Bende de vazgeçmemek üzere girmiştim bu yola son şansın sıkı tutun dedim kendime hep.
Bakıcıya da bir şans tanıdım bence tüm şikayetlerimi saydım. Düzeltebilecek olsa bugün bir çabasını görsem yine yumuşayacaktım. Sanırım Benim onu gözden çıkardığımı düşünüp iyice yayıldı. Bugün dışarı çıkıp kameradan izledim. Evin içinde boş boş gezip durdu. Yalandan bi kıyafeti aldı katladı yarım saatte odaya götürdü. Sonra yarım saatte 2 oyuncağı kutuya koydu. Sonra benim yaptığım yemeği geze geze evin içinde yedi. Çocukla iyi anlaştığı için şu an yenisi gelene kadar bizimle. O da olmasa çoktan gitmişti..inanılmaz doluyum dünden beri.
Alışacak adapte olacak sakin ol dedim hep kendime. Olmadı yani.
Bugün dışarıdan geldim eve mutfak yine bulaşık dolu. Ablacım makineye koysaydın ya çocuk uzun süre uyudu izledim dedim. Makine temizdi dedi. Temiz değildi temzse de boşaltabilirsin dedim. Tamam dedi hemen 2-3 tane tabağı makineye koyup geri geldi oturdu. Baktım mutfağı hala b.k götürüyor. Aldım kendim temizledim. Hiç umursamadı ya. Bu kadar saçmalık olamazdı artık.
Dün yaşadığımız şeyi bu gerilime sebep olan şeyi hiç anlatmayacağım bile. O konu ayrı bir derya.
Çok doldum destan yazdım