Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi olmalı.:115:
kilonu ve boyunu yazaydında buna biz karar verseydik canım
aşırı zayıf kadınlar ,çocuk gibi duruyor zaten ,sanki gelişimini tamamlayamamış gibi ..
zayıf ama sağlıklı olan bence ..
bir de şu var ..önemli olan tartıdaki kilo değil ,ideal kilo deniyor ama bu ideal kilo olamaz çünkü herkesin kemik et ağırlığı farklı ..şöyle ki : kimisi zayıf görünür ama kemikleri ağırdır ,tartıda ağır çıkar ,kimisi daha toplu görünür ama tartıda daha zayıftır..bir de kimi insanların kemikleri daha çıkık olur bu onu kilolu gösterir v.s.
o yüzden bence en ideali ,tartıda görülen değil ,karşıdan bakıldığında fit görünen bir vucut ..sağdan soldan fırtlamaların olmadığı bir görüntü ..mesela öyle genç kızlar görüyorum balık etine yakın ,dolgun ama çok fitler ,kilo vucutlarına orantılı dağılmış ,bi yerlerinde fazlalık yok ,işte onlara bayılıyorum..
anladın artık gerisini :))
Şöyle açıklayayım mesela 1.70 boyu olan biri 58 kilo olsa güzel olur bence. Yani 70den 12 eksik. Biraz da vücudunu sıkı tutmalı, spor yapmalı.
Ayrıca vücut tipi güzel olmalı ki düzgün görünsün.
Olması gerekenden çok daha az kiloda olan tipler hiç hoş değil. Tahta kurusu gibi.
Bir de zaten o tahta kurusu gibi olanlar çok yemek yedikleri halde kilo almayan cinsten oluyorlar.
Yoksa kim ister ki kemikten ibaret olmayı.
Ne yapsalar kilo alamıyorlar, o da çok üzücü tabi.
ben de zayıfım çok yemek yiyorum kilo almıyorum zannederdim sonra dikkat ettim de aslında çok yemek falan yemiyormuşum kilosunun hakkını verenlerin yediklerinin yanında benimkiler hiç bi şeymiş.çok yiyorum kilo almıyorum-su içsem yarıyorlara kesinlikle inanmıyorum.insan istediği kiloya ulaşmak için çabalamalı.sürekli bahaneler üretmeye isimler koymaya gerek yok:)
yoo benim arkadaşım 1.70 civarındaki boyuyla 47 kilo ve hala da aynı ..
yediklerini görünce insan şaşıp kalıyor gecenin bi vakti bile yarım ekmek arası kaşarlı sucuklu tostlar,üzerine çikolata kola
gündüz de bunların kaç katı sürekli yemek yiyor öyle iştahlı ki.. ve de hiç kısmıyor,hiç canım istemiyo dediğini de görmedim sürekli ne bulursa yiyo.. ve bu şekilde başka arkadaşlarım da oldu..
kilo alamıyo bu şekilde yemeye,aksine en ufak bi sıkıntıda da kilo bile veriyo. çocuk reyonundan body alıp giyiyo yani o derece