davranmayı mı gerektirir?
neden bu ülkeden doğru dürüst şampiyon sporcu çıkmıyor anladım.
yetenekliler belki de bir daha uğramıyor spor salonlarına.
şımarık iması yapıyor erkek hoca.Benim sıpada yüzmeye gidiyo hocası şu an amaç sudan keyif alması balık adam olması değil dedi, şımarık demek falan ne haddine
zaten kızım gitmek istemiyor.Hiç normal değil. Şahsi fikrim göndermeyin zarar verebilir yavrunuza. Ne demek anneni aramam nasıl bir tehdit bu minnacık çocuğa. Şikayet edin tavsiyem. Böyle bir şey olamaz. Jimnastiğe bende yolladım oğlumu kilolu da üstelik. Çoğu hareketi yapamadı ama hocamız yılmadı uğraştı. Sağlık sebeplerimden dolayı gönderemedim çok üzüldü hocası. Hareketleri düzgün yapamadığı halde hep istedi onu. Çocuk sonuçta her şeyi pat diye yapamaz. Zaten göndermenin amacı öğrenmesi. Saçmalık resmen!
4 yaş jimnastiği öğrenmekten ziyade sporu sevdirme yaşıdır bence.Disipline etmenin bir adabı var, evet jimnastik her çocuğun vücut yapısına uyan bir şey değil, evet öğrencinin disipline edilmesi gerekiyor ama 4 yaşındaki çocuğa anneni çağırmam diye psikolojik şiddet uygulanmamalı. 1-2 kere göstermesi de normal ama disipline etme şekilleri çok yanlış, sonuçta oradaki çocuklardan pek çoğu olimpiyatlara hazırlanmıyor ailesi spor yapsın diye yolluyor... Ama evet olimpiyat hazırlıklarına o yaştan başlamak lazım bu yüzden normalden katı davranabiliyor kurs hocaları. Bale daha yumuşak olabilir kızınız için ama sakın zorlamayın yoksa hepten soğur spordan kurslardan.
aynen katılıyorum.İnanın bu kadrolaşma sorunu her yerde var. Bir devlet hastanesinden tutun bir devlet kurumuna... Sırf bu yüzden artık dişlerim için bir devlet hastanesine bile gitmiyorum, gidemiyorum. Keşke bu ülkede herkes alnının akıyla yapabilse birşeyleri. Böyle azimli inançlı çocukların heveslerini kirmasa. Kim bilir, belki bugün yeteneksiz, beceremiyor diye iteledigi çocuk yarın dünya çapında başarılı bir sporcu olacak. Herkes birşeyler ogretebilir, ama herkes eğitimci olamaz..
bir de hoca bizden habersiz kızların antrenman fotoğrafını twitter da yayınlamış.
en azından usulen sor değil mi?
Tamam iste bakanlığa sikayet et boyle pislik karaktersiz insanlar öğretmenlik yapamasinspor bakanlığına bağlı
hocalar kadrolu devlet memuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?