- 5 Ekim 2020
- 13.132
- 34.864
- 35
- Konu Sahibi succulentaski
Kuzu etinden eminmisinz hmn yiym
Eminim. Benim doktorum diyet konusunda çok katı. Ama kuzu eti serbestti.
Tavuk balık hindi dana hepsi yasak normalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu etinden eminmisinz hmn yiym
Bana serbest olanları yazabilirsiniz nolur lütfen. Patates sürekli yiyoruz patateste yapabilirmi acaba alerji 4 aya kadar süt içiyordum bişi yoktu Yumurt sadece alerji yapıypdu eakidenEminim. Benim doktorum diyet konusunda çok katı. Ama kuzu eti serbestti.
Tavuk balık hindi dana hepsi yasak normalde.
Bebeginiz de aç oldugunu düşünüyorsanız doktorunuz neocate mama(alerji maması)onerecektir.tadi biraz kötü ama alisiyorlar.acken 30 cc verjn önce.gunde 1 kere bile olsa acligini giderir ama anne sütünü kesmeyin.anne sutu alerjide cok onemli bir rolde. Dokunan bir gıdayı anne sütünden anlamak daha az riskli diyeyim.bir de bebeginiz ac oldugunu siz düşünüyor olabilirsiniz ama bakalim ac mi? Belki de size öyle geliyor doktor kilo alımına bakınca anlar zaten.Nerden baksanız 1 aydır kakada mukus kan var neyin yaptığını anlayamadım. Süt ürünlerini ve yumurtayı kestim tamamen ama devam etti iki gündür sadece ekmek patates şekerli su yiyorum ama kesilmedi kan bna numaranızı verseniz nolur kendimi bu konuda çok yalnız bilgisiz hissedyrm helva sütsüz nasıl kavruluyor. Bebeğimde bnde çok açız. 6 aylık olarak perşembe günü oğlum tam
Tşk ederim size özelden yazdım sizin kadar yardım alamadım kimseden sabırla yardımcı oldunuz allahtan size olsun büyük sevap versin inşallahBebeginiz de aç oldugunu düşünüyorsanız doktorunuz neocate mama(alerji maması)onerecektir.tadi biraz kötü ama alisiyorlar.acken 30 cc verjn önce.gunde 1 kere bile olsa acligini giderir ama anne sütünü kesmeyin.anne sutu alerjide cok onemli bir rolde. Dokunan bir gıdayı anne sütünden anlamak daha az riskli diyeyim.bir de bebeginiz ac oldugunu siz düşünüyor olabilirsiniz ama bakalim ac mi? Belki de size öyle geliyor doktor kilo alımına bakınca anlar zaten.
Forumda inek sütü alerjisi olanlar diye topikler var bir bakın derim.
Helvaya gelince siviyagda unu kavurun bir yandan seker ile sicak suyu karistirip serbet yapin ekleyip karistirin.biraz demlensin.olculer 1 bardak un 1 bardak seker 1 bardak su ama eger sekerli seviyorsaniz sekeri 1.5 yapabilirsiniz.kuzu eti yiyin.protein almaya bakın.pirinç nohut fasulye yemeye çalışın.mercimegi yemeden önce deneyin 1 kasik eğer o gece uyumaz aglarsa bilin ki dokunuyor. Mercimek alerjisi vardi kizimda ordan biliyorum kanama yapiyordu.
Numarami veremem affedin ama forumdan yazabilirsiniz .
Tşk ederim size özelden yazdım sizin kadar yardım alamadım kimseden sabırla yardımcı oldunuz allahtan size olsun büyük sevap versin inşallah
Ne demek Allah yardımcınız olsun guzel meleginiz çabucak iyilessin insAllahTşk ederim size özelden yazdım sizin kadar yardım alamadım kimseden sabırla yardımcı oldunuz allahtan size olsun büyük sevap versin inşallah
Nerden baksanız 1 aydır kakada mukus kan var neyin yaptığını anlayamadım. Süt ürünlerini ve yumurtayı kestim tamamen ama devam etti iki gündür sadece ekmek patates şekerli su yiyorum ama kesilmedi kan bna numaranızı verseniz nolur kendimi bu konuda çok yalnız bilgisiz hissedyrm helva sütsüz nasıl kavruluyor. Bebeğimde bnde çok açız. 6 aylık olarak perşembe günü oğlum tam
Tşk ederim size özelden yazdım sizin kadar yardım alamadım kimseden sabırla yardımcı oldunuz allahtan size olsun büyük sevap versin inşallah
mevzu kulak duymaması değil bence kadın dinlemiyor bildiğini okuyacak. onu bilmem bunu yapmam sen gidince tv açarımlar falan. kapıyı gösterir düzgün birini alırdım. bi hafta tatile gidecekken kedimi bırakacağımda bin tane talimat veriyorum özel diyetine uysunlar oynatsınlar diye. para ödüyorum ayrıca ki ciddiye alınsınköşe yastığı muamelesi yapıp savsaklamasınlar. önemli işler bunlar.
yok ya hayatta dayanamam tamam ablacım uymuyoruz diycen göndercen. bakıcı ajansları var onlarla görüşsen daha iyi olur en azından profesyonel birini bulmuş olursun az para da vermiyorsun çünkü. bir arkadaşın dedği gibi çocuk gelişimi mezunu bile bulursun o paraya en azından daha bilgili daha uyumlu olurlar.Ne tv yi açabilir ne istediğini yedirebilir o konularda netim de kadın beni çok yordu. Bir şeyi 40 kere söyleyeceksem ne gerek var. Konforum bozuldu resmen. İşte yorulucam zaten bütün gün gelicem buna anlatıcam bi ton laf. Bizim bakıcımızın benim işimi kolaylaştırması lazım. Bu zorlaştırıyor. Bilmiyorum sabredeyim alışır diyorum ama tahammül sınırlarımı zorluyor..
yok ya hayatta dayanamam tamam ablacım uymuyoruz diycen göndercen. bakıcı ajansları var onlarla görüşsen daha iyi olur en azından profesyonel birini bulmuş olursun az para da vermiyorsun çünkü. bir arkadaşın dedği gibi çocuk gelişimi mezunu bile bulursun o paraya en azından daha bilgili daha uyumlu olurlar.
Çok azaldı mukus ve kaka şimdiden yok denecek kadar az tavuk olabilir tavukok yerdim yaNe demek Allah yardımcınız olsun guzel meleginiz çabucak iyilessin insAllah
Bakıcıyı fazla benimsemiş şikayetleriniz olsa da asla vazgeçmeyeceğinizi düşünmüştüm.Evet dün bir şeyler yaşadık. Dayanamadım artık. Ben arayışa geçtim. Bugün kendisine de söyledim. Verdiğim ücretin çok olduğunu ve beklentilerimin de bu oranda olduğunu söyledim. Haklısın ben daha fazlasını yapamam dedi. Kulağının duymadığını söyledim. Tedavisi yokmuş işitme cihazıyla olmuyormuş. Bu benim için sorun keşke baştan söyleseydin dedim. Farkında değildim o kadar etkilediğini işimi dedi. Beni anlamıyorsun dedim. Dedim de dedim. Yeni birini bulana kadar devam edecek.
Bu konuyu sakinleşeyim sabır göstereyim diye açtım. Ama yok olmadı.
Bende de vazgeçmemek üzere girmiştim bu yola son şansın sıkı tutun dedim kendime hep.Bakıcıyı fazla benimsemiş şikayetleriniz olsa da asla vazgeçmeyeceğinizi düşünmüştüm.
Bence çok iyi olmuş.
En mantıklı karari vermişsiniz. Basından beri yapamayacağını demiştik size. Umarım iyi birine denk gelirsinizBende de vazgeçmemek üzere girmiştim bu yola son şansın sıkı tutun dedim kendime hep.
Bakıcıya da bir şans tanıdım bence tüm şikayetlerimi saydım. Düzeltebilecek olsa bugün bir çabasını görsem yine yumuşayacaktım. Sanırım Benim onu gözden çıkardığımı düşünüp iyice yayıldı. Bugün dışarı çıkıp kameradan izledim. Evin içinde boş boş gezip durdu. Yalandan bi kıyafeti aldı katladı yarım saatte odaya götürdü. Sonra yarım saatte 2 oyuncağı kutuya koydu. Sonra benim yaptığım yemeği geze geze evin içinde yedi. Çocukla iyi anlaştığı için şu an yenisi gelene kadar bizimle. O da olmasa çoktan gitmişti..inanılmaz doluyum dünden beri.
Alışacak adapte olacak sakin ol dedim hep kendime. Olmadı yani.
Bugün dışarıdan geldim eve mutfak yine bulaşık dolu. Ablacım makineye koysaydın ya çocuk uzun süre uyudu izledim dedim. Makine temizdi dedi. Temiz değildi temzse de boşaltabilirsin dedim. Tamam dedi hemen 2-3 tane tabağı makineye koyup geri geldi oturdu. Baktım mutfağı hala b.k götürüyor. Aldım kendim temizledim. Hiç umursamadı ya. Bu kadar saçmalık olamazdı artık.
Dün yaşadığımız şeyi bu gerilime sebep olan şeyi hiç anlatmayacağım bile. O konu ayrı bir derya.
Çok doldum destan yazdım
En mantıklı karari vermişsiniz. Basından beri yapamayacağını demiştik size. Umarım iyi birine denk gelirsiniz
Ay rahatlığı öldürür insanı. Makine temizdi ne demek. Temizse boşalt 2 dakika. Sonuçta ona göre anlaşmışsınız.Bende de vazgeçmemek üzere girmiştim bu yola son şansın sıkı tutun dedim kendime hep.
Bakıcıya da bir şans tanıdım bence tüm şikayetlerimi saydım. Düzeltebilecek olsa bugün bir çabasını görsem yine yumuşayacaktım. Sanırım Benim onu gözden çıkardığımı düşünüp iyice yayıldı. Bugün dışarı çıkıp kameradan izledim. Evin içinde boş boş gezip durdu. Yalandan bi kıyafeti aldı katladı yarım saatte odaya götürdü. Sonra yarım saatte 2 oyuncağı kutuya koydu. Sonra benim yaptığım yemeği geze geze evin içinde yedi. Çocukla iyi anlaştığı için şu an yenisi gelene kadar bizimle. O da olmasa çoktan gitmişti..inanılmaz doluyum dünden beri.
Alışacak adapte olacak sakin ol dedim hep kendime. Olmadı yani.
Bugün dışarıdan geldim eve mutfak yine bulaşık dolu. Ablacım makineye koysaydın ya çocuk uzun süre uyudu izledim dedim. Makine temizdi dedi. Temiz değildi temzse de boşaltabilirsin dedim. Tamam dedi hemen 2-3 tane tabağı makineye koyup geri geldi oturdu. Baktım mutfağı hala b.k götürüyor. Aldım kendim temizledim. Hiç umursamadı ya. Bu kadar saçmalık olamazdı artık.
Dün yaşadığımız şeyi bu gerilime sebep olan şeyi hiç anlatmayacağım bile. O konu ayrı bir derya.
Çok doldum destan yazdım
Ay rahatlığı öldürür insanı. Makine temizdi ne demek. Temizse boşalt 2 dakika. Sonuçta ona göre anlaşmışsınız.
Evde keyif yaparak dolaşarak yemek yesin hiçbir şey yapmasın akşam işten gelip onun arkasını toplamak kalsın. Valla sabır taşı olsa çatlar
Allahım ne zor durumunuz,şu an ne yaptınız bilemiyorum.Aslaaa takıntılı değilsiniz.Bir annenin sezgilerine,isteklerine kulak vermek gerekir.Bir kere Tv meselesi ciddi bir mesele.O kadar küçük bir bebeğe izletmek oldukça yanlış.Umarım izletmez yaa,uzmanlar basbas bağırıyo açmayın diye.İmkanınız var mı bilmiyorum ama,bu kadından verim alamazsınız.Sizin bebeğiniz alerjikmiş,özel bakım gerektiriyor.Saçma sapan besleyemez onu.Anladığım kadarıyla tam zır cahil.Yani insan biri kendini eleştirdiğinde pabuç kadar dilini çıkarıp cevap yetiştirmeden önce bi düşünür,karşı taraf ne diyo ne demek istiyo,mantıklı mı haklı mı…Moralinizi bozmak istemem ama uzaktan bile olsa akrabanız olsa da siz işverensiniz,o da çalışanınız.Kıçının üstüne oturarak para kazanamaz.Allah yardımcınız olsun,işe başlamışsınızdır ben geç yazıyorum.