Afiyet şifa olsun ama kilo olmasıngiy giy on numara terletiyor ya
Sana kolay gelsin canım ben kötü bir şey yaptım eşim oğluma İskender söyledi bana da zorla iki çatal yedirtti
Valla istediğini yapsın o i phone alınacak inadım inatBu eşler düşman başınaİnşallah eşine löp löp et olur iPhone almamak için nasıl seni suistimal ediyor kendini kötü hissetme arada böyle kaçamak daha yapmamız gerekiyor bence çünkü ideal kilomuza düştüğümüzde normal yemeye başladığımızda bu sefer kilo alma olarak bize geri döner sadece geç saatlerde bu kaçamakları yapmamaya özen göstersek güzel olacak
Teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun bu arada
Öyle bı şey varsa bende istiyorum bendeBen de vermek istiyorum ama hiç diyet yapasım da gelmiyorkilolar kendiliğinden gitse keşkem
Valla istediğini yapsın o i phone alınacak inadım inatkız o zaten kilolu Allah korusun daha da kilo olmasın ameliyat olmayı düşünüyor mus
Ben de vermek istiyorum ama hiç diyet yapasım da gelmiyorkilolar kendiliğinden gitse keşkem
Bende seninle ayni durumdayım ben 86 falandim yavaş yavaş ödem gitti önce çünkü ben ilaçsız adet olamıyorum pcos var bide sezeryandan sonra daha düzelmedim yeni yeni toparliyorumBak bak kolaycıya bak senben de inat ettim 82'den bu kiloya düştüm herifin bakışları bile değişti benimkisi de ayrı bir alem yapamazsın edemezsin falan dedi damarım tuttu
Teşekkür ederimgel beraber olsun
Valla bizimki biraz heralde hareketsizlikten, bebiş ayaklanınca kilo veririm heralde
Aynen öyle benim çok yakın arkadaşım bı oturuşta 1 tam ekmek döner yanına da ayranlari sonra da tatlı yi yiyor o almıyor kilolari ama ben bakınca bile kilo alıyorum
Ayyy yeter ki biri yanım da olsun her şeyi yerimŞu an Spor yapmak zorunda olmasaydım gelirdim girtlagıma çok düşkünüm
Doğuma 92 kilo ile girdim doğumdan sonra 84'ü gördüm orada takılı kaldım diyetisyen falan filan diyet listeleri bir sürü danışmanlık aldım ama adapte olamadım şimdi bir gaza geldim hayırlısı bakalım senin çocuk kaç aylık ben de sezeryanla doğum yaptım gobus nasıl gidecek bilmiyorumBende seninle ayni durumdayım ben 86 falandim yavaş yavaş ödem gitti önce çünkü ben ilaçsız adet olamıyorum pcos var bide sezeryandan sonra daha düzelmedim yeni yeni toparliyorum
Valla bizimki biraz heralde hareketsizlikten, bebiş ayaklanınca kilo veririm heraldeümidim var ama bilemiyorum 4 aylık oldu bebem allahtan çok kilo almadım alsam heralde yanmıştım
Ayyy yeter ki biri yanım da olsun her şeyi yerim
Aynen öyle benim çok yakın arkadaşım bı oturuşta 1 tam ekmek döner yanına da ayranlari sonra da tatlı yi yiyor o almıyor kilolari ama ben bakınca bile kilo alıyorumkız hava alsak kilo diye döner bize
63 le gebe kaldım, 72 ile doğuma girdim, 65 e düştüm ama şu an 68 de sabit kaldım geri aldım.Kaç kilo aldın diye sorabilir miyim (bunu yazarken sesim içime kaçtı) benimkisi de ortalığı tozu dumana katıyor biraz onun da etkisi var herhalde